21

преди 15 години

Ами защото там са им нужни само послушковци...да си вземат паричките и да гледат земята...

20

преди 15 години

питам когато САЩ бомбардираха Сърбия къде беше господин Котев да оцени риска?!

19

преди 15 години

е колко е тоя риск бе г-н Котев, то ако стане земетресение в Турция рискът ще скочи на 20% без да изобщо качеството на горивото да влияе. ако избухне война в Косово и Сърбия рискът пак ще скочи до небето без горивото да е виновно. винаги има риск и той се влияе от много фактори. излиза че в АЕЦ бачкат балами а Котев е най-умният. защо не кандидатства за работа в АЕЦ тогава на конкурс и да помага а само критикува отвън колегите си които вземат сигурно 100 пъти по-малки доходи от него

18

patriot

преди 15 години

NA WSICHI KUMUNISTICHESKOMAFIOTSKI RUSOFILSKI GADOVE IM POJELAWAM DA IM SE RODAT DECA I WNUCI SAS SINDROM NA DAUN !

17

преди 15 години

Браво бе 15-ти..пак световния империализъм ни е виновен...Вие освен мурафетите на дядовците си,други не научихте ли ..

16

калин

преди 15 години

абе комунисти,до кога ще прилагате евтините си маниполации до кога ще ни заливате с болнавите си съждения за заговори и хвърляни петна върху страната ни!Тази страна не ви е подарена да си го знаете добре!нито с кръв сте я вземали да го разберете ясно!до кога ще експерементирате с този народ!ако се укаже,че Котев е прав и така,а то си е точно така!що сте лъжливи и маниполативни до безобразие,какво правим?ще си понесете ли отговорноста ..и на АЕЦ посегнахте!заради развратна ви клика от закаърнели мозъци ламтящи и алчнни до безумие!не за първи път около АЕЦ се налегнали тъмни облаци!продължавате да си пълните,черните каси!продължава шепа хора с протекции на БКП да извършват тъмни дела с АЕЦ ..осветлете въпроса малко,що не го направите обществото има право да знае какво се случва с АЕЦ-му,каде отива това гориво,каде се обработва кой го обработва?по какъв начин и за колко,кой са фирмите по мрежата,кой стой зад тях покажете им лицата!другари все ваш хора са си,все от вашето котило!никаде по света го няма това СТРАНА ЧЛЕН НА ЕС сме ,а те си знаят едно в АЕЦ работили специалисти,каде по света вярват на това говорене без покритие...каде и кой да ви вярва?ефирните медии мълчат за случея..що бе другари?

15

ala-bala

преди 15 години

Нещата са простички. Американска фирма за производство на това гориво прави опити да измести руснаците. Както успя в сравнително близка до нас централа. Това е. Търсете парите!

14

преди 15 години

Важно е какво казва ,а не как го казва..нагледали сме се как ни лъжат толкова гладко и откровено и да се кълнат дори,че сега да поставяме под съмнение такъв важен въпрос,затова че се притеснявал пред камерата..

13

преди 15 години

глупости и дрънканици на Котев. Козлодуй е под лупа от 20 години и всяко ново провинение ще доведе до пълното затваряне на централата и колапс на българската икономика. дори и да е рециклирано горивото, то е също толкова рисково както и свежото. даже свежото минава през няколко етапа на употреба и не се изхвърля веднага по икономически причини

12

преди 15 години

Истината пак няма да разберем. Дано няма аварии!

11

kos

преди 15 години

genov p...tko iskame dokumenti da pokajej

10

преди 15 години

Е,сега дежурните от АЕЦ-а ще се включат в защита ,да не би да изгубат работата си,ама България не е само Козлодуй,така че нещаа да излязат на светло ..

9

Лъчо

преди 15 години

ако обичаш, докажи твърдението си, че Котев лъже като обориш изчисленията му ;) На голи приказки никой не се връзва, компренде?

8

преди 15 години

да да да комунистическите простотии за "злостна кампания срещу българия сме ги чували" Стил бсп и комунистите атака

7

преди 15 години

Е,не задължително да говори като журналист или политик,знаем че ораторството не е най силната страна на математиците и физиците,но проблема е достатъчно сериозен за де се отминава с мълчание..

6

kai

преди 15 години

Това меко казано е скандал от межденародна величина,ако това което казва Котев не е вярно ,трябва енергийното министерство и атомния комитет да излязат и най малкото да коментират случая..сега те мълчат и правят нещата още по съмнителни...

5

преди 15 години

Поредният платен лайнарко...

4

Lili

преди 15 години

Сега всички мълчат и се правят, че не чуват, не виждат, че този г-н Котев не съществува. Склонна съм да вярвам на него, а не на лъжливите политици, които са склонни за една пара и роднините си да продадат. Пазете се г-н Котев, защото по същия начин се правеха, че не забелязват Георги Стоев, а после го убиха. Не правя аналогия. Мисля си, че сега нещата са по-сериозни дори. Искренно се надявам да докажете тезата си, въпреки че знам, че се изправяте пред една машина, която ще поиска да ви смаже. Бъдете жив и здрав и Господ да ви пази!

3

Rosen

преди 15 години

... би трябвало компетентните специалисти да проверят научните факти, изказани от г-н Котев, за да излезе истината наяве. Дискусията ще бъде интересна.

2

преди 15 години

"Котев е "управляван от сили", правещи "целенасочена атака срещу атомната енергетика на България. ", възмути се Генов.Генов, п**ка м**на, вместо да говориш глупости вземи и покажи докуменитите, публикувай ги някъде за да се види, че няма далавера.