100

gino

преди 15 години

Поредният самозабравил се ***. И той като Максим Ставийски е лице на кампанията "Не карам пил". Това е пълна подигравка. И к'во си мислите - вие не сте като "простосмъртните" и всичко ви е позволено ли? За пиян шофьор - затвор и лишаване от книжка до гроб. Това е положението!

99

wegvhb

преди 15 години

МАХНО вълка кожата си мени но нрава не а в твоя случай държавата това че си отишал в САЩ не те прави повече американец от колкото българин и това че обиждаш собствената ти родина и народ те прави по долен ........ син от всички подобни на теб взети заедно

98

Chr

преди 15 години

Нещастен . Пияно *** такова, и ти си мислиш, че ще се оттървеш като Максим, ако се случи нещо нали. . Ами ако отсреща е твоята мила дъщеричка, дето толкова ни я навираш по предаванията. ***!

97

зайка

преди 15 години

OOO олигофренчето си показа зъбките. Ама той бил смъртен бе хора. Алкохола не прощава на никого, а не знам защо толква го промотират в предаването си.

96

ПИСНА МИ

преди 15 години

Голям, грандиозен, претенциозен, впиянчен и наркотизиран ***! Пфу! Отвартителен лицемер и *** на телевизия, в която парица е царица и нямат елементарна мярка за човещина. Изиграло е животното "Сблъсък" на пътя! И си е паднало на нивото...

95

преди 15 години

Виж сега Иване ти си голям *** от мен да го знаеш само че самочувствието ти е малко повече иначе си абсолютен *** и

94

kiki

преди 15 години

Има ли му някой телефона на тоз измекярин Иван,да го питам зъщо излъга по телевизора,че НЕ КАРАЛ ПИЛ !!!!

93

преди 15 години

опс ЧАЛГАРИЯ

92

преди 15 години

евалата, баце! Това ЧЕЛГАРИЯ кефи на макс...но е тъжно, защото е самата истина :(

91

преди 15 години

Иване пак си се направил на ***...

90

преди 15 години

Selqnite sa ot sofia..tam e nai golqmata smrad s nai golemi pretencii...palni bokluci!selo Sinegorec!

89

Дядо Мраз

преди 15 години

Селянин, както и неговата очилата "софийска" дружка, с голямото самочувствие. Пълни са и двамата

88

преди 15 години

Mai tam vi e mqstoto na takiva kato tebe deto piqt i karat - na bokluka

87

Яна

преди 15 години

Не му обръщайте внимание на този 19... Стига му толкова "звездна слава" мисля аз. ;)Сега да се концентрираме върху Иван. Ванка, изложи се, брато... Много.

86

joro

преди 15 години

pulen chekidjiq

85

преди 15 години

Никога не е късно да се изложиш въпроса е с колко...голям състезател ще изпреварва с новата си колица,добре че не е имало нещастен случай...Не трябва само да се приказва по телевизията ами и да се мисли на момента.

84

преди 15 години

cakite mu gotini

83

Flo

преди 15 години

Welcome to Bulgaria and have a nice път...

82

DiDo

преди 15 години

Виж сега.. колко просто разсъждаваш приятелю.. даже не си ми никакъв приятел а предател..Факта че знаеш Български е ясен но защо го знаеш е друг въпрос.?Може би си живял някога тук после някой ти е подал ръка да ходиш да работиш на онея *** по-строежите видял си се със малко пари и си станал звездоман.Ти просто си се родил тук и като доносче си се изпарил понеже си си продал дупето.Та.. виждам казваш комплексари сме били няма да споря има нещо верно но ако имаш роднини тук недей така че позориш и тях.Може би ако съм твой близък сега вече да те бях напердашил едно здраво и да те бях заключил в мазето :) така че не ми говори колко си морален и колко другите държави са по-намред от нас.. това е ясно не е нужно да си поредния чукондур.. който ни оправя държавата с приказаки. А що се отнася до Иванчо от сблъсък какво да кажа парите развалят човека всички си мислят че са недосегаеми.. уж акъл има тва момче така като гледам ама да мисли и за семейството си има и дете..НЕ НА ПИЯНИТЕ ШОФЙОРИ!!!какво му били взели книжката.. мой приятел затова че не си сложил колан го държаха 6 месеца в затвор а наш Иванчо му взели книжката браво..!!!

81

nikoi

преди 15 години

какво е направил Ставрийски, прочул е България, моите адмирации за него ,но ако момичето ,което бе блъснато от него ,бе твоя роднина дали щеше така да говориш за него..........не мисля .........