95

факт

преди 1 година

ицо хазарта е един клоун ! толкоз .

94

Анонимен

преди 1 година

БОЙКО СТАВА САМО ЗА ТАРТОР НА ФУТБОЛНА АГИТКА

93

присмял се

преди 1 година

хърбел на щърбел.Каквито са текстовете на "песните" му .,това му е и в главата. Куха кратуна,умееща единствено да показва среден пръст,защото нищо друго няма за пред хората.С подобни на него "депутати" пп уверено върви по пътя на итн. Послепис: ***,мислещо се за възраждане на България чрез заробването ни от рушия и путин ще последва атака и вмро. Такива индивиди са вредни за управлението но държавата.

92

Анонимен

преди 1 година

Има интервю, в което Ицко Хартния сам казва, че шмърка, евентуално да е имал нещо друго впредвид, а не това което съм си помислил!!!

91

Gogo

преди 1 година

Няма по-опасна, по-срамна, по-заразна и по-смъртоносна болест за България от герберастията!!! Който наш политик влезе на разговор с банкянския диктатор става същия предател и родоотстъпник като тиквата!!! Мутрата на въжето!!! Смърт за предателите!!!

90

Анонимен

преди 1 година

Баце: "Съгласен съм на ВСИЧ-КО , само и само да отървЪ затворЪ !

89

Анонимен

преди 1 година

До OMG_Lucker... Не разбрах , кога герб , и шайката му ще върнат парите в хазната , който за 13г., достигна 37 милиарда , да не говорим и за присвоените пари от ЕС , за чекмеджетата и пачките . И кога най-после И Лиляна Павлова ще върне парите за РЕМОНТА на язовира в Перник , толкова ли е трудно да си продаде чантата и да ги върне ...!?

88

Анонимен

преди 1 година

И тоя е в филма, ще вземе да се напъне и...да оправи ситуацията в страната.

87

OMG_Lucker

преди 1 година

Кефеше ме Ицо Хазарта. Уви, излага се като кифладжия и сега и с жалките си 2 изказвания в парламента (няма да казвам как наричаше колегите си, как псуваше като каруцар и с колко злъч, че ще ми изтрият мнението). Защо злобее против Баце, не разбирам? Приравнява се с него ли? Реално погледнато, харесва ли ни или не- Баце носи ГЕРБ на плещите си и е 1ва политическа сила. Още нещо: лично той (Хазарта) свърши ли нещо в парламента, с което да се гордее?

86

Анонимен

преди 1 година

eНТЕРЕСНО , защо Боко не иска да управлява , нали все това сънуваше , ... а сега ?

85

Лаврентий Берия

преди 1 година

Не съм фен на Борисов. Но и отказа на ПП и ДБ по скоро прилича отказ от поемане на политическа отговорност за суверена. Човека предлага - сложете си условията на масата и дайте да говорим. Червени, зелени линии, условия и мераци. Те обаче и така не искат. Ясно е, че няма как те да съставят правителство. А Ицо Брадясалия Лодкар с това търчане при Радев и КСНС на всяка втора дума, направо е жалък. Работете за народа си де..били защото на народа ви взе да му писва от вас. Проблеми идат!

84

Алооо

преди 1 година

Парламента трябва да се прекръсти на цирк, това е.

83

Anonymous

преди 1 година

@95, този всъщност е завършил НГДЕК.Вярно, че на Тошко (който е завършил същата гимназия), образованието не му личи, но на този определено личи.И тази тъпня за наркоманииите... хора, вижте го, той е в добра форма, наркоман така не може да изглежда, мислете, не се изказвайте неподготвени.

82

ужас

преди 1 година

Човек без възпитание. Няма място за коментар просто. Достатъчно е да се каже, че някой е показвал среден пръст в институция като Народно събрание

81

Анонимен

преди 1 година

Дано не съм прав, но имам чувството, че ПП и ДБ са обявили война на България!

80

Анонимен

преди 1 година

Ице, мно`о си зле брат, явно белото ти се е отразило доста! Само да не те хванат да шофираш, че напоследък доста проверяват!

79

Филис

преди 1 година

Това нещо, което само прилича на Човек, е пример за наглост, самовлюбеност и простащина. Това са управниците, които ни натресоха Фигуранта с вдигнатото юмруче и платените, с парите на Черепа и & чегартачеви. Явно ПП-ците и ДБ-ците не са доволни, яростно отказват да работят за съставяне на кабинет, с което показват, че искат още по-голяма инфлация и кризи. Дали не работят за тоталното унищожение на България???

78

ха ха

преди 1 година

Тоя ако имаше малко акъл можеше и да се усети че изобщо не може и да се сравнява с Бойко

77

Дааам

преди 1 година

Ще му се ублажи на Хазартеца столчето на което с една дума на месец взимаш 20К.

76

Анонимен

преди 1 година

НАРКОМАН СРЕЩУ ГЕНЕРАЛ- ОКСИМИРОН