10

Anonymus

преди 2 години

Долни брокерски лъжи! Живея в кв. Борово вече 6-7 години и тук строителството върви с пълна сила. Не си спомням ден, месец без нещо да се е строяло. Улиците са задръстени с коли, няма къде да паркира човек (да не говорим пък за дупките по тях). Излизаш на терасата и гледаш на съседа телевизора.. Не знам кое е проектирано адекватно като всичко е бетон и смрад. Като лъжат поне да го правят пред хора дето не живеят на тия места..

9

Чичо

преди 2 години

Доста ниски цени, бих казал. При мен (НДК) почна един строеж на жилищна сграда - разбрах, че цените са 3500 евра за квадрат и вече всичко е продадено.

8

Анонимен

преди 2 години

Хайде поредната лъжлива статия за имоти. Не знам дали останаха още балъци да се връзват на подобни измислени статии от алчни брокери.

7

До авторката

преди 2 години

Това сега като реклама на брокера ли да го разбираме. Който иска да ни убеди колко е изгодно да си купиш апартамент в момента. Въпреки че цените са свръх надути.

6

Анонимен

преди 2 години

Най-хубавия квартал беше Овча Купел ( Старата част) около ул. Боряна и Любляна, но с това строителство на всеки ъгъл ще съсипят и моя квартал....

5

Whatever

преди 2 години

До АнонименЯвно има доста навиващи се...

4

Анонимен

преди 2 години

Смях... Ми купувайте си ги, даже по 10 000 на квадратен метър ги направете.

3

yj

преди 2 години

В Красно село е абсолютен ужас поради презастрояване и липса на паркоместа.

2

Анонимен

преди 2 години

Борово било приятно място за живот ХАХАХАХАХАХАХАХА

1

Анонимен

преди 2 години

Ако цената на един апартамент в горепсоменатия квартал беше от порядка на 100 - 120 к, сега е 150к евра и нагоре.Кой ще се навие на такива цени за една бетонна кутийка?