101

Анонимен

преди 2 години

116 изцепките на Зеленски хич не са хумор. С такава предизвика войната. Щял да мятка атомна бомба в Москва! Помните ли го? Е, видяхме резултата. Сега това! Какво иска? Бас държа, че цели пълномащабна война и не му пука за милионите мъртви обикновени украинци. Ако света иска мир, това краметало трябва да се махне от поста.

100

112

преди 2 години

Точно. Укрите на морето вече прекарват бежанци през границата с Турция. Вече се адаптираха. Ще се намесят и в наркотиците и проституцията. А в Западна Украйна не се водят военни действия. Защо не са там

99

Анонимен

преди 2 години

92 относно Хитлер ще кажа следното, след като откриват тялото му в бункера, руснаците го товарят и го пращат в Москва. Тялото стои там и до днес само руснаците знаят къде. Мислиш ли, че едно добро ДНК секвестиране няма да докаже какъв произход има, при условие че и ти можеш да разбереш своя от слюнката си. Науката може да докаже произход. Т.е. или трупът е на Хитлер и той е с ДНК каквото твърдят руснаците, или е на негов двойник с еврейски произход, а Хитлер е оцелял. Не знам кое е вярното!

98

Анонимен

преди 2 години

Че що да ти плащат за това, дето сам си го пазрушил? Въобще тия зеленски изцепки са горям хумор.

97

Анонимен

преди 2 години

Има един филм с Никалъс Кейдж "Царят на войната" за оръжеен търговец с култова фраза мъжду търговци на оръжие: Момчета в Украйна не учите ли математика?- другите отговарят: Ние сме българи.

96

Анонимен

преди 2 години

Слава кокаина. Байдън и Путин отдавна са се разбрали за съсипването на ЕС. За Окрайна не им пука. Да не мислите, че ще го кажат на раята. Но от действията им проличава

95

Анонимен

преди 2 години

Това на снимката е най гнусния рептил,които съм виждал

94

Анонимен

преди 2 години

До 106 вероятно затова Украинска мафия е нарицателно.

93

Анонимен

преди 2 години

Единствената преграда пред ционистите е езикът ни. И за да са разпокъсани славянските народи се налагат идеи за украински, македонски и т.н. държавни езици. Славянството е пред разгром и е много вероятно и Зеленски и Путин да са евреи.

92

Анонимен

преди 2 години

Пак ли Кокаински?

91

Анонимен

преди 2 години

Брендо пак е объркал рецептата. Русия ще плаща естествено, но не за да възстанови окрайна, а за да възстанови новите си (стари) територии!!!!

90

Анонимен

преди 2 години

Нее, Олена събра брилянтите на цяла Украйна за да плати. Тя няма да ги носи на атол за безгрижен живот, а ще плати пораженията и ще ги върне на бежанците. Не ми ли вярвате, украинците са нация с много развито гражданско общество и съвест. Те не крадат, не присвояват, не убиват.

89

Анонимен

преди 2 години

Никога не слагайте шоумен да управлява държава, ама никога. Това е тотална неграмотност. Плаща загубилия войната! Такива са правилата в международната политика. Къде видя Русия да се предава? Та те дори не са мобилизирали и 1 войник, т.е. дори още не са започнали война. Наред ли е Зеления? Или това е поредната му провокация, а после ще пищи какво се случва и защо! Свалете го тоя от власт, ако искате да има Украйна като държава.

88

Анонимен

преди 2 години

До АнонименHazaria ne e sashtestvuvala izibshto, tova e komunisticheska izmislica!

87

Анонимен

преди 2 години

Ционист е Земенски. Евреите искат целият свят да стане Царство Израелово и всички Авраамически религии са еврейски Троянски кон, защото евреите вкарват своя код сред другите народи с тези религии. Славяните трябва да възродят своя стара религия,ако искат да не бъдат асимилирани. Библията е историята на еврейския народ и чрез Стария завет евреите поробват съзнанието на християни и мюсюлмани.

86

Анонимен

преди 2 години

Зеленски дали осъзнава, че тия разрушения са и от западните оръжия дето ти ги изсипаха на ишлеме. Та тая заповед и към други трябва да я издава.

85

Анонимен

преди 2 години

Продажник на народа и славянството. Този и олена ще висят скоро като дучето и петачи.

84

anonimen

преди 2 години

a ti narkomanche koga shte platish za razrusheniata i ubitite v donbas

83

Анонимен

преди 2 години

И ще си платят всичко. Ционистът Путин ще плати до стотинка.

82

Shark

преди 2 години

До 89. Обикновено двете неща вървят заедно. Пример- Хитлер.