433

ганЮ простака

преди 2 години

с руските знамена, да се оглежда по често...

432

българин

преди 2 години

До: номер 547 Пиши ако искаш и на папата, все ми е тая! А в момента един стрийминг канал от Украйна обединява всички украински телевизии с репортажи, новини и предавания на руски език! В Украйна руският език е също толкова разпространен колкото украинския, но само украинският е официален. На руски език предават за чужбина, включително за Русия да могат и руснаците да разберат какво става там.А руски сме учили още в училище като деца, когато беше задължително.

431

русофилията

преди 2 години

"Това за ръждивата лопата е призив за смърт и се наказва от закона...." или предателството към родината тоже

430

българин

преди 2 години

"В России пока очень низкая общая культура. Русский человек с этой культурой, приобретая большое количество денег, становится разрушителем и самого себя, и окружающей среды" Андрей Кончаловски

429

българин

преди 2 години

До: номер 541 Напълно си прав! И да подкрепя твоето мнение, ето ти един цитат от световно известния съветски, руски и американски режисьор Андрей Кончаловски: "У русского человека нет чувства индивидуальности, а значит, чувства ответственности. А так как у русского человека нет чувства ответственности, то разговор с ним может быть только один: вдарил палкой ему по голове, и он присел".

428

Анонимен

преди 2 години

Стига с тая Русия бе Кире. Кажи за светлото бъдеще дето ни чака при теб.

427

българин

преди 2 години

Току що гледах по украинската телевизия експертното мнение на една психоложка. Та тя коментираше че сред руснаците също има много които не са съгласни с политиката на Путин и са против войната в Украйна. Но те се страхуват да говорят за това за да не ги арестуват. А тези, които са много и вярват в политиката на Путин и са с промити мозъци, е почти невъзможно да бъдат убедени в противното. Тоест, че Путин е военнопрестъпник. И тази реакция сравнява с притиснато в ъгъла диво животно.

426

Бачо

преди 2 години

Кирчо върши големи простотии! Нали не е живял в България затова не е наясно! По-добре да си ходи в Канада.

425

1

преди 2 години

До Анонимен-538,абе гаа..н..ь..о ,много бърже стана украинска слуга,довчера не знаеше,че има такава държава.

424

сина

преди 2 години

да бе да

423

1

преди 2 години

До Анонимен-530 ти сигурно само украинска телевизия гледаш,ние гледаме руска,и там също дават зверствата на **азов**.

422

сина

преди 2 години

кириле, твоята външна политика не се споделя с голяяяма част от българския народ, след 2-3 месеца, когато има избори - процентите ти ще са под 10. Това е оценката на народа за твоята работа! После да не се чудиш от къде ти е дошло и началника ти прокопиев да те пляска по бузите ? Вътрешната ти политика за сега е хаос, или поне това се вижда. Външната - пълен провал, вредящ на България! И Буци е зле, но и ти не си по-добре!

421

Анонимен

преди 2 години

Той не мрази българите, а доколкото разбирам руски слуги като теб.

420

Анонимен

преди 2 години

Те и два шамара ще ти завеят . Ще са спреш тука , ще спрещ да обикаляш, ще тв завеят хубу

419

1

преди 2 години

Ти какво искаш,украински знамена ли да се веят,само при фандъкова се вее украинското,даже скоро може да се вее и бойното знаме на полка **азов**,но сега са **евакуирани**,и не могат да го пратят.

418

Анонимен

преди 2 години

До българин:"Как може да виждаш зверствата извършвани от руската армия и пак да вярваш сляпо?"Отговор:Като гледаш тези на украинците от 2014-та г.Никой не вярва сляпо.Точно това е,че и на украинците не вярваме сляпо.На Кирчо е антибългарска политиката,защото прави каквото му кажат от други стани,а това би довеело до фалити на фирми.Чуждите държави естествено не ги е грижа за България.Те гледат тях си,а Киро нас не.

417

българин

преди 2 години

До: номер 516 Да така е, прав си, знам го това. Не съм някакъв идеалист. Но въпреки всичко! И аз съм отраснал, да не кажа направо закърмен с идеалите на Маркс, Енгелс и Ленин. От малък съм гледал детски книжки с картинки как чичко Ленин радва децата, как Георги Димитров също радва децата, и той им се радва! Но когато човек излиза от детството и става голям човек, му идва акъла в главата. Явно не на всички. Как може да виждаш зверствата извършвани от руската армия и пак да вярваш сляпо?

416

българин

преди 2 години

До: номер 533 (кристина) Честно казано, не знам дали се усещаш, но ожесточената си ти. Никой тук от нас българите, никъде, никога, не е твърдял, че Кирето води американска политика. Кирил Петков води изключително българска политика. А това че имаме добри отношения със САЩ не означава, че нашата политика съвпада с американската. Нашата външна политика е в унисон с политиката на ЕС, въпреки че и там не съвпада напълно, а вътрешната политика си е изцяло наша, родна. Не руска, държа да уточня!

415

българин

преди 2 години

До: lv (номер 531) "Те бяха десет" - това е новото, цензурирано заглавие на класическото произведение. Без майтап, сериозно е така!

414

кристина

преди 2 години

колеги, които така ожесточено защитавате кирето и неговата американска политика, само погледнете, къде е България? къде е българския народ? Как празнуват днес децата деня на възрожденците? знаят ли химна български?.. аз ще ви кажа - ОНЛАЙН празнуват :( :( :( .... колко още години й остават на държавата България, преди да я направят американска територия??? хмда.. имаше един на запад, 'дето обеща, че България ще приключи в 2050година, е натам ни води уверено и кирето, това ли искате и вие???