82

преди 15 години

Няма проблеми. Можеш да се убедиш имам ли нещо за криене. Посочете ми начин за връзка и можете да ме проверите!

81

varban praskov

преди 15 години

За последните 100 години Грузия е била самостоятелна страна 18 години 1918-1921 и 1991-2008г.За това време страната води 7 конфикта.СТРАНА -ДЕМОКРАТ?При 4,4 млн. души населени - военен бюджет над 1млрд. долара.Що се отнася до осетинските жертви( някакъв мизерабъл писа ,че няма такива - *** гледай емисиите на CNN. BBC .ORT).Трите телевизии показаха кадри от Цхинвали.

80

преди 15 години

Не са 45, прибави и годините от така наречената демокрация. Комунистите винаги са били на власт, е без някакви си 4 години /Костов/. Тогава пак е имало червени мекерета, де.

79

преди 15 години

Стигат 45 години комунизъм! На мен ми омръзна а на вас?

78

преди 15 години

Много си смел да пишеш подобни обвинения,господине! Много смело обвиняваш, сигурно има какво да криеш? Дали пък ти не си този който е бил първото комсомолче, доносниче и комунистче, което сега се бие в гърдите че е голям Демократ?

77

Стефан

преди 15 години

Каква е народноста на Сталин знае всеки що годе образован човек.Но начина на мислене и управление е същия макар и не така краен при всички Руски Царе и императори .Например Петър Първи е изкарал русия от тъмата но с доста здрави ритници.... А относно делата на Великия и противоречив Стамболов и разделението на фили и фоби тогава не смятам, че съм в мъгла. Но малко по късно идват едни 45 години в който ... е и това всички го знаем и усещаме още.

76

преди 15 години

ТЪЙ КАТО СТЕ ЕДИН И СЪЩ ЧЕРВЕН ***! КАЗАХ ТИ ДА ЗАМЪЛЧИШ! С ТОЛКОВА НЕКОМПЕТЕНТНОСТ И ПРОСТОТИЯ ЗАЛИВАШ ЕФИРА, ЧЕ МИ СЕ ПОВРЪЩА ОТ ТАКИВА ЧЕРВЕНИ ***!!!!!

75

преди 15 години

Да такива като мен слушаха свободна европа. Такива като мен трудно допускаха да учим. А такива като теб и Коритаров доносници обирахне парсата. И лесно се вижда, човек без мнение повтарящ мнението на силните на деня. Това е отличителната Ви черта.

74

преди 15 години

Като гледам какъв ни е стандарта... се чудя, дали изобщо си у ред. Щом стандарта ти се определя и заключва до това, да си купиш да апваш...успех. Явно си дребничко човеченце и всичко ти е ок, стига да ти е пълен тумбака и Азис да звучи от кас.тофон, пък другото е наред.

73

преди 15 години

Много, много се лъжеш!!!!!!!!Тогава си чувал си Радио Свободна Европа? За убитият ни журналист от КГБ и нашите тайни служби?Боже, ЧЕРВЕН ***, защо не замълчиш!!!!!!!!!!!!!!!!!!ЗАВИНАГИ!!!!!

72

govniar

преди 15 години

Ей, СССР и Русия са раз.ични дължави! Вие живеете в миналото- попрочетете някоя книга или се приберете вкъщи- в лудницата! Вместо да плюете другите- загрижете се за себе си и за собствената си страна! Обичайте България....!!!

71

alex

преди 15 години

Грузия; 1615 (52.13%)Това е анкетата от агенция фокус Русия/Южна Осетия; 728 (23.5%) Международната общност (ООН, ЕС, НАТО); 290 (9.36%) Проблемите от разпада на СССР и Михаил Горбачов; 280 (9.04%) Други; 140 (4.52%) Няма виновни. 45 (1.45%)Общо гласували: 3098

70

преди 15 години

Не са дранкулки, това е стандарт, това е пазарна икономика, това са възможности, това са удобства, това е свободата да избираш, това е да можеш, това са много неща! Но явно на такива недораслеци като теб няма как да го обясня! Що не вървиш да бозаеш?

69

преди 15 години

До 60 Стефане, наистина чети история, кукла на конци казваш! А чувал ли си за Стефан Стамболов, руските крайцери във Варна и генерал Каулбарс?До 64 Да чувал съм.И за разлика от теб съм живял през него време. И знам, че точно такива като теб тогава крякаха в комсомола, а сега крякат за Америка.

68

и ловец съм и рибар

преди 15 години

номер 60 Стефанчо, моето момче, явно не знаеш, но да те светна. Сталин е грузинец-не е руснак. Вземете прочетете поне една книга преди да пишете глупости и разказвате черно-бели филми за Русия и колко лоши били руснаците и т.н

67

преди 15 години

Човече, стига си писал глупости! Седни малко и прочети какво пишат другите и дано разбереш, че става въпрос за съвсем различни неща от твоите сравнения. Ако не се усещаш, просто си пусни една MIRC-a и се занимавай там.

66

2+2

преди 15 години

че имаме повече общи неща с Русия - завистливо племе, мръсотия, високомерие, нравствена и интелектуална убогост. Не е случайно, че първите руски аристократи са българи. Нищо, че народът им е повече славянски, а ние не сме славяни - културното ни влияние явно ги е предразположило да станат това, което са днес - мразени от всичките си съседи и презирани от останалия свят. С изключение на няколко *** държави, между които и нашата.

65

до 61

преди 15 години

Като стандарт е вярно че САЩ са по-добре от Русия но политиката им и ценностите им за нищо не стават. Бих живял там но иначе ги ненавиждам.

64

преди 15 години

ТЕЗИ НЕДОРАСЛИ И НЕДОРАЗВИТИ КОМУНИСТЧЕТА ЩО НЕ СИ ЗАДАДАТ ЕДИН *** ВЪПРОС - ЗАЩО ВСИЧКИ РЕПУБЛИКИ ОТ БИВШОТО СССР /всъщност чували ли сте какво е това?/СЕ ОТДЕЛИХА? ДАЛИ ЗАЩОТО ИМ Е ХАРЕСВАЛО ДА СТОЯТ ТАМ НАСИЛСТВЕНО? ДА НЕ ИСКАТЕ БЪЛГАРИЯ ДА СТАНЕ ПЪРВАТА РЕПУБЛИКА НА НОВОТО СССР?! ОСЪЗНАЙТЕ СЕ!ЧАК ТОГАВА-НИТО БИГ БРАДЪР,НИТО ВСИЧКИ СВОБОДИ КОИТО ИМАТЕ СЕГА - ДОРИ ТАЗИ СЕГА:ДА ГОВОРИТЕ ГЛУПОСТИ СВОБОДНО!ИНАЧЕ....В БЕЛЕНЕ, СКРАВЕНА И ДРУГИ ЗАТВОРИ /всъщност чували ли сте за това?!/

63

преди 15 години

Не съм нито кумонист нито русофил, но когато поставим САЩ и Русия на кантар мисля че имаме повече общи неща с Русия