200

Анонимен

преди 1 година

До българинОдеса е руски град АЛООО я научи историята и тогава говори небивалици !

199

до 254

преди 1 година

Използвате Левски ,Ботев ...патриотично ,но вашите десни партии са против тяхните идеали и ролатя им .Скоро беше от ДБ пример за Ботев ,че не бил патриот заради това дето говорел за Русия.Хубави думи .Тези патриоти ,които цитирате са дали живота за България . И са били благодарни на всички които помагат на България -Русия е 1 от тях

198

Чист Българин

преди 1 година

До българинНиско интилигентният сте вие. Никои не ме е навивал ,вижда се с просто око .Дават го дори по манипулираани телевизии.Как от ДБ отиват до френското посолство ,от герб ,ПП до американското.Каквото кажат от оофициалните медии на сащ -това се прави.Какъв партньор те гони *** човек. Робски отношение и плащане на стотици хиляди за манипулации -това е отношенията на с Сащ . А с Русия вече нямаме контакти ,дори собственоста на руски олигарси изимат ! Което ще се отрази на икономиката ни !

197

До 255

преди 1 година

Защо силната Русия се призна за победена пред изостаналата България на 03.03.1918г?

196

Анонимен

преди 1 година

"Съединиението"*

195

До 252

преди 1 година

А каква е разликата между американофил и русофил? С какво единия е по-добър или по-лоши от другия? И още не си ми отговорил с какво България обиди Русия, че последната беше ПРОТИВ Съединител?

194

До 244

преди 1 година

Захари Стоянов е лъгал, Раковски е лъгал, Левски е лъгал, Ботев е лъгал, Стамболов е лъгал. Само вие, руснаците, казвате истината. Защо не си спазихте договора от 1902г и не се намесихте, когато Румъния ни нападна? Защо лъгахте за клането в Катин? Защо лъгахте до последно за Чернобил?Защо обещахте, че няма да нападате Украйна, а точно това направихте?

193

Анонимен

преди 1 година

Ако ще да станем и като Индия , всяка цена ще си струва само да не сте Вие двамата с Остап Бендер и Ленчето парясницата !

192

до 243

преди 1 година

Защото си подмолен американофил , Орбан правилно каза пред републиканците :На Сащ не и трябват *** ,трябват и Реинджъри ! Така ама с либерализма на Запада...няма как да стане !

191

Анонимен

преди 1 година

Кога братушките ще ни върнат Държавния Архив, заграбен след 1944г.?

190

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен241Имали сме ДА ,Но д-вата ни е създадена 681 лето. Когато на континента Америка е имало индианци ....а американец не е съществувало като понятие - цял век след създаването на Бълг.д-ва.

189

До 240

преди 1 година

Не ми говори за САЩ и Европа, не ме интересуват. За Русия става въпрос в случая..

188

Анонимен

преди 1 година

Защо изостаналите българи са имали държава и азбука преди руснаците?? Защо не сте си измислили ваша собствена азбука ами използвате наша??

187

за 236

преди 1 година

Вие не сте българи. Дали един българин ще говори за евроаталнтически цености и ще се моли на американците да ни освободели .Дали ако сте българи ще гледате как се мъчи народа ,а вие да му набивате какво казали от Европа - да не се къпеме за да пестиме !!! Само предатели могат да говорят каквото им наредят от Брюксел или Вашингтон.Тук е България !

186

Анонимен

преди 1 година

Защо някои руски историци казват, че Суворов, Пушкин, Лермонтов, Рахманинов, Булгаков, Хрушчов, Елцин имат български произход?? Защо руснаците обожават българката Ванга??

185

Анонимен

преди 1 година

Защо руснаците откраднаха идеята за "третия Рим" от българите?

184

Анонимен

преди 1 година

Кога руснаците ще кажат "Благодаря", че пишат на българска азбука и се молят на български език?

183

До 232

преди 1 година

Ти не си българин. Един българин никога няма да пише подобни неща. Но ще те питам - в какво се изразявала нашата неблагодарност, когато през 1885г. Русия не признава Съединението?

182

анонимен

преди 1 година

Яяяяя, баба Ванга в мъжи дрехи прави пророчества !

181

Анонимен

преди 1 година

поправка - Николай Державин определя българите като един от най-СТАРИТЕ народи