20

Василев

преди 2 години

Южен поток не можеше да бъде построен, защото ЕС го спря и не отговаря на Третия Енергиен пакт!И това напълно отговаря на българския национален интерес, защото не може на българска територия да има глобални геостратегически проекти, над които българската държава да няма собственост и контрол!Бойко , *** си с мир и върни откраднатите милиарди!!!Агент Брайън Флокъри!ЦРУ!!!

19

Василев

преди 2 години

Бойко *** си с мир, тоест сложи край на живота си доброволно и закрий корупционната партия ГЕРБ, зад която смяташ да се скриеш и да ти осигури заслон, след като си крал милиарди и се оттегляш , като пладнешки крадец от голямата българска политика!!!Бойко, имаш два пътя пред себе си, или сложи край на живота си като истински самурай или ще бъдеш покосен като италиански мафиот от български спусък!!!???Агент Дейвид Конъли!ЦРУ!!!

18

Аааа?

преди 2 години

Ама нали тиквата го няма бре......

17

дон24

преди 2 години

Стига с тая Германия бе бек кво си мислиш, че всиплонсе върти 8коло Германия ши?? Ходил си някога ходиш ли си в друго Западни държави да видиш ко контраста с панелена Германия??

16

Анонимен

преди 2 години

Новите ми изглеждат по-загрижени да съдят предишните от колкото да довършат започнатото.

15

Икономист

преди 2 години

Основните събития в България през 2021 г. са няколко. Според мен, омразата между Радев и Борисов е причината да има избори след избори. Инфбацията е около 30 %, а банките се чудят какви нови и по-големи такси да измислят. Примерно, инфлацията в Турция се намалява с по-малки лихвени проценти, а в Русия с по-големи. Парите в т. нар. Сребърен фонд се държат на нулева лихва в БНБ. Честито на финансистите от Днес.бг !

14

До 16

преди 2 години

Кратунистан е на хранилка от близо вече съто години. При соца, по който така се лигавиш и милееш *** беше на хранилка по линия на СИВ. *** може да е *** злобен и много крадлив, но е и хитър подлец.

13

че да не би само2021

преди 2 години

да е нулева манипулатори?!? В България инфраструктурата е по-зле от държави след война и бомбардировки!!! Само *** може да си помисли, че в гетото на Европа има пътища, тротоари или каквото и да било! В държави като Испания и Франция влаковете развиват буквално над 300км,като Испания има най-голямата високо скоростна мрежа в Европа и трета в света след Китай и Япония, а ние тука ще вдигаме на 160км през 2040 години. Пародия на държава!

12

Асан

преди 2 години

Кирчо и Кокорчо ше крадат 4 милиарда .... Урсула да дава 1000 евро МРЗ :)))

11

морски

преди 2 години

Строи се много се строи на брега. Основните ремонти на сгради също вървят нонстоп.

10

Моля за внимание!

преди 2 години

Дянков - ти и Василев и Велчев знаеш ли на какво ми приличате - на африкански хиени Дянков - чакат лъва да убие и после като се наяде глозгат кокалите! Все едно чакам тия да измрат или да ги избият условията които сме създали или да избягат в служба и труд за други за да мога да разпродам построеното от тях!Ти си презряна твар Дянков! Ти не си български гражданин, даже не си гражданин на Народна Република България! Ти си един гладен лешояд, мършояд, икономически чакал ...

9

Василев

преди 2 години

Бойко , върни откраднатите милиарди от инфраструктурнитре проекти на българският народ и държава , защото ще последваш Андрей Луканов във вечните ловни полета!!!Агент Джаред Малбранг!ЦРУ!!!

8

Анонимен

преди 2 години

искам да работя инфраструктурен инвеститор с пари от европроекти. къде се учи за това?

7

ШЕ чакате бе....

преди 2 години

При ФИГУРАНТИ, КОМУНИСТИ, ЧАЛГАРИ И ВСЕКАКВИ ДРУГИ ЛА"" "АРИ.... ТАКА ЩЕ Е....... НЕМА ДРУГОПОЛОЖЕНИЕ... ХАХАХААА... ТОВА СТЕ СИ ИЗБРАЛЕ.....!

6

реалист

преди 2 години

Няма да се учудя, ако и 2022 се окаже същата!!! !

5

Анонимен

преди 2 години

ще ревете вие за бойко, ама вече е късно! сега ще видите къде зимуват раците...

4

Промяната

преди 2 години

Няма го Бойко и строежите спряха. Всичко се срутва.

3

Анонимен

преди 2 години

Реве, напишете нещо и за Банкянския похотливец де. Мата Хари щрака ли кюлчета?

2

Ами, да...

преди 2 години

НУЛЕВА ШЕ Е... ХАХАХААА..... ПРИ ФИГУРАНТА.....КАКВА ДА ДРУГА...?

1

Анонимен

преди 2 години

Важното е че Чекмеджан 12 години блажеше от светите си мутри, а Фандъка услужливо си затваряше очите.