54

До 57

преди 2 години

Към момента има 861 починали ваксинирани според нашата статистика. Според профила, по-голямата част са възрастни хора така че отхвърляме аргумента за фалшиви сертификати. Разбира се, данните не са пълни защото няма индикатор за време след ваксинация. Дали е 2 месеца или 10 месеца е супер важно. Но все пак.Ако ходейки навсякъде си носите маската и спазвате дистанция - браво на вас. Но иначе сте просто поредния заразител

53

ралист

преди 2 години

А Добро утро! Западняците почнаха да се усещат, само на нашите чукундури още не им увират дебелите глави. Псевдо дофторя и мазни политици!

52

Анонимен

преди 2 години

Що за ненормалник трябва да е някой че да си мисли че може да инжектира постоянно цялото население на планетата? Няма как да стане!

51

до 57

преди 2 години

Все едно слушам хероинов наркоман, който отрича че е зависим. Даже се опитва да го изкара полезно - помагало му в творчеството например.

50

Анонимен

преди 2 години

И "инжекция след инжекция" пак няма да спре "ковид 19". Направете лекарство, защото две години минаха и нещата буксуват .

49

Анонимен

преди 2 години

До 57 - Благодаря че сподели за психичното си заболяване, и как се справяш с него. Нормалните хора по принцип ходеха навсякъде и правеха каквото искат - от самото начало на пландемията. Не чакаха да ги инжектират с вълшебен елексир на защитността.

48

Анонимен

преди 2 години

Ваксините са животоспасяващи. С тях съм сигурен. Ходя навсякъде и правя каквото искам. Не стоя вкъщи да пиша глупости за конспирации. Ако искате се ваксинирайте. Пишейки глупости тук, няма да спрете хората, които искат. Нито пък от тях ще бъдат бъдещите жертви.

47

Анонимен

преди 2 години

По-точно е ускорител на куп нови заболявания с посока към отвъдното.

46

Анонимен

преди 2 години

Абе тая безопасната ваксина, на всеки следващ бустер още по-безопасна ли става, или...?

45

ЦАРЯТ Е ГОЛ

преди 2 години

Големият проблем на СЗО е, че докато едни се инжектират вече по четири пъти и са по-зле отвсякога, в други държави с минимум инжектирани, "вълните" минават за кратко и без драми. Голямата измама с експерименталните не-ваксини почва да става мъчително очевидна, и подобни острови на неинжектираните само спомагат да се види от все повече хора. Затова напънът е да не се инжектират с още и още дози (ЗАСЕГА!) а да се инжектират контролните групи - държавите с малко набодено население.

44

Анонимен

преди 2 години

Това ускорител ли е? За антитела?

43

Анонимен

преди 2 години

Какво е това бустер? Българският език се съсипва всеки ден и вие заедно с останалите информационни разпространители имате вина за това. Днес македоно-сръбският език е по близък до истинският български от бълвоча разпространяван от вас. Наемете си редактор.

42

Анонимен

преди 2 години

Ами да се събере международен пул и да се отдели от военните разходи по 10% на всички държави и с тия пари да се финансират авангардни изследвания и производства на лекарства и ваксини. Която държава откаже ще се изключва от възможността да купува приоритено новите неща!

41

azz

преди 2 години

Всичко е съсредоточено върху печалбата....шепа хора забогатяха неимоверно за тия две години...никой не го е еня за нечие здраве....световната терористич... опс здравна организация е оръдие в ръцете на същите алчни ***

40

Анонимен

преди 2 години

Имам чувството, че течението взе да се обръща, и бившите най-фанатични радикално леви неофашистки медии сега се опитват да си спасят малкото останала репутация. Преди няколко дни дори CNN си позволи да критикува CDC. Фаучи го привикаха отново да отговаря пред Конгреса. Проекt Веритас публикува документи, че май все пак вирусът може и да е изкуствен. За съжаление целия фарс ще унищожи доверието на хората във работещите ваксини и в медицината въобще.

39

Анонимен

преди 2 години

От миналата година насам познавам 9 души, които направиха тази глупост. Само 2 са все още живи, но с нови заболявания и едва кретат вече.

38

Анонимен

преди 2 години

СЗО наскоро казаха, а лед това и ЕМА, че втори бустер НЯМА смисъл и НЕ трябва! Четете преди тъпите коментари.

37

Анонимен

преди 2 години

"Много бързо може да свърши тази пандемия, като се спрат финансите на непейските сороспияци и частно финансирани организацийки от фармахим." _________________ А финансирането на четирите вида руски, три китайски и други? Да се спрат ли и техните финанси? Или с тях не може да свърши тази пандемия...?

36

Анонимен

преди 2 години

оФци прогледнахте ли вече, или не баш

35

Анонимен

преди 2 години

Бустер след бустер, накрая чип под кожата на ръката, знакът на Дявола. Без него няма мол, няма пътуване, няма свобода. Дигитален Концлагер! Новият Световен Ред в действие.