290

Алооуу,

преди 1 година

...Борисов не се "фука" че е пръв, а просто хората са му гласували доверие, че той може да изведе държавата от кризата, в която ни наби Превратаджията Радев и неговите подопечни!

289

Анонимен

преди 1 година

Дано в името на народа се загърбят политическите и лични пристрастия.

288

Анонимен

преди 1 година

Само му вижте физиономията на тази снимка. Няма какво повече да гл чоплим. И вместо да се фука че е пръв, да помисли защо НЕ е получил повече от миналия вот.

287

кореция на цаглавиет

преди 1 година

правилния въпрос е:1. Разума ще надделее ли над ЕГОТО2. Ще стане ли боко сив кардинал3. България над борисов ли е или борисов е над България

286

ГЕРБер

преди 1 година

Очаквайте правителство на разбирателството ГЕРБ-ДПС-Възраждане и малка помощ от БВ

285

Мдааа

преди 1 година

От днеска чакаме цените на бензина и дизела да паднат с 1 лев както и инфлацията от 30% да изчезне !Обещанията трябва да се изпълняват ....

284

Банкеръ

преди 1 година

Не мисля,че Герб имат някакъв шанс да направят Еднокнижника Премиер.Даже най омразния ми журналист Иво Минджев го твърди и е прав.Даже и да го разкарат всички са там с надежда да се напасът.Единствено *** могат да излъчат правителство с Карадайъ Премиер и Данчо ментата финансов министър.Тогава най вероятно Българите ще се обединим и ги изметем накрая.

283

ДОКЛАД НА ЦРУ

преди 1 година

ДАЛАВЕРИТЕ НА КИРО И АСЕН И ТЕХНИТЕ ОФШОРНИ БАНКОВИ СМЕТКИ - ВРЕМЕ Е ЗА ТЯХНОТО ОПОВЕСТЯВАНЕ...... МАГНИТСКИ ЗА КИРО И АСЕН...!!!.....

282

....

преди 1 година

Някой да не е светил на Борисов ? Знае че са му водили "женски за разплод" ?Ти да не си ветеринар ,бе? Само дрът комунис може да се произнесе така!

281

анонимен

преди 1 година

Щяхте да видите 3 цифрена инфлация , ако Бойко действаше с ди-в-ия популизъм на Кирчо и Кокорчо и с ежемесечни милиардни заеми се увеличаваха пенсии и заплати. Добре, че има акъл как се води държава.

280

ПП = БСП =НИНОВА

преди 1 година

ПРИЗНАХА НЕЗАКОННИТЕ РЕФЕРЕНДУМИ НА ПУТИН И РУСИЯ В ДОНЕЦК, УКРАЙНА........... ЗАЕДНО.. ЗАЕДНО.. ЗАЕДНО......... ТРОЯНСКИ КОН НА ПУТИН И РУСИЯ В ЕС И НАТО....

279

КИРО-СПЕЦОВ-БОЖКОВ

преди 1 година

МАФИЯТА..... 2020.......

278

Анонимен

преди 1 година

БОРИСОВ ДОКАРА КРИЗАТА И ИНФЛАЦИЯТА С КОРУПЦИЯ И ПРОСТОТИЯ

277

Ралица

преди 1 година

Бойка кадъна, какво стана? Вече спечели изборите, а цената на горивата още не е 1.20. Да не ме излъжеш и мен като раята? Обеща ми да ме правиш кадъна в харема на Ердоган като теб, цял месец обслужвах гласоподаватели за без пари само и само да обещаят, че ще гласуват за теб. Да си изпълниш обещанието към мен бойка кадъна, иначе на следващите избори ще обслужвам за друг да знаеш.

276

БОЙКО+БОЖКОВ+ВАСИЛЕВ

преди 1 година

МАФИЯ

275

Анонимен

преди 1 година

Бойко няма да се откаже да фалира България с бойковата зима.

274

РАШКОВ +РУДИ ГЕЛА=ПП

преди 1 година

ПРОМЯНАТА...... АЛООООО....... ПП-МАФИЯТА..... СЛУГИ НА ЧЕРЕПИ И ОЛИГАРСИ....!!

273

Анонимен

преди 1 година

БОЙКО БОРИСОВ ЗАГРОБИ БЪЛГАРИЯ С ПРАЗНА РУСКА ТРЪБА, ОКРАДЕ МИТНИЦИТЕ И ЕВРОПЕЙСКИТЕ ПАРИ.

272

Анонимен

преди 1 година

ЕДНОКНЖИНИК АМА СИ НАПРАВИ ЧАСТНА МИТНИЦА, ОГРАБИ МИЛИАРДИ, ЗАКОПА БЪЛГАРИЯ С РУСКА ПРАЗНА ТРЪБА И ПРОДЪЛЖАВА ДА ЛЪЖЕ КАТО РАЗПРАН.

271

....

преди 1 година

Сигурно Борисов е докарал окосмения парапет на Кики, и цикъла на Кокорчо?