21

Анонимен

преди 1 година

Нападат вероломно като Хитлер една независима и призната от ООН страна, а после говори, че управляващите в България са загубили благоприличие и едва ли не нарушават международни правни норми. По-голям цинизъм от този на руснака няма.

20

Гражданин

преди 1 година

Сенаторе,вярно,че доскоро ви бяхме най-добри приятели,но откакто вероломно напад нахте Украйна НЕ СМЕ ВИ ВЕЧ ПРИЯТЕЛИ !!! С агресори,убийци,разрушители и военолю бци не можем да другаруваме!Не ми е ясно защо трябва да харесваме вашата имперска политика на анексиране и завладяване?! Вие,руснаците,трябва да се извините и себе си да по ръсите не със студен,а с леден душ за нахалството,безочието и арогантността си заради войната!

19

Анонимен

преди 1 година

"Американците използват България като жертвено агне. Премиерът е много странен персонаж, който първоначално не е разчитал на дълга политическа кариера"

18

Анонимен

преди 1 година

Как да бъдем приятели на войнолюбци и убийци?! Да си затворим очите? Много манипулативно-емоционално звучи, обаче "приятелите" ни спряха газа, после "приятелката " Митрофанова размаха пръст на българския премиер като класна, и без съмнение помогна (и плати на продажниците) да свалят правителството! Нека ние да попитаме, что вьй сделали "друзья" , с ума сошли??

17

Стоян

преди 1 година

Махайте се от България ! Съсипахте я и още не можем да се съвземем от вашата окупация

16

Анонимен

преди 1 година

Днес от КАТ казаха, че 30% от водачите са пияни или дрогирани. Повечето от управниците имат СУМПС => поне 1/3 от тях са пияни или дрогирани. За какъв здрав разум се говори.

15

Анонимен

преди 1 година

Сенаторе, не сме ти приятели, не се подмазваме и се къпем по-често от средно статистическия руснак. И никакви братски народи не сме и никога не сме били. Защото, въпреки всичките си кусури, ние сме от вид Хомо Сапиенс, а вие руснаците, сенаторе, след агресията в Украйна, доказахте, че сте от вид Хомо Недочовекус.

14

Анонимен

преди 1 година

Тихо шпионки

13

честито

преди 1 година

Бизнесът: Газ няма, цените са неясни, ситуацията ще е много тежка. Управляващите не се справиха - -"Имаме договор, който не е прекратен, с "Газпром експорт", на по-ниски цени от тези на спот пазара, от порядъка на 25-30% по-ниски, плащаме по този договор транспорта на този газ и в същото време не потребяваме газ, рискувайки да го платим след това, нищо, че не сме го потребили, поради клаузата в договора "вземи или плати", поясни Велев пред БНР.

12

Анонимен

преди 1 година

Русофилите, наистина ли им вярвате на твърденията, че ние първи сме им изгонили агентите и спрели парите! Те рашистите и война не водят. Сигурно и в дядо Мраз и Снежанка вярвате, муахахахаа

11

Анонимен

преди 1 година

Да спрат газа! Аааа, чакай...

10

Хахаха

преди 1 година

Първо Полша, Естония и Чехия блокирана сметките на руското посолство още преди 2 месеца. Второ, и държа да подчертая, САЩ не само блокира сметките на руското посолство, но им спря водата, тока и им конфискува автомобилите, като ги остави да се оправят и да пътуват с градския транспорт. И трето, някои руски амбасадори ядоха яко бой от чернокожи полицаи, за да си знаят къде им е мястото.

9

Анонимен

преди 1 година

В грешка е сенатора, българските власти никога не са имали здрав разум за да го загубят :)

8

Анонимен

преди 1 година

Няма ли направо да ни заплашат и нас с атомни бомби? Обиден съм направо. Сега изританите КГБ-ейци писане ги чака

7

Анонимен

преди 1 година

Не, просто са постоянно дрогирани. Ако някога успеят да изчистят съзнанието си от дрогата и видят какво са натворили, със сигурност ще умрат от срам.

6

L.

преди 1 година

За тези, които песимистично смятаха, че от ГЕРБ по-лошо не може - оптимистично отговарям: МОЖЕ. Добре, че Радев кара втори мандат, защото тези клоуни той ги вмъкна в политиката (ако не иска да се разбере, че и той козирува на същото посолство).

5

Киро и ПП

преди 1 година

Мачкаме корупцията

4

Анонимен

преди 1 година

"Българските власти са изгубили здравия си разум" Не съм съгласен, логическа грешка. Не може да се изгуби нещо, което не го е имало!

3

Анонимен

преди 1 година

Хора които от страната с най много ресурси и земя успяват да постигнат икономика колкото Испания ,да не говорят за разум.

2

Анонимен

преди 1 година

Те не са го и намирали!!!!!