40

купете

преди 2 години

им още психотропни вещества, съвсем да им се издухат мозъците

39

Анонимен

преди 2 години

Да вземем да продадем колите на украинците и ще има за няколко самолета.

38

Анонимен

преди 2 години

В украинския завод "Илич" не правят ли самолети бе?.... или правят само петолъчки?

37

Кампания

преди 2 години

Кампания купи памперс за украинец започна. Моля плащайте в гривни.

36

Анонимен

преди 2 години

До jТози танк беше на ВСУ-то е умен. Кво си гледал и ти един Господ знае...10-12 човека от ВСУ си правиха селфи (пред руската V техника в гората), а онея от танка не разбраха, че това са техни хора и ги шибнаха...

35

Georgiev

преди 2 години

До 23.Коментарът ти е класически пример за изказване на човек, който не е особено образован и говори, това което му е спуснато още от Соц промивката. Фактите са Факти. Украйна е имало много преди Ленин и тази държава не е измислена. Всъщност Киев е бил град още преди Москва. По-скоро изкуствено създадено недоразомение е било СССР. Но за това трябва се чете. Типично за путинистите в БГ - низшата класа.

34

Анонимен

преди 2 години

просто киро да прати нашите ф16 веднага :)

33

Анонимен

преди 2 години

Съвсем като жени са! "Купи ми това, кипи ми онова, искам всичко, искам да искам!".... Аман от тях вече!

32

Анонимен

преди 2 години

Горделивостта и глупостта вървят ръка за ръка. Факт.

31

Анонимен

преди 2 години

До Б***сиАмерика нищо на никой не праща ей така бе умен... Тя ще си ги вземе от такива като теб и твоите родители (ако си англичанин е друго, ще ги вземе от нас, българите)... Ей утре ще ни продаде още 2-3 самолета и ще си прибере парите...

30

Анонимен

преди 2 години

Аз започвам къмпания -купете ми новата s class- на Mercedes!

29

MONAD

преди 2 години

Американците имат изгода украинците да се бият с руснаците, ама не са глупави да им дадат F-35 раптор, самолет чиято разработка струва над един трилион и се увеличава, няма да рискуват да попадне в руски ръце на фронта. Ако им дадат ще съм адски учуден, а нашето правителство трябва да се чуди ние партньори ли сме, че на нас ни продават самолети на технологично ниво от 70-те години.

28

Анонимен

преди 2 години

Аз виждам шлем с визьор. Къде ги видяхте тези "авиаторски очила"?

27

Калеко Алеко

преди 2 години

Дайте на украинците малко читаво оръжие и те ще Ви разрешат проблема със сибирският Мордор ... ще покажат на заспалите в летаргичният си сън европейци как устояват свобода, суверенитет и европейски ценности, в момента те са знамето и флагманът който трябва да поведе Европа и сетът с/у диктатурата и терора на пожизнените кремълски сатрапи и военнопрестъпници ... !!!

26

Анонимен

преди 2 години

отглеждаме 80000 навалица по морето а сега купи ми и самолет ай сиктир бе

25

j

преди 2 години

До Б***си Говорите така, защото не сте погледнали в telegram, стотитиците млади украински войници, които се търкалят из цяла Украйна:( Преди два дни имаше видео, в което руски танк от упрор не повече от 30 м, разстреля двайсетина украински войници - млади момчета.... Само кръв ще има, а руснаците няма да се спрат, не защото не искат, а защото вече не могат... Дори и да имат големи загуби, ще ги преглътнат. Загубите за Украйна в човешка сила ще са катастрофални...

24

защо

преди 2 години

Въпреки, че пропуска "бате", това си е плагиатсво и кражба на интелектуална собственост. Братчедите могат бая пара да изкарат!!

23

страхотна идея

преди 2 години

Български пилоти с кампания купете и на нас

22

Анонимен

преди 2 години

Укрите да започнат кампания "Налей ми мозък" - далеч по-подходящо ще е!

21

L.

преди 2 години

Ако украинците продължават да се бият за умряла кауза - сиреч за своя сметка и печалба за Америка - скоро украинките ще са с кауза "купи ми вибрaтор".