102

аха

преди 2 години

другари къде са ни самолетите. стингърите, жавелините ,подводниците ,корабите, мощни радари ,безпилотници, къде е армията къде еее.......................???????.А КЪЩИ ЗА ГОСТИ ХОЛЕЛИ, ЯХТИ ЧАСНИ ХЕЛИКОПТЕРИ..........................МЪСНО ГАДНО ПРОДАШНО КОВУНИСТИЧЕСКО ПЛЕМЕ.

101

Патриот

преди 2 години

Кремълски агент!!!

100

Анонимен

преди 2 години

Едно е сигурно- фигуранта е твърдо в онези 80%, дето професора иво христоф споменаваше за тях.

99

НикогаПовечеСДС-Чума

преди 2 години

България от 32г.насам е разграден двор и англо-краварска безмилостно щавена колония.Краварски шпиони пъплят безнаказано навред като фе.кал.ни *** и никакви самолети не могат да я спасят от тях.Анатема на Бомбардировача Сулю Паситто,на Ал Фашагата,на Коня,на Преродената Пастирка.

98

Радиомълчание

преди 2 години

Радев Вземи Байрактари от бай Ердоган Изпитана Топ марка Чумата на руската армия Вземи ПВО Пейтриът Има много възможности а не да се правиш на уж загрижен и да се тюхкаш като новобранец

97

НикогаПовечеСДС-Чума

преди 2 години

България от 32г.насам е разграден двор и англо-краварска безмилостно щавена колония.Краварски шпиони пъплят безнаказано навред като фе кални *** и никакви самолети не могат да я спасят от тях.Анатема на Бомбардировача Сулю Паситто,на Ал Фашагата,на Коня,на Преродената Пастирка.

96

Анонимен

преди 2 години

108 Кой го казва, една руска ***? Предателите, вън от България!

95

самольотка-сельодка

преди 2 години

веднага да се почват да се правят от заводите новите самолети , чертежите ги гледахте вече с господарите от кремъл и е лесно. една зазка по средата и малко криле тук таме двигател от газ и техника от електрон тв.ще го кръстим балкан стрела РР на негово име ама първо той да излети ако може.как може толкова *** хора да има да управляват няма един да не е бил военен или от службите на ссссссср

94

Сандо

преди 2 години

исла да си купим или да си построим?

93

Анонимен

преди 2 години

И пак ще правят анализи. Т. е. - ще видим. Лесна работа само трябват самолети, пилоти и адекватни решения.

92

Възраждане

преди 2 години

ЕС и НАТО вън от България!

91

Анонимен

преди 2 години

Руски слуга. Ако иска да си купим "спешно" играчката Грипен?Оставка Радев - родоотстъпник и предател!

90

До 68

преди 2 години

И ние подарихме на внука 2 дрона миналата година.На по-големия можем да залепим ракетка с тиксо.Внучката може да нарисува самолетче или Баба Яга.Трябва да сме единни,нали сме в една лодка.

89

Евала

преди 2 години

В музея може да има останал някой ДАР или ЛАЗ, все български самолети.Уж големия пилот, големия генерал, а не знае, че изтребителите ни са безнадежно остарели, нямат с-*** "Свой-Чужд" за съвместимост с НАТО, нямаме и съвременни радари. Нали затова купуваме Ф16, ама това не е баничка, да прескочиш до пекарната и да си я вземеш веднага. Сума ти държави чакат за него. От руските нови щайги дори индийците се отказаха. То са само мотор и криле, електрониката е на ниво 90-те.

88

Радиомълчание

преди 2 години

Ами купи една ескадрила втора ръка ф16 хем пилотите ни ще свикват докато дойдат новите а не да наливаме милиони за скъпа подръжка за тези руски издухани барутници

87

Анонимен

преди 2 години

А бе тоя да не си мисли че е президент на бивша Руска република, тоя човек става опасен за България. Кирчо влез си в задълженията България е член НАТО и ЕС а не на Евразийския съюз, където иска да ни прати тоя шапкар!

86

Ха ха

преди 2 години

Ми, като иска,да се качва и да обикаля,нали може да "кара" самолет!

85

Анонимен

преди 2 години

БЪЛГАРСКИ самолети няма как да охраняват небето защото НЯМА такива. А преди неговата партия да заграби властта през 1944г. в България е имало три авиофабрики. Далеч съм от мисълта, че щяха да останат самостоятелни и да не ги бяха закрили комунистите, но може би щяха да се обединят и евентуално да станат българско подразделение към някой голям авиопроизводител

84

Анонимен

преди 2 години

Какви самолети? Хартиени?

83

teo

преди 2 години

*** няма, гайда иска нашия проруски президент Румен Радев-Путинов. Крайно време е този държавен изменник-престъпник да бъде предаден на прокурорката Кьовеши и да се запъти към затвора за държавна измяна!!!