116

Тази глупава война

преди 1 година

ще бъде спечелена с само и единствено благодарение на модерното оръжие идващо на талази от САЩ. Повече от 1500 танка (и то по-нови) , 3000 БТР-и, 200 изтребителя на руснаците вече са за скрап. А да не говорим колко войничета загубиха до момента. Малкия диктатор тотално сисъпа и без друго окрадената руска армия.

115

Анонимен

преди 1 година

Аз съм 123 но пък ти май си 113 ако не е променено. Путин не ти е другар на тебе между другото. Ти си го нарекъл така да ама не.

114

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 125 "понеже не познавам човек който да е бил в Русия и да не я обича" Кво? Хахахахахаха. И какво ТОЧНО й "обичат"? Мизерията, хаоса и депресията ли?

113

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 123 "и ако е верна прави сметка какъв ще е отговора." Отговор за какво? Нали става дума за небрежност? Вече забравих точно какви бяха руските обяснения, но те категорично отрекоха да е нападение. Да не наричаш другаря Путин лъжец?

112

Анонимен

преди 1 година

Лъжа е първо защото не е верно и второ другари викай на съпартийците си и трето не си бил там понеже не познавам човек който да е бил в Русия и да не я обича, защото там повечето са чудесни хора ..

111

HIMARS

преди 1 година

ракетите от чичо Джо работят безотказно.

110

Анонимен

преди 1 година

Сатана тая опорка ви я пуснаха непеотата още рано сутринта но до колко е верна и ако е верна прави сметка какъв ще е отговора.

109

Анонимен

преди 1 година

До копипейсчика , ами че то и в София на много места няма тротоари ем чи София трети свят ли е според тебе копипейсчик . Само дето София няма и Панорама нито в гугъл нито в гугъл мапс нито никъде, сори за което.

108

Сата НАТО

преди 1 година

Равносметката е минус 9 самолета, минус една планина авиобомби и ракети, един убит, още трима пътници и още шестима пообгорели (минимум). Самолетите са последен модел Су-30/34/35 а в между ракетите са и няколко Кинжал, възможно най-скъпите и най-дефицитните в руската армия.

107

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен който драска нещо за третия свят, виж в Уикипедия как изглежда и какво чудо представлява третия по големина град в Русия , столицата на Сибир Новосибирск и тогава пиши третия копипейсчик некадърен си ти. Защо не пусна целия коментар, ами което за теб се отнася него защо не копипейсна.

106

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 118 "Руснаците трябва да пипат по-твърдо." Какво трябва да пипат? :)))

105

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 116 "защото написаното е лъжа." Не е "лъжа", другарю. Бях там преди 4 години.

104

Анонимен

преди 1 година

Не случайно си под номер 113 защото написаното е лъжа. Опитваш се да получиш лайкове на моя гръб и за моя сметка но провидението може да те накаже за копипейса...

103

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 110 "Загадка, ама взривовете са факт! И не бяха малки, щом наблизо почиващи семейства и майки с деца избягаха от плажа." То прословутия кримски мост се задръсти от "тръгващи си".

102

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 108 "Да поговорим за третия по големина град е Русия Новосибирск над милион и половина жители само града. Столицата на Сибир." Ми, да "поговорим" за него: високоволтови далекопроводи вървящи ДИРЕКТНО по протежение на централни булеварди, индустриални зони забити директно в самия град барабар с пушещите комини, липса на тротоари ако кривнеш 10 метра встрани от основните булеварди, Хрушчовки и Сталинки в окаяно състояние, автобуси на по 60 години и т.н.

101

Анонимен

преди 1 година

Долния какво е това ... " ПУШАТ,ГА " гаррга ли е.

100

Анонимен

преди 1 година

Както казват - най - много се лъже по време на война, преди избори и след лов.

99

Анонимен

преди 1 година

Загадка, ама взривовете са факт! И не бяха малки, щом наблизо почиващи семейства и майки с деца избягаха от плажа.

98

Анонимен

преди 1 година

Долния какво е това " ПУШАТ,ГА "гаррга ли е ...

97

Анонимен

преди 1 година

До третия свят. ...Да поговорим за третия по големина град е Русия Новосибирск над милион и половина жители само града. Столицата на Сибир. Всеки който иска може да напише в чичко гугъл град Новосибирск и да види как изглежда и какво представлява третия по големина град на Русия, а ти си драскай че си човек от третия свят което явно е факт защото драскаш на изуст и по некакви опорки.