102

Анонимен

преди 2 години

НАСТАВАТ ГЛАД И МИЗЕРИЯ - БЛАГОДАРЕТЕ НА САЩ !

101

Анонимен

преди 2 години

Терминът ,,извиване на ръце'' се е появил на белия свят от международните политически отношения на Русия спрямо другите държави.Това е и основният прийом за водене на политика на руснаците.Та нали заради моменти като този е тази ,,енергийна зависимост от Русия''.Сега видяхте ли какво означава да си зависим от Русия?България трябва един път завинаги да се откачи от тези които я държат на повод.Не може българинът да е независим и свободен ако някой може да го шантажира и изнудва.Трябват решения.

100

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 101- Проблема е,че един господин иска да е така,по-точно иска проблемът да идва от Русия ! Мисли ли,че му вярваме? И Никой нищо не ни е спрял! Забърка огромни каши , а как ще се оправяме И ТОЙ НЕ ЗНАЕ И НЕ МОЖЕ! Щом започне да се оправдава с КСНС ,парламента и коалицията-ЗНАЙТЕ,ЧЕ Е ЗАБЪРКАЛ ПОРЕДНАТА КАША! А докато я забърква Е ТОЙ-Той може,Той решава,както казват другите-прави си каквото иска-Е,ТОЙ И ПРИЯТЕЛЧЕТО МУ,ДЕ !

99

Питам за приятел

преди 2 години

А произволното отнемане на частна собственост и присвояване на пари от сметки какво е? Демокрация?

98

Анонимен

преди 2 години

Сащ извиват ръце на Европа ,американският президент е този ,който експлоатира Европа и казва какво да се прави ... света не е това за което се представя в западните медии.Няма нищо икономическо в факта да купуваш суровини на неконкурентни цени само и само да угодиш на сащ !!

97

Анонимен

преди 2 години

Европа трябва да се откаже от газта в дългосрочен план. Калвото и да си говорим, на този континент нямаме особено много собствени ресурси и сме зависими. Колкото по-бързо спрем газта и нефта, и ореминем на ток и водород, толкова по-добре. Да, ще се наложи да го изстрадаме, но това е единственият начин да не зависим от руснаци, арабели, американци и всеки, който се изживява като хванал бога за рога, защото има горива. Ерата на евтините въглеводороди е на път да приключи и трябва да го приемем.

96

WTF

преди 2 години

Не, нагли к*пелета, вие сте ненадеждни. Вие си позволявате да блокирате и да крадете пари от доставчика. Затова доставчикът ви удря по крадливите ръчички и ви дава заявената стока само тогава, когато си види парите в сметката. И вие пищите като изоглавени, че това било рекет?! Обаче хем пискате, хем плащате ("с отвращение"). Пък наш Кире ни направи "независими", като ни осигури същия газ, ама по-скъп заради посредниците. Слава! А, имаме и 2 танкера "евтин" US газ, *** не можем да ги разтоварим...

95

Лошо

преди 2 години

Европа е окупирана от сащ и бедите тепърва предстоят,само гледайте.

94

Лудост

преди 2 години

През България минава газопровод а ние купуваме газ от кораби на незнайно каква цена?!

93

Анонимен

преди 2 години

Сами си го спряхме, т.е. сами се изнудваме. Всъщност Кирчо ни изнудва, за да угоди на господарите си.

92

Факт

преди 2 години

Изнудватето идва от сащ....

91

Дават талони

преди 2 години

и чакаш 5, 6, 7 години за нов Масквич. Хич не ти требе старо бмв , ауди, мерцедес.Масквич - самой лучшей на мире.Забранено е да се изнасят масквичи на запад, поради новата , свръх секретната технология по която се произвеждат, Има реална опасност нацистките заводи на Мерцедес да я откраднат.

90

ЛДНР

преди 2 години

Така е. Демократичният газ е най-хубавият, най-добрият и си заслужава двойната цена в името на демокрацията, богатството на демократите и слугите им...Това е правилната цена, която ние българите трябва да платим, за да сме част от демократичното семейство на бедните, но послушни роби в името на свръх богатите либерални от.па.дъ.ци. Да живее демокрацията и войната, която дава милиарди печалби на демократите и отнема възможността за достоен живот на всички нас.....Низост в гигантски мащаби...

89

Статистик

преди 2 години

Русия си направи идеална реклама, Западът спря и милитаризира всичко, за да ограничи Русия. А Русия вместо да им спре газта им каза, няма проблеми, доставките продължават, но ще СИ плащате! Е кой е ненадежден партньор Западът или Русия, ако съм някоя 3та страна? Помислете.

88

Какво

преди 2 години

ще правят руските фашисти като не могат да изнасят нефт и газ. Ще продължат да пият водка и ще гладуват. Това е светлото бъдеще на фашисткият зомбиран крепостник.

87

Анонимен

преди 2 години

Между другото... Благодарение на Киро ***... РФ ЦБ още по-бързо ще си върне парите. Колкото по-скъп газа, толкова по-висока цената. Та ЦБРФ, ще им го изкара през онова място сега.

86

Да допълня...

преди 2 години

До Ами то 93 Не само извиват ръце , а и бият .

85

Анонимен

преди 2 години

Ама чакайте сега, платили сме си и не ни дават, така ли?! Ами не е така! Ето Гърция стана поредната държава, която си е платила и си получава газ. Защо не виждам тази новина тука, не смеете да я пуснете ли?

84

Зайо Байо

преди 2 години

Е брюкселските отчакалки защо се оплакват, нали казаха че Зелената сделка ще ни оправи!? Да питат Тимерманс!

83

Анонимен

преди 2 години

До Ами то Хе-хе! Това е самоизвиването!