60

Анонимен

преди 2 години

Само в една държава да излязат хората и да избесят назначените управници - продажници, рязко ще изчезне ковид по цял свят!

59

Купонджия по природа

преди 2 години

По света има хора с увреждания, които са постигнали много и са много добре , въпреки че имат увреждания !

58

Анонимен

преди 2 години

Може и да не настане хаос. Брюкселските джендъряци са страхливци и по-скоро ще циврят, ще бършат coпoли и накрая ще върнат ръчката, отколкото да продължат да гърбят хората и да рискуват бесене по стълбовете.

57

Анонимен

преди 2 години

И всички тези хора са без маски! Значи би трябвало утре до един да са по болниците, щом е толкова заразен ковида! Дали?! И ако не стане така, кога ще светне на човечеството какво се извършва над хората вече над 2 години, и в каква грандиозна манипулация участват медиците и медиите, на страната на парите. Аз го осъзнах още преди 12 год и далеч преди този вирус!

56

До Нормален психопат

преди 2 години

Съгласни Шами,само че Берьозка е латвийски шоп-менте.

55

SS

преди 2 години

Скоро както предвиждах ще настане хаос !

54

Анонимен

преди 2 години

Дали ще им дойде акълът на брюкселските мазни дебелаци с пурите? Или чак като увиснат по лампите ще осъзнаят, че са се объркали?

53

Нормален психопат

преди 2 години

А междудругото Турция от кога и защо се подмазва на Русия ?За какво й е на Турция руска военна техника ?Ако Турция е РУСОФИЛ, защо тогава не иска да е в ЕВРАЗИЙСКИЯТ СЪЮЗ ?!Аз пазарувам от руски магазин БЕРЬОЗКА , защото наистина харесвам Руски неща и съм истински русофил, въпреки че съм аут сайдер !

52

Анонимен

преди 2 години

Значи със сигурност са били поне 3-4 пъти повече.

51

Мамин сладък

преди 2 години

До Принципно 38"Така че това право на мнение е заради демокрацията!" Къде е тая демокрация??? Задължителни ваксини (и то все още неодобрени) и сертификати, забрана на протести срещу ковид-безумията, нравствена полиция като бившето 6то у-ние на ДС, цензура....Това НЕ е демокрация!

50

Христакиев

преди 2 години

Ало,мисирката *** "работила" по темата...*** чаце,като не знаеш езици оди на село и копай.Що не прочете и не по слуша какво пишат и дават журналистите по белгийските медии ?Над 300 хил. са протестиращите и си е война.Голяма бяла птица !!!

49

Анонимен

преди 2 години

Запалете новата вявилонска кула ?врог?йския парламент

48

Анонимен

преди 2 години

Хвърчащите ракети, заграждения, кошове. Полицията завряна в подлезите. Мда.... дребно протестче.

47

Анонимен

преди 2 години

Ти да видиш - днес-а трият постове, които казват истината за това, което се случва в Брюксел! Опитват се да го представят като некво там протестче дето хората са излезнали на по цигара на улицата! Истината обаче е уеко по-различна и колкото и да се напиняте - няма да може да я скриете!!!

46

Анонимен

преди 2 години

хахахаха.. протест било имало... странно, защото на видеата не се вижда протест, а война и техните полицаи бая бой ядат! Няма да се изненадам ако "мирно протестиращите" добарат някой политик и му приложат метода "дуче"! Та уфтсете лека полека се пробуждат, само българския *** спи!

45

Анонимен

преди 2 години

Когато преди седмица в София имаше протест и щурм на Народното събрание от тълпата, тук доста хора и по медиите порицаваха действията им, иронизираха ги, наричаха ги вандали, шайка безработни аутсайдери и т.н В същото време американци и французи в коментари в Туитър пишеха: "Браво България, и ние трябва така да действаме, нека вземем пример от българите. Революция срещу тиранията!" И от кадрите реакцията на нашите полицаи им изглеждала много "friendly"

44

Нали искате

преди 2 години

да се върнала казармата, тъпия старшина да се гаври с джендърджетата че да станат мъже,да стоят гладни с дни, да ги бият? Там дето нямаш права на куче? А ревете за някаква ваксина дето ви смазвала човешките права!?!

43

Що бе,

преди 2 години

Коцето е добро момче , малко забравя да си плаща борчовете и не е ясен произхода на парите му...*** това са детайли! Дет се казва , на всеки може да се случи!

42

До 41

преди 2 години

Има! Нетърпимостта към бруталното смазваве на човешките им права!

41

Анонимен

преди 2 години

Тия ковид фашисти ще дадат задна едва когато започнат палежите на правителствени сгради! Дано да е скоро!