237

До Фин

преди 2 години

И доктор Радева е доста голям авторитет.

236

Анонимен

преди 2 години

Заради антиваксърите умират по 200 души на ден. Нека им тежи на съвестта доживот.

235

Анонимен

преди 2 години

Умират много хора, защото българина по принцип е с много разклатено здраве в следствие от недобрите ни здравни грижи и недостатъчните мерки за превенция. На едно от първите места по смъртност бяхме и преди пандемията. Сега заразата ни довършва. Особено старите хора.

234

Фин

преди 2 години

До До Фин от ТестКит ......не го казвам аз, каза го доктор Ботев. Намери му интервюто от вчера в този сайт.Между другото приличаш на ***...

233

Анонимен

преди 2 години

Стигнахме, а от 2 дни минахме смъртността по време на Първата Световна война. Самоунищожаваме се като нация.

232

Анонимен

преди 2 години

"лекарите обичат хората" - Българските лекари обичат парите.

231

Анонимен

преди 2 години

Нормално. Ваксинираните са не повече от 15 %. Значи няма никаква разлика дали си ваксиниран или не, за да се разболееш от Ковид.

230

Свобода или смърт

преди 2 години

Проверете статистиката на НСИ - няма увеличение на смъртността при хората в икономичеки активна възраст - всички мерки (каквито и да са те) трябва да са насочени към уязвимите - възрастни и тежко болни. Естественият имунитет е за предпочитане - оставете свободния избор на здравите. На Острова са 75% ваксинирани и пак се покачва значително заболеваемостта - трябва да свикнем да живеем с вируса по естествен път, а не да се бодем през 6 месеца до края на робския си живот.

229

Анонимен

преди 2 години

85% от болните са без ваксина. От останалите 15%, които са "ваксинирани", 99.5% са с фалшив сертификат и сега се чудят как да се ваксинират наистина, а не само на ужким.

228

До Фин от ТестКит

преди 2 години

Лекарите НЕ убиват с антибиотици!

227

Кирило

преди 2 години

Никой не вярва на фалшивите ви новини

226

Анонимен

преди 2 години

ДО 237 В момента напълно ваксинираните в Бг са 22,9 % от населението (https://covid.tobel.bg/#map=7.1510913812962436/2844607.5/5269612/0). А умират от ваксинираните само 4,84 %. Очевидно ваксините предпазват от тежко протичане и смърт. На неграмотните антивиксъри всичко трябва да им обысняваш като на деца от детската градина с биберони в устата и счеп в главата. Де да имаше пари за чипове. Графен - много им разбиртат мозъчетата какво е графен. Никакъв графен няма във ваксините

225

До 239

преди 2 години

Ей че си остроумен, и лекарите имат почивка. ПаплаЧч неземна. Как може така да се държите с лекарите, племе българско

224

Фин

преди 2 години

До ТестКит .......ти не ражбра ли от този сайт, че лекари ги убиват с антибиотици. Не го казваме ние, те си го признаха. Потърси интервюто с д-р Ботев.

223

Анонимен

преди 2 години

ЗАБОЛЕЛИТЕ ВАКСИНИРАНИ ДНЕС СА С 37 ПО-МАЛКО ОТ ВЧЕРА - САМО 748, А ПОЧИНАЛИТЕ С ПЪЛНА ВАКСИНА СА ДВА ПЪТИ ПО-МАЛКО ОТ ВЧЕРА - САМО 6, НО СЛЕД ПРЕЛЮДИЯТА ИДВА АПОКАЛИПСИСА.

222

ТестКит

преди 2 години

Има пандемия от простотия и недоверие. Слабо образовани хора си мислят, че медицината е ала бала наука, а лекарите които си дават живота за тях и плащат прескъпо, искат да ги уморят. Това е смешно, лекарите обичат хората и не,обичат в този случай не е силна дума, точно на мястото си е.

221

Анонимен

преди 2 години

ЛЪЖИ и МАНИПУЛАЦИИ!

220

Дафък

преди 2 години

ЕфектЪТ на пеперудата, така де на антиваксъра, имаше една година да се ваксинира, но НЕ ИСКА боц , само боц кюфтета и ракия и да плюе всичко.

219

Анонимен

преди 2 години

Умират по над 100 човека на ден, хората не могат да си изкарват хляба нормално, децата не могат да учат нормално, но на антиваксърския австралопитек му е през оная работа. Важното е корема му да е пълен с бира, да иде кифтета, вино да са лей и да къса салфетки под звуците на маанетата. Гадна безсмислена па.пл.ач

218

до 234

преди 2 години

Ако с този правопис си лекар и ако с такава трудна професия дрънкаш по форумите, ясно е защо е толкова висока смъртността.