19

джинджифил

преди 15 години

Аз пък се чудя що все министър Етем е виновна...кой каквото прави - все тя е на топа на устата:)

18

...

преди 15 години

да вземем да се разходим до жълтите павета ли за малко?

17

преди 15 години

Ако някой компетентен знае какво вършат в това министерство да каже. Само заплати взимат и все тлъсти. Зимата нищо не можела да направи, наводненията пак така само окрадаха парите, и сега само акъл дава. Пък е и една нагла и арогантна. А в това ведомсво, хората трябва преди всичко да са съпричастни със всичко.

16

Тодор

преди 15 години

Следващият път пак си я изберете и тя пак нищо няма да прави и пак нямада я сменят!

15

александър

преди 15 години

лъчо , човече, първо не сам турчин и също като теб , не ги харесвам и не желая да ме управляват ***! но лично да ти кажа , ти си *** човек, опростен и ограничен..... извини ме , но си крайно не културен, върви си на село при кравичките , там ще си сред свой!!!!

14

Тодор

преди 15 години

Следващият път пак си я изберете и тя пак нищо няма да прави и пак нямада я сменят!

13

Софиянец

преди 15 години

Тая турска *** - В ЗАТВОРА!!!!!!!!!!!!компания да й прави и главнокомандващия Първан, защото не е нормално в 2008г. в държава членка на ЕС да се случват подобни неща! найкой знае ли въобще какво има в и около столицата ни колко подобни складове чакат да избухнат - ЩЕ ИМА ЛИ ОТГОВОРНИ ????

12

александър

преди 15 години

защо се срамуваш, че е управляват хора, който сам си избрал!българите не гласуват, затова ни управляват "чужденци" и поставени личности! срамуваи се от себе си!

11

преди 15 години

Аз,пък,се срамувам,че ме управляват *** като Доган,Гоце,Станишев и Симеон!

10

nadejda 2

преди 15 години

5 4ASA NE MOJE DA STIGNE NA 30 km ot sofiq.

9

александър

преди 15 години

не е сега момента да говорим за министрите или за управниците..кои си бил свършил работат и кои не.... молете се само информацията за отцъствието на радиация да е вярна. защо винаги в катива ситуации сме толкова негативно настроени, само се оплакваме, вместо да се вземем в раце и да направим необходимото , 4е да се предпазим!!!! министър Етем няма да спре гърмежите, никой човек не е в състояние, просто трябва да чакаме и да се молим да не стане по лошо! ако има някои супергерой , нека спре гърмежите, но много се съммнявам че съществува такъм човек! Но това си е българина ...дай му само да ругае!!!! Уж сме много умни, много красиви, много начетени...но май единственото нещо в което сме добре е да хулим и да се оплакваме! срамувам се че имам такива сънародници..... съжалявам, но това е България 2008

8

един

преди 15 години

Защо не предупреди вечерта хората за това което се случи ???? Пак министерството не си е свършило работата.

7

преди 15 години

Никой не смее да й каже нещо,защото е човек на Доган.Няма нормален човек в България,който да не разбира,че в света няма аналог да бъде създадено цяло министерство заради една кадъна!

6

преди 15 години

Магдаленке,ами ти що ги четеш тогова?...

5

преди 15 години

Тази жена е най-отвратителната в Парламента! Не е само заради физическия и образ безподобен, има и друго.... 3 часа не отговаря 112, 3 часа не могат да я събудят и изведнъж, хоп, тя отиде, за да раздаде съвети! А защо не е изготвила специална програма за населението, живеещо в близост до такива райони? Няма кой да я пита, няма кой да я контролира, няма кой и ДА Я МАХНЕ? Незаменима е! И летището затвяориха - какъв капан, да не може човек да си вземе багажа и да си плюе на петите! ПОЗОР!

4

магдалена

преди 15 години

колко глупости излишни изговорихте. кажете нещо по реално . писна ни да ви слушаме елементарните глупости

3

преди 15 години

Айдее пак трябва да копуваме йод :(Тъкмо сфърши еееееееее Вече започна да ми става гадно от тоз йод вече 4-ти ден само това пием :(((

2

преди 15 години

Хората да не бързат да се връщат в Челопечене, препоръча министърът на бедствията и авариите Емел Етем.А,аз бих й препоръчал да се гръмне.

1

преди 15 години

Ей како,зимай и се махай докато можеш, само отбиваш номера. Тая работа не е като да праиш ***, ами да помагаш на хората, миналата година толко бедствия имаше ти се драпаше по и нищо не направи, дадохте на хората по 1000лв. и то с много зор. Сега пак си трагнала ъкъл да даваш, ама ще те видиме какво ще сътвориш....и теб ще те сменат няма страшно ;)