16

Анонимен

преди 2 години

За съжаление само с мерки на хартия няма как да стане, нито пък е възможно една доза от ваксината да даде е ефект в близките 15-20 дни.

15

До 7

преди 2 години

Ами ,защото го разпространяват и заразяват и децата ни. Сезонния грип е лека форма на ИСПАНСКИЯТ ГРИП ,който за 3 години е отнел живота на почти 100.милиона. Целта на ваксините е да намали разпространението в световен мащаб, да научи организмът да го разпознава, да го преобразува в леко безименно явление което ще бъде лечими. Вярно е, че всеки човешки организъм е уникален и не всички изграждат необходимите антитела или изобщо не изграждат, не зависимо да ли са преболедували или ваксинирани.

14

Анонимен

преди 2 години

"ваксинираните трябва да спазват мерките" чухте ли бе ваксъри.. ае мятайте намордника и беж на работа, нас *** некой трябва да ни храни. Моля, изказването ми да не се приема, като анти-ваксърско.

13

GMO

преди 2 години

Бабе, ти като си експерт, я кажи, ваксините на Файзер и Модерна, които са ГМО, имат ли разрешение за употреба както се изисква в Закона за генетично модифицирани организми? Ваксините не са ли незаконни? Или разрешение не трябва, защото са с изтекъл срок?

12

АнонимеН

преди 2 години

ПРОФАНЕСОРА ОТ МЕСОКОМБИНАТА ПАК СЕ ПОЯВИ ДА ПОДСТРЕКАВА КЪМ ВАКСИНИРАНЕ! ТАЗИ КАЗА, ЧЕ ВСИЧКИ КОВИД ВАКСИНИ ПАЗЯТ ОТ ТЕЖКО ПРОТИЧАНЕ НА ЗАБОЛЯВАНЕТО И , ЧЕ СА БЕЗВРЕДНИ! НАКАРА И ПРЕБОЛЕДУВАЛИТЕ ДА СЕ ВАКСИНИРАТ! НАПРАВО ИЗМИСЛИ НОВА МЕДИЦИНА КОЛБАСАРКАТА!

11

Анонимен

преди 2 години

Вирусо, къдя го спряха?А у Китай, така и пише в програмата на фондация Рокфелер 2010, от Китай ще започне и бързо ще изчезне за разлика от белият свят.

10

ED

преди 2 години

В Израел обмислят четвърта доза! Тази за какво спиране на вируса ми приказва!

9

Маншон и полуобувка

преди 2 години

Тоз вирус така и не ги повали тез професори дето от две години осмърдяват Тв студиата , да споделят каква е тайната , бонуса от 1000лв за витамини ли ги дават или е нещо друго ?!

8

Хаус

преди 2 години

Някакъв ултра перфекционизъм ги гони

7

Анонимен

преди 2 години

Нация от инженери, професори и доценти.

6

Анонимен

преди 2 години

Защо трябва, ако повечето хора го карат на крак? Професор маниак ли сте?

5

Анонимен

преди 2 години

Аха. Добре. И колко ти платиха?

4

Анонимен

преди 2 години

вируса се спира, кат се спрат тестовете и новините за ковид, изчезва на секундата, а ваксата не е ваксинаа експеримент и се набират още овце, за тва пропагандата и агитацията и най различни докторчета и доценти и математици, само дето от фирма за смет не сте извикали още някой да приказвате глупости и лъжи и да прокарвате фаши3ъм и дискриминация

3

Анонимен

преди 2 години

Ще се включа някъде около петата или шестата доза, засега не ми е дерт, бачкам си хоум офис, ходя по един път в месеца до офиса да си прибера кешовия бонус. И шефовете се кефят, че не плащат ток за офиса, че поскъпна. А че нямало да мога да ходя по ресторанти - поръчвам си за вкъщи, че нямало да ходя на театър - има си Замунда, че нямало да мога да ходя на басейн - имам си апартамент на морето... Тъй че спокойно могат да си наврат ваксините гдето Слънцето още не ги е огряло. За пета доза - може.

2

Маншон и полуобувка

преди 2 години

За таз кукумявка не важи ли социална дистанция и защо не си седи у дома! 1000 лв бонус добъе ли им идва ?

1

Анонимен

преди 2 години

Ей разгеле от два дена чаках да се появи жената на Чубака .Бях се разтревожил за нея да не си е изгорила косата с машата и да на и е изпушил мозъкът.Сега вече мога да спя спокойно.