15

Анонимен

преди 1 година

Санкциите мола ви са, развивали руската икономика..?

14

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 16 Тук армия отдавна няма. Да ти припомня, че СС-23 от поделението в Телиш бяха отдавна утилизирани по желание на НАТо и с благос;овията на Русия. Ти май не рзбираш, че ние сме във фалшивото НАТО само и единствено, защото Русия ни изпрати там. Сега в момента се извършва и напълното ни обезоръжаване в котела Украйна, където попада в ръцете на руснаците.

13

Анонимен

преди 1 година

Е що не го казахте това отначало? Защо не казахте, че Запада трябва да иззуй гaщии? Нали никой не напада рашка?

12

Рашан Профанович

преди 1 година

Медвидев! И твойта МАЙНА също!

11

Гражданин

преди 1 година

Този е най-големият олигоффрен в Кремъл. Изключително глу.пав, а същевременно много нагъл. Защото е дребен комплексар

10

Тъжно...

преди 1 година

Истина е, че при началото на войната, без да съм много запознат смятах, че имат поне малка причина за действията си. За съжаление се забравиха "братята" руснаци. В момента не им остана друго освен да заплашват, всички го виждат. Хубавото е, че света видя какво могат... Единствено ядрените им оръжия спират света да ги постави на място предполагам...

9

Анонимен

преди 1 година

До Истукан - каква точно империя са обаче тия, Какво точно произвеждат, освен че просто измпомпват наготово нефт, при това със западни технологии, за които вече нямат поддръжка и се налага да спират доставките вече.

8

Анонимен

преди 1 година

Колкото е по-дребен един руснак, толкова е по-нагъл!

7

До Анонимен 7

преди 1 година

Никаква ядрена война няма да има. Никой няма да изстреля ядрени ракети, да мята бомби и прочие глупости. Дори някой да го заповяда, никой няма да изпълни заповедта! Виж историята - през студената война 4 пъти е заповядвано изстрелване на ядрени оръжия и никога не е изпълнена заповедта! Щото никой не е луд да започне ядрена война, дори някой да е луд да я поиска! А Русия е гладка и плоска като тепсия в Европейската си част. Там можеш да ги завладееш с модерна армия за 5 дни и няма как да те спрат

6

Анонимен

преди 1 година

И правилно.

5

Анонимен

преди 1 година

Руският Мистър Бийн пак се опитва да напомни за себе си и безграничната си мъдрост.

4

Истукан

преди 1 година

Медведев е втория човек след Путин, който управлява цялата империя. Явява се нещо като началник, а Путин се явява като директор или управител на държавата.

3

Анонимен

преди 1 година

До 3, проблемът е, че нестава въпрос за конвенционална война, а за ядрена. С няколко ракети територии колкото Англия ще изчезнат. Само няколко ракети са необходими.

2

Анонимен

преди 1 година

До хаДа ни нападат? Та тук хората ще ги посрещнат с хляб и сол като освободители. Напрактика, шепата кресливи русофоби изиграха основна роля в консолидирането на антиевропеизма в България. Единствено шо-годе стабилното евро още задържа съшествуването на тоя съюз. Истината е, че нито САЩ, нито Германия има някакакъв интерес в задържането на фалирала Източна Европа в рамките на същза. Виждаме последните издихания, които ще бъдат секнати от задаващата се хиперинфлация.

1

ЕДИ КОЙСИ

преди 1 година

КОЙ ПЛАШИШ БЕ МЕДВЕДЕВ ЧЕ НИЕ В БЪЛГАРИЯ ВОЮВЮМЕ ПОМЕЖДУСИ ОТ 1923г.