92

Бay

преди 2 години

До Ало, Бау щом казваш, така ще е. До тогава ще се забавлявам, обаче. :D

91

Анонимен

преди 2 години

Кой намаза от далаверата с билбордовете? Кой ги плати и с чии пари? Няма прозрачност по ковидсделките. Само ни уведомяват.

90

Анонимен

преди 2 години

За това ли отиват парите от моите данъци? Да се рекламира експерименталка с доказани слаби показатели срещу Ковид?

89

Ало, Бау

преди 2 години

Чувал ли си, има една приказка - който се смее последен, се смее най - добре. Ти сега се подигравай, пък ние накрая ще ти се присмиваме, става ли?

88

Анонимен

преди 2 години

С най- малко ваксинирани и най -много умрели от ковид сте и пак не проумяхте. Мислех, че сте стигнали дъното, но не, още дълбаете надолу.

87

Анонимен

преди 2 години

Това е като политически лозунг, няма истина в ного.

86

Анонимен

преди 2 години

Ваксините съдържат наночастици, които отиват в мозъка ви и като говорите по джиесема, наночастиците се загряват от радиовълните и ви пържат мозъка, като на скара. Първо ставате акъл алангле, след това акъл кюфте и накрая препечен акъл.

85

хеха

преди 2 години

От самото начало София беше опасана с билборди как ако се ваксинираш си герой, с маските спасяваш животи и т.н. Не знам какво му е новото. На гамените може да действа, на българина обикновенно не

84

Майкооо

преди 2 години

Тези вече съвсем изплискаха легена. То не бяха томболи с награда Смарт часовници, то не беше по 75 лв на пенсионерите.... Големи каваци, голямо кандърдисване, страшна работа! Сега и билборд. Смях, братче. Само да им кажа : Не, не ме убедихте да се ваксинирам. Изобщо не ви вярвам, че правите нещо добро за мен. Та вие дори не знаете, че съществувам. Кога точно се загрижихте за мен, здравето и живота ми? А защо сега? Защо не преди 5 години примерно?

83

Анонимен

преди 2 години

Това, вече е типична гавра и извращение с нормалността... Билбордове и ваксини... Хиляди хора нямат пари за да се лекуват от други болести, а нашите "умници" ще рекламират тези препарати.

82

Един Българин

преди 2 години

Това само може да докаже колко неравна е борбата... МНОГО ПАРИ срещу повечко сиво вещество... битката е неравна,но славна! Наистина е ненормално и се чудя кога ще спрат да хвърлят моите пари в кофата...п.п. Набодените не са 4 милиона, това може да са поставените дози, като половината от тях са за да не си загубят работата хората. България ако продължава така може да е най-здравата държава в ЕС след няколко години :). Кой знае :)

81

ssss

преди 2 години

*** въпрос #кой плаща? Че не съм много съгласен +220 млн за нови дози.Който иска да се ваксинира, който не иска не.. но да ми бъркат в джоба вече ми пречи!

80

Аз нямам нищо общо

преди 2 години

От февруари половината отличници по боцкане, ще ги обявим за анти-ваксъри. Ще махнем сертификата за антитела. След това за преболедували ще го направим 6 месеца за територията на страната. Така преболедувалите ще разберат, че и втори път да се разболеят, сертификат няма да им дадем.Обаче ние по телевизията ще кажем - ОТПАДАТ СЕРТИФИКАТИТЕ, отпада част от сертификатите, и кво пак ли ще има недоволни?Есента махаме и сертификатите от отрицателните тестове, щото не са точни като са отрицателни...

79

Анонимен

преди 2 години

Щом и билбордове ще им правят за реклама, значи целта е бройката набодени да е голяма, а не, че мислят за здравето на хората...

78

До до 59

преди 2 години

Никой не води статистика за умрелите от 'ваксините" - нали така? Още по малко за медицинския персонал който е готов да напусне но да не се набоцка с експериментална течност. Междувпрочем преди 2 дни в Клифорния извикаха и болните от ковид лекари да се върнат на работа - въпреки че плашат с уволнение тези които не се боцнат! Не е ли ирония? От лекарите които познавам - само един се боцна защото иначе си губеше работаа (във Франция). Думите му бяха - това е най голямата измама в историята!

77

Аа

преди 2 години

то билбордовете ще направят промяната.Кой ли *** се е сетил да ги включи?Освен ако не е нов начин да си заделят още средства разбира се.

76

Каскета

преди 2 години

Искам да не се ваксинирате, за да не ми е скучно на протестите!

75

Анонимен

преди 2 години

Кунчев обезсмисли всички реклами на тези "ваксини"... 2 месеца в болнични с две дози ... Едва оцеля човека...

74

до до бау 78

преди 2 години

То пък едни дискусии, той ви ги замърсявал...

73

Анонимен

преди 2 години

А за другите ваксини защо няма билборд, те ще се сърдят.