157

Анонимен

преди 2 години

Оръжията за Украйна са опасни, защото са по добри от рycките! А путин иска укрите да си сложат главата на дpъвника, без да мърдат много! Ми нали уж са големи вОйни! Що се плашат?

156

ЧИЧО

преди 2 години

ПУТИН, ТОЯ СЛОНСКИ *** КАКВО ОГРОМНО *** НЕЩО ИЗПЛЬОСКА В ЕВРОПА !!! ДОКОГА ЕВРОПА ЩЕ МУ ТЪРПИ ДИВОТИИТЕ ???

155

диф селянин

преди 2 години

Руска подводница с 10 бр. "Сармат" 2 за Франция 2 за Германия 2 за Англия 2 за Канада и 2 за Кравария ... ся кво?

154

Мито пищова 07

преди 2 години

Обичам да поря украински *** и джендърски балъци

153

анализатор

преди 2 години

Le Terrible - Triomphant клас френска ядрена подводница, въоръжена с 16 ядрени балистични ракети M51, всяка с бойна глава от 110 килотона TNT и радиус на действие от 8 до 10 хиляди километра! Скорост - 25 Mach.Ракетите са произведени от Ariane Group, които произвеждат и космическите ракети Ариана.Може би и Западът има нужда от малко реклама?

152

Анонимен

преди 2 години

Винаги ми е било забавно да чета коментарите на балканския селянин под подобни статии :) толкова ограничено мислене и в Африка няма.

151

Анонимен

преди 2 години

Ще бе путине нещо пречат на "безаналоговата челиката червена армия" ли?

150

БАНко

преди 2 години

А ПШЕНИЦАТА ОТ УКРАЙНА ИЗНЕСЕНА ПРЕЗ ПОЛША И РУМЪНИЯ Е МНОГО ОПАСНА , ЗАЩОТО ЦЕНАТА СТАВА ПЕТОРНА !!! ХАЙДЕ УРСЪСЕЛ , ОЩЕ САНКЦИИ !!! ЕВРОПАТА ЩЕ БЪДЕ ПОМЕТЕНА ОТ ГЛАДНИТЕ АРАБИ !!!

149

Анонимен

преди 2 години

После да не ривете... со кротко со благо и на края с операция!!!

148

Бонго Бонго

преди 2 години

Заблудата,че са световна сила идва от агентурата,която са създавали от 1970 до днес.Тия агенти са заплашвали и представяли на хората в света, че са голяма брънза. Идва и от руската мафия и филмите след. 1981, когато Брежнев е курбан.То която и да е мафия е жестока, защото правят едно и също.Сега с тази война всичко излиза в действителност, че са нищо. Да, имат ядрени ракети, но и другите страни също имат. С тази война в Украйна, САЩ видя,къде са слаби руснаците.

147

Анонимен

преди 2 години

Браво Влади да си знаят

146

анализатор

преди 2 години

Путин май забравя че и Франция има ядрени оръжия? Само дето Макрон не се хвали с тях!

145

Овчар от БГ

преди 2 години

Василев.. прав си ама на идиьоти да им обясняваш те не разбират само бой ги оправя!

144

ЕС

преди 2 години

Гла-дни сме,мно-го сме....

143

Анонимен

преди 2 години

Социалдемократите Путин,Байдън почитат Бернщайн набелязал бързи революции и направил октомврийската за 10 дена,що смаяли света и гражданска война за над 10 год. до 1932г. докато не обземе всички бивши имперски губернии след като ревизирал учението на Маркс и Енгелс за еволюционното развитие в обществено-производствените отношения и производителни взаимоотношения възоснова на техническата революция на средствата и на труда с мощностите и ресурсите,но в интерес на управляващи аристократи-олигарси.

142

Анонимен

преди 2 години

Вече явно се усеща и от Путин че наложените мерки унищожават Русия!Щом кремълските плъхове *** значи е така!

141

Венци касапина

преди 2 години

Ха ха ха!До некакъв с ингилизки ник,бре!А бре шшушумиго ннещастна,бре!Точно при Borodino великия Наполеон I Бонапарт РАЗГРОМИ мужиците на Кутузов като съотношението на жертвите е23 000 французи срещу 58 000 мужици,бре!След това превзе Мацква и изпрати телеграма в Париж-"Горещи поздрави от горящата Мацква!"Ваш Наполеон I Бонапарт-император на Франция.пп-Всъщност Мацква е запалена преди влизането му по заповед на граф Ростопчин-генерал губернатор на града,бре шшуляк провинциален,бре с ингилиз.ник!

140

Ами

преди 2 години

До Анонимен 149 МИ НЕ ПИШИ!*** НА ТРИ БУКВИ

139

БАНко

преди 2 години

НОЩЕС ПРЕДИШНИЯ ПРЕЗИДЕНТ ПОРОШЕНКО СЕ ОПИТА ДА ИЗБЯГА ПРЕЗ ПОЛША ЗА АНГЛИЯ !!! И КАТО ПОГЛЕДНЕМ ПОСОКАТА НА АТАКА НА УКРАИНСКИТЕ ВОЙСКИ СКОРО ЩЕ ОБКРЪЖАТ КИЕВ И ЩЕ ТРИЧАТ СЕГАШНИЯ ПОДОЛОГА НА БАЙДЪНЧО !!!

138

Зеления

преди 2 години

Слава кокаини... и балъците в ЕС