86

АНОНИМЕН

преди 1 година

ЕС е фира.

85

Анти Тяло

преди 1 година

Ще горим повече въглища, мазут, дърва... Екологично ми е!!!

84

Анонимен

преди 1 година

ЕС са готови да се самоубият да накажат нарушението на международното право от страна на Русия! Разбира се когато САЩ нарушава това международно право робите от ЕС мълчат, защото международното право е селективно, а те са рицемери!

83

МАЙОРА

преди 1 година

До Анонимен 101 "изчензаха продукти от магазина." - Това важи само за кенефская раССия! Скоро заминава при СсСр в канала! ХИ ХИ ХИ

82

Анонимен

преди 1 година

Помня преди разпада на СССР имаше режим на тока, водата, топлото, изчензаха продукти от магазина. Сега историята се повтаря, краят на комунистическия европейски съюз е близо

81

Анонимен

преди 1 година

Арогантноста идва преди падането! Така е и с ЕС..

80

МАЙОРА

преди 1 година

До Анонимен 98 Не си прав! Според вашият вожд дребен и плешив пиша на северно фиромски, а не на руски! ХИ ХИ ХИ

79

Коментар

преди 1 година

Не знам какво печели и какво губят Русия и Украйна ама ние тука плащаме на украинците горивата дето нашите ги изнасят за там които пак идват от фашистката Русия и ние ядем буя зарад тях!Малооумници ни управляват!

78

Анонимен

преди 1 година

До майора Ти украинец ли си? Защото пишеш на руски, използваш буквата i , която е в украинската азбука?

77

МАЙОРА

преди 1 година

До Анонимен 93 Добре го написа! раССия е държава някъде между камената ера и феодализма! :)))))

76

Анонимен

преди 1 година

всеки еврак в джоба на посредниците кирча и кокорана, пирон в ковчега на червената армия. дойчистанците ще им се върне всичко което причиниха на нас и им предстои да разберат що е това глад и мизерия. забравили са уроците от ВСВ и им предстои опреснителен курс.

75

МАЙОРА

преди 1 година

До Царят е гол Правилно! Молодец! Махат санкциите и направо правят ботоксовото жужжже гол цар в Брюксел! Така всички путиноiдиотчета ще сте доволни накрая! ХИ ХИ ХИ

74

Анонимен

преди 1 година

Разбира се че не. Евробаламурниците не осъзнават, че истинската икономическа сила от днес насам ще се изразява в това, може ли една страна да сама да се стопли и сама да си отгледа храна. Трите десетилетия охолен живот ги разглезиха, те изнесоха истинските "мръсни" производства в китай ои решиха, че тука ще са само JAVA-дивелъпъри. Ама JAVA не се яде. А когато вече се появиха индийски програмисти и китайски айфони, жендерите от ЕССР ги чака само глад, мизерия и мюсюлмански бунтове.

73

Анонимен

преди 1 година

До София Портрет на руския трoл: Живее в западна държава, децата му учат на запад,кара западна кола, иска заплата в евро или долари , иначе обича Русия !

72

Царят е гол

преди 1 година

Най лошото е, че ЕС не могат официално да признаят, че направиха грешка и да махнат санкциите. Те просто не могат да кажат, че са сгрешили! Но някои санкции тихо и скрито ги махнаха

71

ЛЪЖЕШ

преди 1 година

До: 79 Де да беше така както казваш... Еееех, мечти! Но, нищо. На 2-ри октомври ще бъде Видовден!Тоест, ще поживеем, ще видим!

70

София

преди 1 година

Преди няколко месеца когато писах, че ЕС и в часност Германия и Франция се самоубиват с тези санкции и агресивно поведение срещу Русия, разни неграмотни жълтопаветни павиани ми биха минуси и ми обясняваха, че съм русофил и говоря глупости. Е, няколко месеца по-късно виждаме резултата - енергиен хаос, висока инфлация и страх от предстоящата зима.

69

Анонимен

преди 1 година

Всеки стана голям разбирач

68

Анонимен

преди 1 година

Ей, ЕС губела кономическата война, а РУСИЯ ПЕЧЕЛИ ЛИ Я? Да - ще имат газ и топло, ама останалите работи? Бившия Съветски съюз беше НАЙ-БОГАТАТА страна в Света, спечели ли срещу САЩ и Запада? ИСТИНАТА е много семпла - ще спечели демокрацията , не диктатурата. Просто четете историята.

67

до 60 майора

преди 1 година

Пропусна още нещо. Тъй като раята на земята е в путинландия,а путинофилите не искат да живеят там---явно този тип хора са и мазохисти!