127

Анонимен

преди 2 години

Чалгаринът пак яко го пере популизмът. Идеята на субсидията е партиите да са независими от "спонсори". Дори една партия да не успее да влезе в парламента, субсидията, която е получила й дава възможност да се развива, най-малкото да има достъп до централни медии. Даже е спорно колко демократична е 4% бариера.

126

П.К.

преди 2 години

То, като ви гледаме и слушаме, всички "партии, партийки, движения" и тем подобнни обирджийски измишлютини, не да стоят далеч от властта, ами да бъдат разтурени и повече да не се вестяват край нас. ДА СЕ ИЗМИСЛИ ДРУГА СИСТЕМА ЗА УПРАВЛЕНИЕ НА ДЪРЖАВАТА, КОЯТО КАТЕГОРИЧНО ДА ЗАБРАНЯВА ДА СЕ КРАДАТ НАШИТЕ ПАРИ. Нали тия, от промените навсякаде тръбят, че няма да позволят повече обирите? А те са барабар начело на новите банди???

125

Anonimen

преди 2 години

Големи шашми , голями извращения!! НЕКА ПП да обясни как социалдемократите получиха толкова пари, без един депутат!

124

Анонимен

преди 2 години

Какво се правиш на девица , ако се запънеш за супсидията ще стане 1 лев или пак избори . Въпроса е дали ти стиска

123

Анонимен

преди 2 години

Славчо, с тая безумна идея, олигарсите ще ни управляват. Малките партии, няма да имат шанс.

122

ЧАПАЕВ

преди 2 години

КИРО ПАДНА, ЩЕ ВРЪЩАМЕ ЛИ ИТН НА СЛАВЧО? НЯМА ДРУГ?

121

Анонимен

преди 2 години

Мекеренце Слави,всички видяха и от космоса,че не ставаш.Това твоето не политика и никога няма да бъде.Елементарен бг завистлив си!

120

Анонимен

преди 2 години

Какво значение имат няколко стотин хиляди лева като за 12 години управление на ГЕРБ изчезнаха стотици милиарди? Вие избирахте мутрите да ни управляват. Тези хиляди са малко за съществуването на партиите и трябва да се увеличат, а не да стават 1 лев?

119

Анонимен

преди 2 години

абе Слави е по .честен от Киро канадеца , видя , че няма капацитет за управление и се отказа а канадското *** не го интересуват тези работи говори петков говори москва сме я слушали вече

118

Тошко

преди 2 години

Драги зрители, СПИТЕ ли?

117

Анонимен

преди 2 години

че е изватено изватено е , ползват някаква ргистирана партия като мандатоносител , ами факани *** закони кои ги прави слави айде в нс сте действайте или са толкова *** избраниците , че не могат един законопроект да предложат

116

стига бе

преди 2 години

Все едно, изборите ще се спечелят от тези които имат достъп до машинките. А за какво им е да купуват гласове, когато така и така машинките ще кажат накрая кой печели?

115

жаль

преди 2 години

Огладня Слави. Вече не го дават по бТВ. Няма доходи от реклама. Разходите са същите и вижда как стената се приближава. Ако намали разходите излиза от играта. Ако не ги намали, ще катастрофира. Трябва да намери нещо с което да стои по новините.

114

Анонимен

преди 2 години

Много е опасно да се субсидират партиите. Така ще имат пари и по-трудно ще се купуват от ологарсите.

113

Анонимен

преди 2 години

Какво значение имат няколко стотин хиляди лева като за декември изчезнаха от бюджета 9 милиарда лева и когато газа е 3 пъти по-скъп от преди година а тока 10 пъти? Избрахме си *** да ни управляват.

112

Анонимен

преди 2 години

Народ, който вярва, че кола на 25 години (нов внос) може да бъде на 110 000 км., не може да бъде излъган на избори!

111

ЩИРЛИЦ

преди 2 години

ИЗВРАТЕНИ СТЕ ВСИЧКИ, НАЛИ ВИЕ ВКАРАХТЕ МАШИННОТО ГЛАСУВАНЕ ЗА ДА БИЕТЕ С ФАЛШИФИЦИРАНЕ НА ИЗБОРИТЕ? ЗАЩО СЕГА ИТН НЕ СА ПЪРВИ ИЛИ ВТОРИ? НЕ СА ВИ ВКАРАЛИ В ПРОГРАМАТА?

110

Анонимен

преди 2 години

Не знам партия освен ИТН и Възраждане която няма да вземе едни 300 бона подкуп щото и давали субсидия.Субсидиите раждат корупция защото се купуват гласове на изборите с тези пари а не предпазват от корупция щото тия партийни функционери които вземат парите дори не знаят колко субсидия взема партията.С един лев субсидия спокойно могат да се издържат партиите а с останалата част да се помогне на 100 пъти повече хора от,,българската коледа,,100 ПЪТИ ПОВЕЧЕ.Да вземаш тези пари е извратено престъплен

109

анонимен

преди 2 години

Славуня,що така си учуден?Нали промяната дойде и ти си част от нея.Ще сърбате каквото сте надробили.Лошото е,че покрай вас,некадърниците,и на нас се налага.

108

Слави Т. 2017г.

преди 2 години

"Аз нямам политически амбиции. Наистина ще си го татуирам вече. Казвам го непрекъснато не знам от колко време вече. Колкото и пъти да ме питате ще ви отговарям едно и също нямам политически амбиции!"