130

Анонимен

преди 1 година

"Пересвет" комплекс российского лазерного оружия. Относится к видам оружия на новых физических принципах. Комплекс может ослеплять все спутниковые системы разведки вероятного противника на орбитах до 1,5 тыс. километров.

129

Анонимен

преди 1 година

Екзекуция на пленени арменски войници. Екзекуторите са от армията на азербайджанския президент Илхан Алиев с който Радев и Урсула се прегръщат да им продава газ. youtu.be/Vp1HDAVp5ug

128

Анонимен

преди 1 година

Вместо денацификация на Украйна, работата отива към денацификация на Русия и трибунал и нов Нюрнбергски процес срещу Путин и неговата кремълска банда.

127

Емчи

преди 1 година

Нимой да бъди! Т.е. не е свършила "операцията" за 3 дни и рашките да се изнасят с венци на победители?

126

Анонимен

преди 1 година

Русия бяга панически, но геройски представя бягството като заемане на по-добри позиции. Путин е притиснат до стената и няма никакъв полезен ход освен безусловна капитулация. Най-глупавото ще е да предприеме ядрена атака което ще е смъртна присъда както за Путин, така и за Русия.

125

дядо йоцо гледа

преди 1 година

А ние с Боби пием кафе и чакаме да падне Киев и да изгние капитализма.

124

Анонимен

преди 1 година

До Боби Боби, защо руските войски бягат, изоставяйки техника за десетки милиони долари? :))))

123

До Боби

преди 1 година

Ооо Боби! Я излъжи сега пак, как рашистан напредва по целия фронт! Хайде, че почна да ми липсва лъжливата ти пропаганда! ;)

122

Агенция ЕЖК

преди 1 година

Дабре де, разбрахме, че Една-Жена-На-Пазара-Казала, че видяла някакви карти, според, които руснаците се изтегляли, обаче същата "случайно" забравя да покаже картите, които е видяла. И остават само празните приказки.

121

...

преди 1 година

Само да попитам това са от новите анексирани области нали така? Дето щеха да ги бранят до живот нанли така? Хе хе! Епа сега един нов референдум по руските правила да се бори и да види п.ткинофилията кое как се прави! :))))))))

120

Анонимен

преди 1 година

РОСМУЛЬТФИЛМ сейчас ще нарисува едни страшни оръжия и ще видите вие.....

119

Анонимен

преди 1 година

Интересно как ги няма ботовете тук да спамят... точно под тази статия.

118

Бегай

преди 1 година

Путин е наредил да пеят нас не догонят.

117

За какво воюват

преди 1 година

Опълченците от Донецк и Луганск воюват за свободата си. Ако не искаха да воюват щяха да хвърлят оръжието и да се разбягат. А те воюват. И то не защото Путин така е заповядал. След осем години обстрел от укронацистите населението на Донецк и Луганск вече не иска да живее в една държава с тях. И руската армия ще им помогне да победят.

116

Пак по опорката?

преди 1 година

До Анонимен 147: Да, можел е САЩ да удари пръв с ядрено оръжие. Но защо не са го направили? От любов към Русия? Не, защото не могат да избегнат ответният удар. Само балансът на силите спаси света от използването на атомно оръжие. Да се надяраме, че и сега няма да се започне. Никой не иска да се самоубива. Разбира се пропагандата върви. Който иска да вярва.

115

До Боби трола

преди 1 година

Никой не си е направил труда и няма да го направи

114

Не е баш тъй

преди 1 година

До Анонимен 145: По-скоро Западът изяжда своя ресурс. Германските фирми се местят в САЩ, а Германия е моторът на европейската икономика. Когато започне рецесията, ще стигне и до нас. Както винаги.

113

Анонимен

преди 1 година

До Кой лъже "Военната стратегия на САЩ винаги е включвала изпреварващ ядрен удар." Лъжите ви са прозрачни. Изпреварващ ядрен удар значи това - да удариш пръв. Познай колко пъти САЩ е можел да удари пръв: безброй. И въпреки това никога не го е правил. С други думи, нямате акъл в главата да разберете, че лъжите ви сами се опровергават.

112

Валякът идва

преди 1 година

Когато към опълченците от Донбас се включи мобилизираната 300 хилядна руска армия всичко ще си дойде на мястото.

111

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 143 Мне. Отне години докато западните армии и икономики смелят нацисткия ресурс. Същото се случва сега с руския фашистки ресурс: бавно и полека западните икономики изяждат военния, икономическия и индустриалния ресурс на Просия, докато не грохне.