184

поредните манипулаци

преди 2 години

Колкото и да е заблуден народа,едва ли ще даде властта на кремълските креатури като Копейкин и Зеления чорап! А на Мутромилиционерът НИКОГА!

183

до оле-мале

преди 2 години

Ами нека да е ДБ, ама не си навит на тях. Предпочиташ водката и сельотката.

182

Анонимен

преди 2 години

Те, социолозите, може да пробутват Янев, но не е ясно мадуровските машинки дали го одобряват. Чини ми се, че не им е много симпатичен. А и да им стане, това няма много да помогне на България, ще има Пропадането Продължава, трети сезон.

181

БГ съсипници

преди 2 години

Нормално за турлючгювеча от чалгапитеци, пишман демократи, другари с червени фесове и харвардски недоразумения.

180

Хаха

преди 2 години

Еййй, ГЕРБ-СДС-ДПС-*** не паднаха и процент надолу след всичките простотии които направиха. Просто не е истина колко е нагласено / поръчано всичко !

179

Оле мале

преди 2 години

Който и да е, но никога повече ГРОБ.

178

Бижу

преди 2 години

Чао чао на ДБ и ИТН май се очертава :)

177

ПроСоТо

преди 2 години

До ?...не се излагай!..Киро едва ли би се мярнал тука и то не защото не би искал,а защото ужаснатасган от хейтъриизлобари са превърнали тоя форум в истинска словеснаклоака..

176

ПроСоТо

преди 2 години

До Анонимен...какво ще рече "ПРОСЪВЕЦКО" ?...Ти да не си като оня,който се криел в тайгата 30 години и като го намерили си немал и понятие,че ВСВ е свършила преди десетилетия ?

175

Хаха

преди 2 години

Новата партия на Радев - "Възхода на Украйна" е всъщност новото име на предишния проект на Козяк "Просто Разрухата". Как така стана изведнъж тази "партия" шеста не можах да разбера, при положение че именно поdлoгaтa Янев въведе фашисткия зелен сертификат, който абсолютно никой не искаше.

174

Анонимен

преди 2 години

Зорът е да свалят Киро и да дойде пак мутpенско правителство.

173

ПроСоТо

преди 2 години

Некой сай направил на Нострадамус,ама карай!..Иначе,тая "творба" ми напомни една песньовка от "соца":-"Комунистите родината изграждат,комсомолците след тях вървят.Пионери,пионери,заедно да бъдем в труд и бой!"..Сега ми звучи така:-"Седесарите родината продават,герберасите след тях крадат.Депесари,депесари,заедно да краднем е мигът!"..

172

Анонимен

преди 2 години

Зора е да свалят Киро и да дойде просъвецко правителство.

171

Българин

преди 2 години

Накратко: след следващите избори до края на тази година чакаме ГЕРБ, Възраждане и ДПС в коалиция, начело на държавата.

170

Анонимен

преди 2 години

Другата версия е да ни "насърчат " към "партията на Янев" заедно с кречеталото мая.Никога, това не са хора, които служат на българите и на българските интереси.Нямам доверие на Янев, за майчето -нула.

169

Анонимен

преди 2 години

Някъде имате ли снимки на вече гладуващи и ревящи протестъри, искам да ги разгледам ей така за собствен кеф.

168

Анонимен

преди 2 години

Важното е не кой ги поръчва, а какво се опитват да ни внушат.Опитват се да ни плашат, че боко ще се върне пак във властта и за това да не настояваме за избори.Но картината не е такава.Проучването е в хладилника.Обслужването на американските интереси е над всичко за националните предатели и те ще ни продадат и ликвидират до крак!

167

Анонимен

преди 2 години

Някой ще обясни ли защо всеки ден се правят такива проучвания? Кой ги поръчва?

166

Да бе!

преди 2 години

Почти всичките политически партии в България са путинистки, като при Новия световен ред ще бъдат поставени извън закона, а главатарите им ще бъдат садени като национални предатели. България ще бъде управлявана от европейци, а не от чалгари и комунисти.

165

Анонимен

преди 2 години

новата партия е пак червен чорап