25

Анонимен

преди 2 години

Това не е електронно,това е машинно, същото като с бюлетини,но доста по скъпо.

24

Анонимен

преди 2 години

сега разбрахте ли роличката на кучиндолската мумия / приемането на електронното гласуване. гласувайте колкото искате за когото искате, герю мюстявята ще нацъка резултатите спуснати и от ленгли. хващайте се за палците. иде мор, глад, студ и тъмнина.

23

Анонимен

преди 2 години

по какво реши че възраждане са русофили бе? поставят България над всичко, просто срещу русия не се рита. питай зелените фашуги от дойчистаня. скоро и други корави тикви ще си научат урока. дано някой ден и англосаксонските влечуги попаднат в лапите на баба меца.

22

Анонимен

преди 2 години

Още баницата не е опечена, а те си разделиха порциите. Текат им лигите, народа ще плати.

21

Оф

преди 2 години

Всички протестъри, барабар с Радев са чао! Хората не се интересуват кой колко е крал и колко новите биха крали! Интересуват се от спокойствие, ниски цени на ток и храни и предвидимост! Само ГЕРБ го могат!

20

22

преди 2 години

Аз си мисля, че Възраждане са русофили, което означава да не гласувам за тях, но ми прави впечатление, че при разговори с хора на средна възраст, те сериозно ги припознават. Аз обаче търся Българофили! Не проевропейци, не проамериканци, не проруснаци, не либерасти и не ***. Има ли?

19

=

преди 2 години

Хаха... Че Макрон преди да стане президент работеше като служител на Ротшилд. Някой вярва ли, че не продължава да е такъв?

18

към #6

преди 2 години

Харесват ми разсъжденията... Въпросът е кой? Засега демокрацията работи така - имаш ПРАВО да гласуваш, но избираш между хора, които някой друг вече ги е избрал предварителбо. Що за избор е това? Сбъркана избирателна система. Апропо, във Франция не е така, въпреки че си имат много други кусури. Аз на човек без деца не вярвам - и Макрон, и Меркел, и други такива.

17

Млад човек

преди 2 години

Само в ПП " ВЪЗРАЖДАНЕ" е спасението на България и нацията!! Затова,масово гласуване!!!

16

Анонимен

преди 2 години

до 17 Ако Пак гласуваш за мутрата,гаранция Че пак ще има избори! -:))) И то ще е благодарение,на такива като теб!!!!!!!!!!!!!!-:((((

15

Анонимен

преди 2 години

Нови избори март месец.

14

Анонимен

преди 2 години

до 13 " Коко".Ти какво? Пак за Мутрата ТИ ли ни "съветваш" да "гласуваме"? Абре Я СИИИИИ,сещаш се! Мутрата ти приключи с властта в РБ Бойкофиле! И той го разбра,но явно Ти още Не си а? ПП! Там е истината!

13

догидог

преди 2 години

To бива да си *** , ама чак толкова ? Абе момчета , Кирчо ментата от другата седмица е подсъдим . К'в мандат сънувате ?

12

Коко

преди 2 години

ПП са леви либерали - мислете!

11

хаха

преди 2 години

ПРОДЪЛЖАВАМЕ при байСТАВРИ това ви чака биклуци

10

Нане

преди 2 години

Масово за Възраждане... Да убъркаме картите на слугите на брюкселс и краваршингтон....)))

9

старец

преди 2 години

Най после един разумен коментар,след цирковете вече 32 г почти! България,ако иска да се развива и върви на пред.Е длъжна да отхвърли всичко старо и прогнило и избере нови лица и политици и тръгне открито към новото! Аз лично помнещ събитията и нещата много преди 1989 г,избирам новите млади хора впуснали се в политиката! -:))

8

Анонимен

преди 2 години

Комунистическата мафия трябва да бъде изчегъртана - гласувайте за Радев, той ще спаси народа

7

Обективно

преди 2 години

А, да. Канадецът Киро с почетния консул на Канада до 2019 декември - познайте кой. .ха ха ха! Ах, да ! Ивчо Прокопиев! НАСЛЕДЯВА ГО ДО ДНЕС - НЕГОВАТА СЕКРЕТАРКА НИНА. ПРОВЕРЕТЕ СИ!

6

анонимен

преди 2 години

Новите управляващи ще са веселите камикадзета. Има ли такива"умници" да не усещат на къде духа вятъра.