51

До гуру

преди 2 години

А ти от какъв произход си щом пишеш ТУК - НА БЪЛГАРСКИ И АЗ ТЕ РАЗБИРАМ ОТЛИЧНО??!

50

Нен

преди 2 години

До Анонимен 52Радвай се, но македонското име няма да загине.

49

Гуру

преди 2 години

Разпознавате самоличността, но трябва да признаем, че сме от български произход. Вие не разбирате езика, но трябва да признаем, че е български. Това не е ли смешно.Вие първи ни разпознахте, дадохте ни оръжие и сега очаквате да кажем, че сме българи. Защото не налагаме вето веднага. Понеже никой по света не разбира вашите искания, вие си измисляте, че българите са застрашени у нас и няма нито един доклад от западните посланици за такова нещо. Вие налагате вето, докато не приемем всичко, което иска България. И ние трябва да ви обичаме и да празнуваме празниците заедно. В сила. Не става така.

48

Дако от Сокако

преди 2 години

България може лесно да обърне играта в своя полза като постави само едно условие на макетата - официално да премахнат думата Северна и да останата само Република Македония - тогава им подписваме всичко и да влизат където искат.

47

Анонимен

преди 2 години

ами то след 10 години всички северно македонци ще са албанци - гака е според раждаемостта в северна мЪкедония - тогава с албанците ще се споразумеем - те са разбран народ и не са промити сърбоманитака че ОСТАВЕТЕ Я ТАЯ северна мЪкедония - тя саме ще се самозатрие

46

Анонимен

преди 2 години

Руския шпионин да бъде изхвърлен от България.Не ни трябва омраза.

45

Анонимен

преди 2 години

Българите в РСМ са хитри и подли. Имам роднини там. Идват в България само ако някой от нас умре и да могат да докопат някой апартамент или нива в наследство.

44

Анонимен

преди 2 години

Макетата сега ще платят на българи в Кюстендилско да се пишат македонци, че да измислят македонско малцинство в България и ще искат да им го признаем.

43

Анонимен

преди 2 години

Новите правителства на РСМ и РБ казаха,че ще има сближаване и се активираха руските шпиони в двете държави.

42

Бн

преди 2 години

В Пиринско има българи.Единственото антично нещо са алкохолици от Омо....

41

Гоце Делчев

преди 2 години

Нека за Новата 2022 година да си пожелаем твърдост, постоянство и последователност в отстояването на позицията на България спрямо Северна Македония!Боже, укрепи десницата българска, за да сече безпощадно сръбските еничари!А на безродниците - македонисти АНАТЕМА, АНАТЕМА, АНАТЕМА! Нека да гният вечно в пъкъла на преизподнята! Огън да я гори Македония без България!

40

top

преди 2 години

Super

39

Анонимен

преди 2 години

Антибългаризмът в Македония е професия.Ако не си я усвоил до съвършенство, няма кариера, няма научни титли, няма нищо.Затова не трябваше да започваме този процес с тях.Там наистина има и българи, но те нямат думата за нищо.Всяко заиграване със СМ за политически дивиденти у нас ще ни носи само негативи.Затова вето докато не решат въпросите с бездомните кучета и котки, възможностите на мечките да преминават свободно границата без стресиране, миграцията на щъркелите и луксозни хотели за емигрантите

38

Анонимен

преди 2 години

някой ми пише минуси :D

37

Я, па Я

преди 2 години

Виждам, че някой ми пише минуси. Родата на жена ми и при тях е така, поливната са в Сърбия. Обаче и днес когато пътувам от Видин за ЕС и минавам по пътя Видин-Зайчар-Парачин и о, чудо!!! 80% от имената на населените места са със същите имена като тези във Видинско, Монтанско и Врачанско. Имат и манастир св. Петка, единствен във Сърбия който е до село Мали Извор, също като във Видинско. А местните посърбени българи казват "До Искаро, све еь србско". А сърбите от западна Морава им викат бугараши.

36

Девойче

преди 2 години

Македонско девойче съм аз, искам да уча в България всеки ден и час. Там семейство да създам и на бугарин се дам ! Храниме ви да, но вие сте нашата съдба , скоро ще ни претопите и ще ни стопите. Девойче съм аз, македонска митричка за вчас. Хайде всички на хорото, да ми обърнете Хорошото !

35

Курнишон

преди 2 години

Стига надъхвали бе !!! В наще медии пише анти тех у техните анти нас ??? И така си живееме кво ми дреми кой кво говори и кво мисли???? Вие у ред ли сте бе?????? Яжте, пийте и си носете потурите и тва е, че утре не се знае....дреме ми за макетата и кво мислят за нас !

34

О, Македонийо!

преди 2 години

Как да повярвам, че ме предаде ти, бях готова с тебе да страдам, за да не те боли. В една лъжа се препъна, счупи се любовта и за миг света се превърна в тъжна горчива сълза. Припев: Не, не вярвам, че си грешка в живота ми, дори да ме боли, не, не вярвам, че превърна се любовта в горчива сълза. Дори да ме боли, в горчива сълза. (х2)

33

Анонимен

преди 2 години

Интересно защо СРМ не изпълнява Нато-вските си ангажименти?Лустрация на ДС -агенти. разграничаване от Путин, участие в учения в черноморския регион, допускане на американски бази, модернизация на съветска техника и пр. и пр.Впрочем като Нато-всак държава СРМ трябва да се откаже от всякакви териториални претенции спрямо съседни държави.

32

Я, па Я

преди 2 години

Така се обезбългарява Поморавието. Останалите българи създават своя воено-терористична организация "Въртоп" и правят няколко атентата в българската част на Сърбия. избиват сръбски управители на области и полицейски началници. Най големия атентат го правят в Белград. Взривяват военния клуб и ликвидират почти целия генерален щаб на югославската армия. Тази организация е ликвидирана от Югославските служби, чак през 60те години. Днес братовчедите ми в Сърбия са върли сръбски националисти ...