19

Петьо

преди 2 години

До ХА-ХА-ХА-ХААААААААААЯвно и ти си от промитите мозъци и не гледаш реално на нещата . Русия били технологично изостанали , явно в промитите мозъци са изостанали , но хубавото е че никой не ви обръща внимание

18

Крум

преди 2 години

Накратко САЩ клекнаха!

17

Анонимен

преди 2 години

Ядрени ракети имат и други. Това не е фактор. Неможе да ги използва. А военно и технически и слаба. Както е била винаги в историята. Дори България разполага с класи във войната тактика. Има много такива истории като тази в Дойран! Русия изобщо не е военен фактор. Отделно във войните ключови са парите и новите технологии. Тя индвете ги няма.

16

Анонимен

преди 2 години

Никога вече пишман "освобождения" от Русия! Доста!

15

Анонимен

преди 2 години

Неспособността на България да заема твърда позиция, винаги я прави изкупителна жертва. Такива са неписаните закони. Конфликтите винаги завършват с компромиси между големите, за сметка на малките. България можеше сега да е като Гърция. Дори и по-добре.

14

Анонимен

преди 2 години

Джуджето май наистина е двойкаджия по история. Освен ,че не знае от къде му е езика. Не знае и че САЩ им спасиха гладните *** през ВСВ . Носиха има храна, муниции, оръжия, техника и тн. Защото голямата им страшна армия беше разбита и избягала зад Москва. Докато немците си правиха парти в Сталин град с жените им. И сега да говори,че САЩ щели да го нападат е смешно. Те нападнаха Полша , Чехия, Слави, Румъния, България, Армения, Азербайджан, Украйна и тн. Те точно говорят за заплаха:))

13

Анонимен

преди 2 години

От години забелязах че руснаците всеки месец изпробват нови ракети. То ето защо било, подготвяли се да тероризират света със заплаха! Вече се замислям и за уханския вирус, дали не е част от плана?

12

Смърт на евреите

преди 2 години

Защо се правите, че не схващате? Не виждате, че САЩ командвани от евреите искат да откраднат бизнеса на Русия с продажбата на ГАЗ на Европа ! Затова стана и войната в Сирия САЩ искаха оттам да мината ГАЗ за Ервопа ! И на Вас ако Ви откраднат бизнеса от който се изхранвате и Вие ще се разбунтувате !

11

НАП

преди 2 години

С решителните си действия, Русия си прибра източна Европа под крилото и върщане на зад вече никога няма да има. Така България ще бъде за вечни времена руска, те са наш тройни Освободители!

10

Я

преди 2 години

До Според менИ как ще започне тази 100 процентова война? Вероятно САЩ и еврейското НАТО ще нахлуят в Русия?

9

Разбирача

преди 2 години

Фащ.напълниха памперса

8

Анонимен

преди 2 години

Русия говори все че НАТО щяло да е напада, а тя нападна Украйна накрая и откраднатеритория. Кога НАТО е нападало Русия в нейната история ? Само лъжи и лицемерие от болшевиките. Пазят режима със създаване на войни и лъжи в обществото им. Така ги разсейват от проблемите.

7

Анонимен

преди 2 години

Цяла Европа трябва да стане и да покаже среден пръст на тея варвари. А не само големите няколко държави. Трябва да е ясно,че Европа няма 3ри път да стане заложник на лудите фнатаци от севера. Единна Европа да струпа огромна армия от другата страна на Украйна и да удря всеки опит на тея клоунии да разпалват войни в Европа и да окупират държави.

6

Според мен

преди 2 години

100 % война с Украйна ще има и това не е по вина на Русия, а по вина на САЩ и еврейското НАТО !!

5

Анонимен

преди 2 години

Поредния шамар в лицето на кремъслкият късак :)

4

Анонимен

преди 2 години

Болшевизма отново в действие:)) За всички фенове на джуджето, които утре ще седят пак гладни ,а децата им няма да имат никакви перспективи. Малко четете история явно. Нищо не е умряло само тлеее и чака момента дс ви окупира пак.

3

Анонимен

преди 2 години

Тия зорлем бутат Украйна пак да стане окрайнина на Русия.

2

Анонимен

преди 2 години

Каква наглост само от Русия. Иска да казва на нашите държави да излезем от Нато,а утре и от свободна Европа. Що за наглост са теа пиянии руснаци. Кои сте вие да казвате, коя държава, какво да прави и да заплашвате трета така с война ? Това е абсолютна излагация и немощ. Ами бийте се със цяла Европа да видим. Кьорфишеции умрели

1

Анонимен

преди 2 години

След като няма компромис, трябва ли да умират млади синове, а майките и бащите им да ги оплакват?