69

Анонимен

преди 1 година

Тоя пак се е изказал по нощите. За него няма ли светли часове от денонощието? И какви са тези глупости за тотална война и обстрел на фронтовата линия? В Сърбия хаверите само за седмица изстрелваха по толкова ракети, колкото за цялата "война" в Украйна. И е време Зеле да науми, че на фронтовите линии по принцип се стреля.

68

Анонимен

преди 1 година

Кога Бил Гейтс е говорил за едра шарка след Ковид?

67

Анонимен

преди 1 година

Мда слуга на дявола е тоя Зеленски.Какво казваше Ванга?Представящите се за жертви, ще се превърнат в слугите на дявола".Не се знае дали Зеленски не изнудва ЕС И САЩ за пари като ги шантажира с някое био оръжие от 19-те лаборатории в Украйна. Те са пред фалити и на прага на ТСВ,но дават,защото няма къде да мърдат.Да не забравяме как Бил Гейтс ни предупреди,че може да има био тероризъм и очаква след ковид едра шарка.

66

Анонимен

преди 1 година

Понеже Зеленски не решава нищо, Путин няма никакво намерение да се среща с него.

65

Анонимен

преди 1 година

ЗА РУСИЯ КИРИЛИЦАТА ИДВА ОТ ВИЗАНТИЯ...А НЕЩО ТАКА ЗА БЪЛГАРИЯ, А

64

Анонимен

преди 1 година

ПУТИН КАЗВА ЧЕ СЛАВЯНСКАТА АЗБУКА Е ДОШЛА ОТ МАКЕДОНСКИТЕ ЗЕМИ

63

Анонимен

преди 1 година

Зеленски ако преговарял, щял само с Путин. Много глупав. Русия с терористи не преговаря, а ги заличава. Това се знае от всички.

62

Анонимен

преди 1 година

Ми хубу, нека тогава отупа руската армия и да се свърши с това.

61

Анонимен

преди 1 година

Ако сравним с методите на военни действия на Русия и Сащ не може да не забележим, че примерно след обстрела на Сащ над град Ракка в Ирак не бе намерено дори живо куче и бе сринат изцяло, а в нападнатите от Путин градове хората ходят на работа, банките и магазините работят и украинци масово ходят на почивки....в България. Ама що не наложихме санкции на Сащ при геноцидите дето извършва по света, аз това не зная

60

Анонимен

преди 1 година

Малко ти остава.

59

Баба Ванга е казала

преди 1 година

Русия ке пребъде. ФАЩ фащат

58

Анонимен

преди 1 година

Припомни си какви ги вършиха САЩ в Ирак, Сирия и после пак говори за тотална война.

57

Еврейн (Да де, ама..

преди 1 година

Да де, ама нали отначало укрите съобщиха, че при руска ракетна атака срещу град Десна миналата седмица са били убити няколко души и ранени 12. Сега признават за 87 ликвидирани. Всъщност май са надлежно денацификацирани няколкостотин укро-нацисти и наемници, но не могат да ги преброят по рабираеми причини. Е, те няма вече да могат да си играят на WaffenSS

56

Анонимен

преди 1 година

Размисли и страсти,след поредната доза Бело!

55

До 61

преди 1 година

Наесен започва и застудяването, а ние сме единствените които останахме без газ.Така че въобще не ми дреме ни за Русия, ни за Украйна, ни за САЩ, ни за ЕС. Въпроса е как ще го караме в нашата страна докато продължаваме да се делим кой Русофил, кой Русофоб, ваксър,антиваксър и т.н.

54

Анонимен

преди 1 година

Абре зельооо,нали громеше руснаците на всеки ляв крак,какви са тия пораженчески мисли гдето те спохождат?Напъни се още малко и току виж Москва е паднала!

53

Анонимен

преди 1 година

Целият цивилизован свят е срещу Русия и русофилите, заради тази бeзyмна война... ДАНС и прокуратурата в България трябва да се самосезират и да преследват всички пoдлеци-путинофили и предатели тук, защото именно те провалят всяко едно българско правителство...

52

Анонимен

преди 1 година

Живеем в 21ви век и това, което се случва в Украйна е, като филм на ужасите в, който режисьор е изперкал дъртак в Кремъл. САЩ и Запада са много плахи в действията си срещу фашистка Русия и така удължават тази безсмислена и жестока война. Путин заслужава да бъде убит по хиляди възможни начини.

51

Анонимен

преди 1 година

Едва 20 % от руската промишленост работи с компоненти руско производство... След известно време останалите 80 %ще се амортизират и тогава ще стане интересно. Последствията от санкциите и войната рано или късно ще накарат руснаците да осъзнаят накъде ги води кремълския пcиxoпат и шайката му бандити. Фашистка Русия ще си плати всичко с лихвите.

50

do 70

преди 1 година

До сега планове за несъществуване на държави и анексии сме видяли само от страна на фашистка Русия. Иска им се да си играят на 3ти райх, обаче не им стига акъла и силата.