27

Анонимен

преди 2 години

Как ще протече евенуален конфликт с Русия:3 минути след обяваването на война - Путин звъни и казва - предайте се и няма проблеми.12 миути след обяваването на война - Морксата граднив във Варна я няма ... А Бургас целия го няма.18 минти по-ксъно - Парламент, президенство и още други институции са изчаткани в София. Само паметника на съветксата армия е в безопастност.След около 3 часа и стотина хиялди жертви, някой, дето е узурпирал властта, се предава и толкоза

26

до 25

преди 2 години

И кой ще мобилизират по-точно? :) Аз съм служил в последните години на казармата и съм на 45... кой по-точно? :)

25

Анонимен

преди 2 години

БОГ ДА НИ ПАЗИ. С ТЕЗИ ФУКЛЮВЦИ И АМАТЬОРИ ВЪВ ВЛАСТТА, ПРАТЕНИЦИ НА САЩ, КОИТО МИСЛЯТ САМО ЗА ПАРИ, А НЕ ЗА НАРОДА ТЕЖКО НИ. МОЖЕМ ДА РАЗЧИТАМЕ САМО НА БОГ. В КРИТИЧНИ МОМЕНТИ , ЗА СЪЖАЛЕНИЕ, БЪЛГАРИЯ ВИНАГИ Е ЗАСТАВАЛА НА ГРЕШНАТА СТРАНА И ЗАТОВА ОСВЕН ХОРА СМЕ ЗАГУБИЛИ И ПОЛОВИНАТА ТЕРИТОРИЯ НА СТРАНАТА. СЕГА СМЕ СЪС САЩ , ГЕРМАНИЯ, ФРАНЦИЯ И ВЕЛИКОБРИТАНИЯ, НА КОИТО НИКОГА НЕ ИМ Е ПУКАЛО ЗА НАС, А СА СИ ГЛЕДАНИ ИНТЕРЕСИТЕ. НЕ, ЧЕ РУСИЯ Е РАЗЛИЧНА, НО ТЯ Е НАЙ-БЛИЗО ДО НАС И ЩЕ СИ ПАТИМ

24

Анонимен

преди 2 години

До Смях в залата - То па щото ако зне, ще ги набие ...

23

анти-нато

преди 2 години

поредният цирк с изхвърляне от страна на некомпетентното пуд.елче. 5ков.

22

Анинимен Журналист

преди 2 години

В моемнта имам контактки там и ... се говори за масова мобилизация от другия месец.

21

Зозо

преди 2 години

Мдааа, е сега ще видите как генерал Рундю и НГВС Киро няма да подведат избралите ги дръти социалисти и ще ги пазят от Путин с испански Юрофайтъри и холандски Ф-35 :)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

20

Анонимен

преди 2 години

Руската мечка само един път изрева и джендърите се разбягаха от Украйна,посолства всичко..

19

Смях в залата

преди 2 години

Тоя ако го пуснем да пази границата 100% не знае как се държи оръжие. Това не е като да ядеш торти бате. Такъв шут си имаме за премиер, че се чудя колко още ниско може да стигнем с тоя шушумига.

18

Анонимен

преди 2 години

Киро, Киро, овапца я... първо тотално о*ра ваксинацията и сертификатите... после икономиката потъна с 9 милиарда за 9 дена... и после икономиката пак потъна с планиран дефицит от още 8 милиарда... продаде ни интересите на Република Северна за някаква странна самолетна линия Каспичан-Русе-София-Скопие... сега ще ни вкара и във война с Русия. Това ако някой ви го беше казал преди 1 година: щяхте ли да повярвате че е истина?!? Мен ми се струва че Киро иска да провери кога ще увисне на някой стълб.

17

Анонимен

преди 2 години

16 - Като достоен поданик на Н.В. Кралицата, не само че ще ни вкара, но и ще ни го вкара

16

Ако незнаете

преди 2 години

Ние сме във война с мутрите на Бойко Борисов!

15

Анонимен

преди 2 години

Мутри олигарси богаташи и политици да се бият ,ако стане война а аз ще си кюпа семки от друга страна и ще ги гледам.

14

Анонимен

преди 2 години

Е те сега ще се види за лудо ли е учил наш Кирил в Харвард и ще успее ли да извърти англо-саксонската риторика с/у Русия поне в неутрален за нас контекст

13

Анонимен

преди 2 години

На офцете им писна от батути имитиращи безтегловност, а скоробтребе да "кацат" на Марс, щот требе да олабят еснин50-100 милиарда данъчни кинти, а земен батут вечв не върши работа, бързо ги разкриват феновете.

12

истина е

преди 2 години

Ама ние сме във война от преди 30 год. , и до там ни докараха мутри и крадци като тиквата !!!

11

Тоя Път се Тесвайте

преди 2 години

за КОВИД, че да не ви е Путин пак виновен!

10

Анонимен

преди 2 години

Бърз тест на входа първо. После може и да разискват колко сме независими, щото от нас нищо не зависи.

9

Анонимен

преди 2 години

Тия ще ни вкарат във война!

8

пфффф

преди 2 години

А аз си мислех че ще обсъждат евентуално нападение от страна на Северна Македония, па то за кви глупости го свиквали тоя съвет....тцтцтц.Тез малдежи само с глупости се занимават.