26

до 29

преди 1 година

Не знам какво ти е казал твоя приятел и на какво гости е бил, но аз живея в Алабама и днес зареждах галона на $3.55. Вярно, че за кратко цените на горивата се повишиха, но от началото на август всичко е по старо му. Инфлация в храни, енергия, дрехи, техника имаме от около 2%.

25

Анонимен

преди 1 година

До 15 Проблемът е,че дългът е неконтролируем . Взимат , взимат , взимат , взимат и в един момент не може да плащаш вече . Следва зануляане на света . САЩ няма да потънат сами , ще повлекат всичко със себе си . Вариант Б - непрекъснати войни и крадене ресурсите на другите държави

24

до 24

преди 1 година

И как си го представяш тоя мир с държава, която всеки един момент може да каже аааа у вас има нацисти и да пристигне с танковете?

23

Анонимен

преди 1 година

В момента най голяма далавера имат американците войната в Украйна да продължи защото САЩ я чака рецесия по голяма от 30-те години на миналия век в момента положението там никак не е розово инфлацията е на най високо ниво от 40 години мой познат се върна ходи на гости там при роднини каза че не е това което беше примерно преди 10 - 20 години

22

Laravel

преди 1 година

Руснаците търпят човешки загуби и едва едва превзеха 30км от Украйна. И то непостоянно и несигурно. През това време САЩ превзе Украйна икономически. От тук насетне Украйна е американска територия. Путин се оказа твърде лесен.

21

РУССКИЙ ОККУПАНТ

преди 1 година

Тея колко тоалетна хартия хвърлиха в Украйна и файда - йок !

20

Ха ха

преди 1 година

Много са смешни руските таракани! Западът щял да се бие до "последният" украинец! И през ум не им минава през изгладените мозъци, че украинците се бият, защото не искат да имат нищо общо със Психопата от Кремъл!

19

Анонимен

преди 1 година

Танчето са го пуснали от Карлуково ама не си е пила хапчетата.

18

Анонимен

преди 1 година

Ще дойде и техния ред.Жалко за другите невинни народи.ЮСей не могат да избегнат рецесията а ще потопят и Европа в тинята. ЕДИНСТВЕНОТО СПАСЕНИЕ ЗА ЕВРОПА Е МИР С РУСИЯ ЗА ХИЛЯДОЛЕТИЕ.Друго спасение няма.Колото по скоро Европа и конкретно Германия изгони американците от територията си, толкова по добре за всички европейци.Но са нужни железни топки за тази мисия.

17

Таня

преди 1 година

Браво на САЩ. Ще се научи джуджето кой командва, ама по трудния начин.

16

до 18

преди 1 година

И умно правят. Путин мигна пръв и сега си бере ядовете. А америкнците си щракат с пръсти. Слаб и неумен враг се оказа Русия.

15

Анонимен

преди 1 година

Другия месец пак ли ще пратите? И така колко години? Да не се разпаднете като СССР изтощени икономически? А тия дето плащат данъци дали няма да ви потърсят сметка къде им пращате парите?

14

DDJ

преди 1 година

САЩ ще се бият с Русия до последният украинец !

13

Музика за душата

преди 1 година

Бункерният плашок пищи със страшна сила!

12

Азиатката

преди 1 година

Война много лошо нещу! Оръжие също !

11

до 15

преди 1 година

САЩ никога не са пропускали плащане по дълга си. 75% от този дълг го държат самите американци.

10

До 14

преди 1 година

Ти за какво мислиш че е тая инфлация в цяла, Европа подкрепят долара да не се срине

9

Анонимен

преди 1 година

Не се подлъгвайте товя са, стари оръжия за това им ги дават да могат да оправдаят бюджета за новите

8

Анонимен

преди 1 година

Докато войната продължава и се разгаря, хартийките печатани от Федералния резерв ще имат стойност на пари...

7

до 10

преди 1 година

Колко си зле само. Вземи учи нещо