20

Ццц

преди 2 години

ИКОНОМИЧЕСКИЯТ СРИВ ЩЕ ВЗЕМЕ И ВЗЕМА ДООООСТА ПОВЕЧЕ ЖЕРТВИ ОТ КОВИД! БОРБАТА ЗА ХЛЯБ ВЕЧЕ СЕ ВОДИ ОКОЛО КОФИТЕ ЗА БО..***!

19

Анонимен

преди 2 години

Когато си беден няма как да си здрав.

18

СМЕХ...

преди 2 години

Ами вържи се за китайските юани , бе ...18.....ха,ха,хааа ...или за руските червонци!СИГУРНО ШЕ ЗАБОГАТЕЕШ!!!!!!

17

До 15

преди 2 години

Добре си направил. Ама ако мислиш ,че е нещо българско като синдром.....не е така. В цяла Европа хората се опитват да избягат от стреса, контрола и таксите. И отиват да живеят на място на което да се чувстват независими и сигурни.

16

Анонимен

преди 2 години

Едно малко бурканче лютеница - 4.25лв. Честито ви промяна!

15

Анонимен

преди 2 години

То ние маските си ядем от март миналата година де.

14

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 14 Защото сме вързани към еврото, а то се обезценява яко понеже увеличават паричната маса без дасъздават нови стоки и услуги. еврото дори пада и срещу долара и паунда, а там също пеатат яко. Надпревара към дъното.

13

До 4

преди 2 години

Чужденците продават , това което са го купили като инвестиция или когато са имали пари да се грижат за имоти. Сега стагнацията започва да удря и всеки гледа да си скъси чергата или да я оптимизира.

12

Анонимен

преди 2 години

Още когато ни докараха слабодата и демоникрацията си казах. Тези ще ни направят хахави. Най напред ни спретнаха една хубава инфлациика. Спестяванията ни се стопиха. След това хляба стана 500 лв. а долара 3000 лв. Свалиха Виденов защото не играеше по краварската сви..рка. Дойде мънгожерито закопа заводите селското стопанство и унищожи държавата. Тогава си купих къща на село купих животни и садя градина. Отоплявам се с дърва и въглища. Независим съм от Мутрите. Истината е по селата града умре.

11

Анонимен

преди 2 години

Защо има инфлация, нали при валутен борд не трябва да има инфлация.

10

Трябва да си сляп

преди 2 години

Трябва да си сляп за да не видиш че от година насам.започват да личат чертите на сериозна световна криза. Ние сме капка в морето и ако се разминем само с 10% ..нищо не е. В цял свят инфлацията започва да става проблем - а в някои страни като Русия и Турция тя е СЕРИОЗЕН проблем. Купувайте сребро и злато, и...складирайте храна в мазето ....или просто си живейте живота .

9

Taню

преди 2 години

Цели сектори и услуги трябва тотално да се преструктурират...Раздутата администрация, топлофикации, образование, съдебна и здравна система като базис...

8

Най-накрая оправени

преди 2 години

Лятото избрахте слави да ви оправи. Ама той пък не поиска. Сега му е дюшшеш, 20-на депутат, от които нищо не зависи, на сладка хранилка. А сега си избрахте кирчо и кокорчо. Те са симпатяги, бодряци и съм сигурен, че хубаво ще ви оправят. До няколко месеца много хубаво ще ви стане.

7

NoWay

преди 2 години

Естествено, че е по-опасна! Да правиш икономия на ток или парно, да се озърташ в магазина и да пазаруваш половината стоки на промоция, това не е нормален, а скотски начин на живот. И за съжаление, все по-често горното го правят и хора и с относително прилични за нашия стандарт доходи. От политиците - безидейност и нежелание да подпомогнат населението, харчат се милиони за щуротии, а се неглижира битовия въпрос. Трябва да се спре обедняването, защото то върви ръка за ръка с опростачването.

6

Анонимен

преди 2 години

РазБойко ни остави разруха, окрадена, ограбена във всяко направление държава!!

5

Анонимен

преди 2 години

Добро утро ще ядете маски и ваксини.

4

Чичо Скруч

преди 2 години

Не се безпокойте...баце Кире и баце Кокорко ще оправят всичко.Ще имаме европейски заплати,истинско здравеопазване и всичко ще е розово...ама друг път.Ай поздрави от бате Ставри

3

Анонимен

преди 2 години

Чужденците продават имотите си в България и бягат, 80% срив на инвестициите през 2021 г

2

Анонимен

преди 2 години

Евала и икономист - "мислел" си колко е инфлацията. Тоя да би да е от Южна Българуя?

1

Анонимен

преди 2 години

Ко . Ние такова животно няма неска сме на чалга и не вярваме :)