141

Анонимен

преди 2 години

ТОЯ Е НАПУСНАЛ ПОСТОЯННОТО СИ МЕСТООБИТАНИЕ КРЪЧМАТА В БОЛНИЦАТА НА ДР ГЪЛЪБОВА- Л У Д И Т Е СИ ВЪРНАХА ДЪРЖАВАТА, А НОРМАЛНИТЕ?

140

Здравко

преди 2 години

До Троянски конА теб толкова ли те кефи да те лъжат, крадат и ограбват ? Или си от платените калинки и *** ?

139

Анонимен

преди 2 години

Свободата на словото беше пребита и изнасилена след появата на ГЕРБ. Националната телевизия БНТ, bTV и Нова бяха превърнати в болонки на управляващите от ГЕРБ. Това заяви от парламентарната трибуна председателят на ПГ на Има такъв народ Тошко Йорданов.Той заяви още, че вестниците са изкупени и смачкани, а малкото независими журналисти уволнени. Йорданов беше категоричен, че са били в частна телевизия и знае, как свободата на словото е унищожена със слагането на двама цензори.

138

ATLANTA

преди 2 години

Нали служебното правителство имаше за цел да подготни изболите? КАКВО СТАНА? РАШКОВ И МИНЕКОВ МАЙ СЕ ВЗЕхА НАСЕРИОЗНО И ТО С ПРОТЕКЦИЯТА НА РАДЕВ???

137

Анонимен

преди 2 години

Скулптурът на корупцията в културата.

136

СТРАНДЖАТА

преди 2 години

Ах маладец, ах харамия, демократичната бангия

135

Анонимен

преди 2 години

Труд става партиен вестник на ГЕРБ и Боко.

134

ПЛОВДИВ

преди 2 години

Чудя се на българите как си умират всеки път да настъпват мотиката на избори. След 90та година в другите соц държави бивши комунисти не са управлявали.ТЕ почти и не съществуват като партии. У нас управляваха 3 пъти до 2009та година и цъфнахме и вързахме. Сега пак са ни скочили на гърба. А Минеков е долно комунистическо изчадие. Казват че кръвта вода не ставала. Минеков е доказателство за това.тоя път nf,d като него, Мая Манолова, Р, ***. Гечев и сие ще закопаят България...

133

СТРАНДЖАТА

преди 2 години

ПОМНИМ КАК ПРОФЕСОР МИНЕКОВ ИСКАШЕ ДА СПРЕ СТРОЕЖА НА НОВАТА СГРАДА НА ХУДОЖЕСТВЕНАТА АКАДЕМИЯ КЪДЕТО БЕ РЕКТОР. ЗАТОВА БЕ ИЗРИТАН ОТ СВОИТЕ КОЛЕГИ.

132

Некомпетентен ?!

преди 2 години

Минеков е некомпетентен, завистлив и отмъстителен, като шефа си - харманлийското селянче от Славяново !

131

Анонимен

преди 2 години

МИНЕКОВ ЩЕ БЪДЕ СЪДЕН ДОКАТО МУ ВЗЕМАТ И ГАЩИТЕ ОТ ***.

130

СТРАНДЖАТА

преди 2 години

АВАНТИ МИНЕКОВ, БАНДЕРА РОСА, ДЪРТ КОМУНИСТЕ ОТИВАШ В КОША.

129

Хайдут Велко

преди 2 години

Абря, БСП плати ли си наема на Позитано 20, плати ли тока?

128

РЕЗИЛ

преди 2 години

РАБОТАТА НА СЛУЖЕБНОТО ПРАВИТЕЛСТВО Е ДА ОСИГУРИ ЧЕСТНИ ИЗБОРИ----ТОВА КОЕТО ВЪРШИ МИНЕКОВ Е НЕЗАКОННО ---ПОЛУЧАВА СЕ ТАКА ,ЧЕ ТОЙ Е НАЗНАЧЕН ОТ РАДЕВ И НЕ Е ПОДЧИНЕН НА ПАРЛАМЕНТА,НО ТОВА Е ДИКТАТУРА---КЪДЕ СА ЖУРНАЛИСТИТЕ

127

До 148-българин

преди 2 години

Аз-не,но вие вече я изпитвате на ваш гръб-истинската демокрация,а не вашата-фалшивата.

126

До 144

преди 2 години

Имаш пред вид дъртия комунист Борисов ли?Прав си.За 12 години стигнахме дъното и вече копаем под него.

125

Д-р Константин Стоил

преди 2 години

Северна Корея, Венецуела, Казахстан, Беларус, Ислямска Република Иран, България.

124

Анонимен

преди 2 години

Докато Борисов беше на власт,свободата на словото се изразяваше в това,да го хвалят и величаят.А той им се отплащаше подобаващо.Минеков сложи край на тая далаверка ,следват герберите.А Тома Биков като Раймонда Диен ще застане на релсите и ще спре влака с голи гърди.Ха,ха,ха!Ще бъдете пометени,беееее,*** и калинкииии.Писна ни от вас.

123

Анонимен

преди 2 години

Чудя се на българите как си умират всеки път да настъпват мотиката на избори. След 90та година в другите соц държави бивши комунисти не са управлявали. У нас управляваха 3 пъти до 2009та година и цъфнахме и вързахме. Сега пак са ни скочили на гърба. А Минеков е долно комунистическо изчадие. Казват че кръвта вода не ставала. Минеков е доказателство за това.

122

Анонимен

преди 2 години

Вижте, стандартът на поведение не е и не може да бъде "репресия за репресия". Щом си различен, показваш го на дело, а не само на приказки. Припомняш какво е било, но не го повтаряш под никаква форма. Естествено, ако действително си нов, а не стар.