41

Анонимен

преди 2 години

Севда Арнаудова-по-известна сеед троловере и общността като Шехерезада е захлебила теоловете на прогнилата от корупция и умираща вече партия ГЕРБ да пишат всевъзможни глупости за управляващите с една единствена цел-да раздухват дребни битови проблеми, като си въобразяват че народа забравя за стореното против българите 12 години от тях.Мирише ли ви на затвор вече Севде?????

40

Анонимен

преди 2 години

Медииен герои по тертипа на Бойко , от едно и също посолство ги бутат

39

ДО ВСИЧКИ

преди 2 години

Братя и сестри, вижда се, че нашият премиер ще отстъпи от националните интереси , срам за всички българи. Петков или не знае или се опитва да ни лъже за бизнес отношенията, но само да кажа,че Гърция притежава икономически РСМ т.е. или е напълно дебилен или лъже или и двете. Всички на 12.01 на протест, защото в противен случай ни очаква разпад на държавността, историята и всичко. Промяна няма да има и коалиционното правителство го доказа. КИРИЛЕ, ТИ СИ СРАМ ЗА БЪЛГАРСКИЯ РОД, СРАМ!

38

Анонимен

преди 2 години

Българският Бен Стилър на снимката... Ха-ха-ха! Такова падение на българската политика скоро няма да видим... Защо този cмoтаняк не е под карантина след, като има болен от ковид министър в кабинета си...?

37

Я, па Я

преди 2 години

До АнонименРСМ в този вид в ЕС е все едно Белград и Москва с право на вето в ЕС. Ние трябва да сме ненормални ако позволим това. Кирооооо, внимавай какво правиш, че жив ще те одерем. Анандънмо , продажник ..

36

15

преди 2 години

Йок тука нема .Мошама

35

Зелен чорап

преди 2 години

Този е по -глу пав и от фигурантът радев

34

Анонимен

преди 2 години

Тоз стана по банален и от Бойко , вижте колко статии има за него, ба манипулациите

33

Анонимен

преди 2 години

ама как този мулти култи транс ваксин гражданин на света ще ни реши проблема с Македония ,

32

Пешо Питанката

преди 2 години

А бе Киреее...какво стана с трите тунела под Стара Планина и 4 те моста на Дунава...??? А със завода за електрички...? Нещо замириса на изгоряла гума....!!!!1

31

сс

преди 2 години

Чеки чеки мааалко. Ти какво ще правиш там?Ако искат нещо, да дойдат те.

30

Анонимен

преди 2 години

Много демонстративно започна да става търгуването на историята ни. ДС вече започва да ни готви за Копейкин. Чудя се след колко време той ще се обяви за "непроменяне" на рамката на договорите. Ако е така, както си мисля, очаквайте скоро да излезе с критика. Вече му дадоха вота на антиваксърите, сега ще му дадат вота а националистите и още едно две неща и ей ви Копейкин първа политическа сила.

29

Анонимен

преди 2 години

Този е по -тъ п от колкото го мислех!Толкова глупости и празни приказки на едно място не е имало

28

Я, па Я

преди 2 години

Поведението на Кирчо по въпроса с РСМ е като на неверен съпруг, преспал с комшийката и в момента се чуди дали жена му знае или само подозира, че я е предал. Сега се чуди как да обясни на жена си, че вече е свършил работата и, си е платил за това със семейните реликви, бижута и ценни книги. Момента е труден и момчето е сериозно загрижено защото цялата рода на жена му е в готовност да го оноди, бие и жив да го дере за своеволието му. Обаче явно вече е наясно, че няма да му се размине ...

27

Анонимен

преди 2 години

такива тъпотии ръси като слави сделка или не , омерзен , никаква дипломация не това , кире понеже ще ходиш в скопие за пръв път виж дали до посолството стои графита и питай кой е първия македонски цар е те викат Самуил

26

Анонимен

преди 2 години

Слаба българска политика. Отстъпваме от същността на проблема и отиваме в съвсем различна посока. Чужденците ще си помислят, че стопираме македонците, защото нямаме ж.п връзка - достойно е за присмех. И как бизнесът ще реши проблема с историята? Петков или губи време, или се чуди как по заобиколен начин да отстъпи от българския интерес.

25

Анонимен

преди 2 години

За нас е изгодно РСМ в ЕС и да отрежем српско-путинските мераци за реваншизъм и неофашизъм на балканите под кремълско иго. Опять.

24

Анонимен

преди 2 години

Празни мисли, празни думи на един празен човек. Какви рамки, бе Кирчо, няма друга страна на света, жителите на която да ни мразят така настървено и да го изразяват открито като тези макетавсеки разговор с тези е абсолютно безсмислен, те си въобразяват че ние сме им длъжни с нещо и те определят правилата, играят мръсно зад гърбът ни с лобиране за милиони долари и най-лошото е че имат успех. С тези няма друга полезна тактика освен ВЕТО ДО ДУПКА, това го разбраха доста по-умните гърци.

23

историк

преди 2 години

Българската история не се продава и не се заменя за членството на България в Шенген или за визи за САЩ!!!

22

Анонимен

преди 2 години

Звучи , като фигуранта, сякаш един им пише какво да говорят. Нищо конкретно без положителни или отрицателни , с дна дума нямат собствено мнение.