194

Анонимен

преди 1 година

До 212 Има една дръжава, която в момента определя със сила огромно количество хора да гладуват. Няма нужда да ти казвам, че стигне ли се до усложняване на проблема, ще играе тоягата. :))))))

193

Анонимен

преди 1 година

Г - 7 обвини Русия, че им се иззсрала в *** е..

192

Анонимен

преди 1 година

Да вземат възраждане мнозинство на изборите на есен и да гласуват България да махне санкциите срещу Русия.

191

Анонимен

преди 1 година

Ами да премахнат санкциите и Русия ще започне износ..

190

анонимен

преди 1 година

От Силистра съм. Много е добра и пшеницата, и слънчогледът, и царевицата, огромни блокове с километри. Стана доста мъчно, като си помислих как пак ще ни изра.ботят олигарсите и всичко това ще бъде продадено и то на добри цени, а тук ще расте, разбира се, храната, защото щеш не щеш, купуваш. Не знам как това може да се предотврати, вече нямам надежда.

189

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен, к.200. Кой определя кои държави да хранят други държави от различни континенти: Байдън, доскоро Меркел, а сега Шолц, Макрон, Марио Драги и Рошавият Боби Джонсън ли? Мина им времето! Сега посочените управляващи плюс Столтенберг да осигурят прехрана на бедстващите държави, а не оръжие на актьора Зеленски, тяхната маша

188

Анонимен

преди 1 година

До 208 Ич няма да е интересно. Ще има тук таме по някое минимално ограничение (недостатъчно даже да създаде големи неудобства) и всичко ще си продължи постармоу. :) Цените на олиото, захарта и палмовото масло започнаха да спадат. Ще ги последват тези на царевицата, житото и соята. А когато мине зимата ще имаме нови обстоятелства, защото световния теорорист ще се е озъбил МНОГО ЯКО. :))))

187

анонимен

преди 1 година

Две държави, бедни, изостанали, впи.янчени, допотопни, фашистки, и т.н според мнозина, как пък ще отговарят едва ли не само те за глада, който бил настъпвал? Това просто не може да е вярно, или пък е силно преувеличено. Изобщо всякакви изхвърляния и в двете посоки са крайно грешни и първобитни, тъй като войната ще свърши, бизнесът отново ще почне, я си спомнете какво е ставало в Европа, пък и не само.

186

Хичо

преди 1 година

В Африка се множат като скакалци,после някой им е виновен че гладували?

185

Анонимен

преди 1 година

Зимата ще е интересно. Богатите европейци ще си напечатат пари и ще изкупят от продажните източноевропейци хранителните ресурси и ние от производител ще се превърнем във вносител на храна, а най-бруталното ще е че ще ни купят ресурсите, ще ни карат да им изпълняваме заповедите за да ни ги продадат обратно на тройна цена. Когато всички управляващи от 89-та насам са продажници няма как да не се стигне до унищожаването ни.

184

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен,к196 Не говорете неистини: престарелият 78-годишен президент на САЩ, четирите господстващи държави на ЕС- Германия,Франция,Италия и ВБр чрез НАТО и армията на USA искат да господстват и която държава им се противопостави бива смазвана чрез военна инвазия: Ирак, Либия, Сърбия, Сирия, Иран. Но ситуацията се промени и срещу този блок стоят Русия, Китай,Индия, Бразилия - БРИКС,повечето държави от Африка.България не е фактор и на Киро П. остава само да си чеше езика.

183

Анонимен

преди 1 година

Според българския закон, България ограничава износа на зърно, за да гарантира изхранването на населението. Това превръща ли ни в световно зло??? Хората станаха много лесно манипулируеми и затова са бедни!

182

Анонимен

преди 1 година

До 203 "За Русия разбрахме вече!" Какво разбра за Русия?

181

До 200

преди 1 година

На теб какво ти пречи да мислиш??? За Русия разбрахме вече!

180

Вижте ся

преди 1 година

джурналистите! Мислещите отдавна вече разбраха кой за какво е виновен. Не се напъвайте да обяснявате, че изглеждате смешно и нелепо!!! А,да, не може, защото така ви е наредено! Да живее свободата на словото и демокрацията,

179

Анонимен

преди 1 година

До колкото си спомням г-7 налагат санкции на Русия и искат да си наложат волята върху тях. Напълно Русия си е в правото да ограничи износа на каквото си поиска и другите държави го правят, включително и България...

178

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 199 "Новият Юда,както го наричаш, Русия няма задължение да храни света" От пРосия никой не иска да "храни света", а да не пречи на другите да "хранят света", което в момена прави.

177

Анонимен

преди 1 година

До ***,к.178 Новият Юда,както го наричаш, Русия няма задължение да храни света. Държавите от ЕС и САЩ въведоха световен ред, в който те управляват, а други държави имат задължението да захранват със суровини и стопански култури населението на Европа и Африка.Сега ситуацията се промени: САЩ и 4-те мощни държави на Западна Европа трябва да поемат тази грижа и президентите им въроптаха. Г-да, претендиращи за господство, оправяйте се, не чрез НАТО и алианси да владеете 4-те населени континенти.

176

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 197 Никой не се плаши от заплахите на пРосия. Кървавото джудже без да иска беше право (без да иска, защото каза нещо, което е вярно, но нямаше предвид ТАЗИ истина): става дума за оцеляване. Само че оцеляването този път е на свят без световния терорист Русия. И ще се направи каквото е нужно и за колкото време е нужно, това да се случи. Атома няма да помогне на руснаците, щото а са си го помислили, а са изчезнали.

175

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 196 / може, може и после войната изведнъж ще прехвърчи междуконтинентално и ще се сложи край на всякакъв вид цивилизации ....