251

Сукалчето

преди 2 години

ГЕРБ на ясличка ли ми те гледа

250

Скандинавец

преди 2 години

До Христо Христов --- Гласувам с всички членове за Луна-та. То и без това сред толкова много проздтаци, един повече или по-малко - все тая.

249

Анонимен

преди 2 години

До ПроСоТо, ПроСотере, яко вклюяване в дербите на логиката когато адеквантът колкото и да се крие пак е купил за средния си пръст ракошен мъжки пръстен инкрустиран с Кавкаски диамант и с вграден мини вибратор захранван със слънчеви батерии за една еднопръстна полова седмица на ректалското кресло до прозореца на мъжката баня. СУ-Напреееед, Науката е Слънце.

248

Дишай-Недишай

преди 2 години

КукуРекталтът така и неразбра че ЦК на БКП(БорискатаКомпирастическаПартия)е взела необратимото решение Тансът дабъде най-позорно изритан отУниверситета.Причини много:Обилното говорене на финансов договор с майкаму за9000лв,който той заедно с нея несе изправиха пред микрофоните и камерите да си признаят и обещаят вече дане правят договори за9000лв.Дълбокатаму тишина относно кражбата на80стр която извърши неговия еднополов работник закоето имасерьозни съмнения чеса правили вСУ неприлични вдишвания

247

Анонимен

преди 2 години

Тоя пак е розов.

246

Простак

преди 2 години

Досега все си мислех, че съм проздтак, щото съм ягодоберач, но като гледам, слушам и чета кво стаа в Бегето, се чуфствувам кат гений ф чузбина.

245

Отровна гад

преди 2 години

РАДЕВ, ЧАО! ОТИВАШ СИ, ПИЧ!

244

ПроСоТо

преди 2 години

тоя е много,ама много по-трагичен и от Цачева!!!...Явно Тиквун е изкукал окончателно,поддавайки се на натиска на дпс за пробутването на тоя...Но,за мажоретките му,няма никакво значение..Важното е да се ръсятГНУСОТИИ с/у Радев-БОЛЕСТТА на Банкянеца..

243

ПроСоТо

преди 2 години

..па и го ПРИТЕСНЯВАЛО,че "висшите военни" ..БИЛИ МЪЖЕ...?!?!?!..Че тоя нема да си ляга с вицето!..И друго:-Къде е записано,че вицето ЗАДЪЛЖИТЕЛНО трябва да е жена?!..КЪДЕ?..."Женска солидарност" ли демонстрира начервения?!

242

Юруш другари !

преди 2 години

Напред с другаря Румен Радев , напред към студена и гладна зима, Тролчета на Прокопиев и Кутев, подпомагани от Бабикян щракат ли щракат по клавиатурите фейкове, да закърпят и днешния ден с една 20-тачка

241

ПроСоТо

преди 2 години

обаче тоя симпатяга ТРЯБВА да влезне в Книгата на Гинес в раздела "ПАРОДИЯ на логика"!..Забележете какво е изръсил за "вицето":-"Обсъждах няколко имена с мои приятели, включително и на висши военни. Притесняваше ме, че бяха мъже. Имах идеята да е човек, който разбира много от отбрана и сигурност."..?!?!..Уж имал идеята "вицето" да "разбира от отбрана и сигурност",обаче..ВИСШИТЕ ВОЕННИ, според лимката в гаванката му,"НЕ БИЛИ ПОДХОДЯЩИ"?!?!...КАК Е СТАНАЛО "професор" това Съществително?!

240

ВОЕННИТЕ ПСИХОПАТИ.

преди 2 години

не искат СЪЕДИНЕНА БЪЛГАРИЯ....!!......РАДЕВ, АУТ...!!

239

Анонимен

преди 2 години

Вероятно ще е така ако президент е Герджикова вероятно новите партии +БСП щат не щат ще направят правителство само и само властта да не попадне в ГЕРБ и тогава ще видим какви ще ги свършат защото от половин година и 2 парламента само обещаваха ама "ако" "ако"...

238

Цицелкьо

преди 2 години

Ооооо, госпожо... Ти лиии...? Ти ще си един клизмар в екипа на баци... Най-долния... Да пази Господ...

237

ssss

преди 2 години

Че, то и сега си има правителство. Знаем ги идейте Боко+патерица/я патриоти, я Янев, я некой друг/ и ДПС в неявен вид... и така 12 години. Проста формула и ти сега предлагаш същото да си продължи.

236

мдаааа

преди 2 години

Ако ти не дай си Боже станеш то баба ти ще е мъШка ...

235

мдаа

преди 2 години

Не знам дали е обединител, но определено е съединител (дoлeн ляв ***)

234

Анонимен

преди 2 години

Да бе да - като ги изберат, ще има правителство, ама за сметка на това вицето му е една случайна кандидатура, дето тоя я познавал бегло.... Тоя изобщо слуша ли се какви ги говори?

233

СЪЕДИНЕНА БЪЛГАРИЯ..

преди 2 години

Гарант ще бъде проф. ГЕРДЖИКОВ...!!

232

Христо

преди 2 години

След като спа цяло лято, унесен в мокри сънища на едноличен началник на държавата, вчера президентът Радев се е събудил и се накарал на своите министри, че не се оправяли както трябва с ковид-кризата.