40

Анонимен

преди 1 година

със стари Ку... - нов бардак

39

Анонимен

преди 1 година

Хоп! 40 стана 39. Вярно трият.

38

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 40 - Това е предвидено в мирните договори, с които приключва Втората световна война. У нас е трябвало да бъдат настанени 240 000 съветски военнослужещи, но Сталин е настанил около 500 000. Да те питам къде ще идеш, в петмилионна държава, в която на всеки 10 човека местно население се е падал по един въоръжен чужд войник, оставен тук да варди т.нар. народна власт. Да я пази от народната любов.

37

Корекция на №38

преди 1 година

"Някой" не е N23, а е N33. На него отговарям.

36

Анонимен

преди 1 година

Четете бързо няма да повтарям, че Гестапо дебне и трие коментари - DMS на 12345 под лозунга: "Да съберем средства и да оправим веждите на Ленчето, че е заприличала на златокос пингвин и ще ни се смеят в Брюксел".

35

До Някой /23/

преди 1 година

Те си имат "нови кадри" - техните деца и внуци. Това е традиция още от соца. Външни сили ги сложиха начело на просперираща държава и оставиха тук да пребивава в продължение на няколко години половин милионна, въоръжена чужда армия за да им заздрави властта. Изядоха наследеното от царско време, после папаха от милиардните заеми, давани и после опрощавани от СССР. Услади им се и на всички възможни началнически постове наслагаха свои деца по наследство. Искат да е все така чак до края на света!

34

Рамзан Кадиров

преди 1 година

Левицата се нуждае от затвори и психиатрични клиники, където тия гну-сни психо-пати и престъпници трябва да бъдат напъхани!

33

Анонимен

преди 1 година

Проблем е, че младото пололение въобще не знае какво е левица. Расло е в политиканщина, безидейност и липса на кауза. Отвсякъде се говпри единствено за личен келепир. На практика сега точно най-големите капиталистически страни провеждат леви политики. Какво е например национализацията на газовите компании, Италия щяла да национализира техния "Лукойл", за да не фалира поради санкциите на ЕС, какво е искането за подкрепа на бизнеса, а в САЩ поддръжката на мвстни фирми...?

32

Някой

преди 1 година

Да си до уточня коментара по надолу. Всички почти в световен мащаб са в това число като цяло...

31

Някой

преди 1 година

Тя се изчерпа, както всичко за времето си. Идват нови времена и трябват нови решения, а вие просто сте стари мухи без глави и забравихте да обучавате нови кадри с ум и кадърност и възпитание и класа. Просто всичко е тотал щета...... Много е лошо когато хората просто не знаят какво правят...

30

Анонимен

преди 1 година

Преди време слушах Калфин. Вече не е никаква левица. отиде в Брюксел и се скапа.

29

смях

преди 1 година

Само, като видя сър Александър Томов - Лу Лу Лупи и си казвам, тия са !

28

fact

преди 1 година

червените милионери ше убеждават бедния електорат, че се нуждаят от подкрепа?ПЪРВАНКА, УБИХТЕ ИНДИАНЦИТЕ. СЪГА - ПРОМЕНА. Ама бледоликите ви чакат да ви довършат.

27

Дядо Соци

преди 1 година

България няма нужда от левица , а от здрава десница.Историята го доказва.

26

Анонимен

преди 1 година

Както е казал народа Боже отърви ни това зло комунисти да властват над България, а също и най добрия комунист се намира на 2м под земята, пускай водата поне два дни да тече, че вони та не се търпи

25

Анонимен

преди 1 година

ватенка

24

Каква трансформация?

преди 1 година

Тя вече отдавна се трансформира - ОТ моделирана от външни сили сбирщина от наивници, оглавени от малограмотни, но одобрени от Кремъл "водачи" В кръг от няколко малки партийки на незначителен брой беловласи комунисти и "лидери" гявали-милионери.

23

перко

преди 1 година

Все отбор юнаци! Кой със шлемове, кой с вецове, пикаещи в шадравани, магистрални труженички-тежко на народецът!

22

Анонимен

преди 1 година

Получили са факс от ***. Спират и кранчето ако изпуснат държавата да завие необратимо на запад, да загубиш 4000 хил лв на месец еи така си е голям удър.

21

БКП

преди 1 година

Как са цените в санаториума,това да каже другаря Първанов.