141

аз ли не мога да ..

преди 2 години

чета или статията е *** и гнусна ... антиваксърът не иска ваксина, а нежелаещи тестове и маски биха се нарекли --> антимаскери и антитестери ... и хайде стига с нацистките разделения на родители и деца ... гледайте аушвиц и спрете идеотииите !!

140

Анонимен

преди 2 години

Само затвор? Несериозно е. Концлагери трябват, заточение, каторга трябва за всеки здравомислещ?! Какво доживяхме?!

139

Анонимен

преди 2 години

Не е законодателство, а зверство и потъпкване на гражданските, конституционалните и човешки права на гражданите. Пореден политик е купен.. и после ще кажат вижте Гърция, вижте Австрия, Германия, ... Скоро и нас това ни чака - да ни вкарат в кошарата, стрижат и ваксинират като овцете до последна какпа кръв.

138

Мангъра

преди 2 години

До era.Защо по затворите? Да им плащат хотела. На лодки и в Африка. Там вече всеки сам си преценя :Д

137

Lego

преди 2 години

Да живее демагогията. Ваксините са абсолютна парлама. В училището на децата ни минават онлайн тъй като при ваксинация от 100% регистрираха 40% инфекции миналата седмица. Второ, ваксините определено намалят ефективността на ковид тестовете. Най-чувствителните ПСР тестове дават повече от 50% негативен резултат когато има инфекция при ваксинирани пациенти. Трето, ваксините не предпазват от страничните ефекти на Ковид. Един от тях е възпаление на кръвоносните съдове. Но те са "много ефективни".

136

Анонимен

преди 2 години

Гнусно е деленето на ваксъри и антиваксъри. Хората, които не желаят да участват в един експеримент на фармацевтичните компании не са антиваксъри. Антиваксър е човек, който не желае да ваксинира децата си с ваксините, които са изпитани от много години и с поставянето на които, никой не се разболява. Лепенето на етикет "антиваксър" би следвало да се разглежда като обида. Подтикването към принудително ваксиниране трябва да се разглежда като престъпление.

135

Анонимен

преди 2 години

Гърците вчера си пребиха собствен поп-старец за да защитят папата.Какво има повече да говориме?

134

Хахо

преди 2 години

гърците трябва да се вдигнат и да изнесат е Егейско море цялата ги управляваща въхрушка

133

Анонимен

преди 2 години

Цялата работа е да се постигне масова психоза, което вече е на лице за да може хората да не се противят на безумните закони, като този например.

132

Анонимен

преди 2 години

Следващата стъпка е отнемане на имущество... ако не искаш да се подчиняваш. Независимо, че си здрав, преболедувал и не се разболяваш... не спазваш ли правилата... изчезваш! Това е по-зле от фашизма, защото там са били под прицел определена група хора... Но тук все още има хора, които спорят и се наричат ваксъри и антиваксъри. Много сте далеч от истината и от това, което реално се случва!

131

Анонимен

преди 2 години

А ако може държавата да вземе децата, най-хубаво ще е!!! Че аман вече! Мъча се да изритам жената, ама докато имала дете под 18, не можело ...

130

Анонимен

преди 2 години

Тук ако има такъв закон първо депутати е нужно да натъкват в затворите ,80 %от тях не са ваксинирани ,и затова си гласуваха законче че за тех няма мерки ,вижда ме че и маски нямат

129

Анонимен

преди 2 години

Това е геноцид - наказание заради това, че имаш деца. Който няма деца - за него няма и затвор. Реклама на бездетството. Гърците - и те са хора.

128

Анонимен

преди 2 години

Как да си прати човек децата, с тая пропаганда? Кажете ми?!?! Децата не се учат на сила, на воля, на дисциплина, на постоянство - учат ги на стихчета, песнички ..ууу колко лсадичко ... МИ ШАМАРИ? Стегнете, се бе! Ясно е, че управляващите искат СЛАБАИ и БЕЗВОЛЕВИ хора, ама това си е техен проблем.

127

Анонимен

преди 2 години

Съгласите ли се веднъж с тази диктатура след това ще ви инжектират и ще правят с вас каквото си поискат. Просто сега е само репетиция. Веднъж подчини ли се тълпата после за тях ще е лесно като детска игра. Така се става господар на света без война и военни действия!

126

До 151

преди 2 години

Ти собствено мнение нямаш ли та се допитваш до нашето ?Да не си от Галъп Интернатионал?

125

Анонимен

преди 2 години

Трябва ли да затваряме ваксърите в клетки? Да- палец нагоре, Не - палец надолу.

124

Джибри и чалга.

преди 2 години

му дай на бугаристанеца друго не му трябва.

123

era

преди 2 години

да вдим как ще вкарат 500 хил. човека в затворите

122

Анонимен

преди 2 години

Единия ден ще ги осъдят, на другия ще ги оправдаят защото няма кой да гледа децата.Така се прави при всяка репетиция за бактериологическа война.