287

Анонимен

преди 2 години

Правителството на кРадев нищо не прави, само тупа топката и чака изборите да минат, а кризата непрекъснато се задълбочава. кРадевата зима настъпва със пълна сила, а простолюдието са радва , че той бил изкачил Черни връх, като тръгнал от хиза Алеко. Така и баба знае.

286

Тралала

преди 2 години

Гратисен период дават все едно дължат нещо. Гратисният период е тях, защото след 20 дни са изборите и ако се надяват , Радев да връчи мандата 2 месеца след това, могат да си представят гратисен период

285

мерки

преди 2 години

Ограниченията са от зелен чорап не от сертификат.

284

Анонимен

преди 2 години

Аууу и след като делта плюс вариант идва предлагам да премахнат всички мерки и да имат късмета да спрат тока дори за час.

283

До 322

преди 2 години

Аз също изкарах "смъртоносния" вирус без да разбера. Разбрах едва когато ни тестваха за антитела, заради работата ни и имам доста. Кажи ми сега имам естествен имунитет и не съм регистриран в РЗИ, защо трябва да се ваксинирам? Пак ти казвам, човек е здрав, когато не се разболява, че явно не можеш да го разбереш това. Ако имаш диабет или други заболявания не означава, че си здрав и вируса само те довършва, то с всички вируси е така.

282

Апокалипто

преди 2 години

Неваксинираните нямат нищо против ваксинираните,тяхно право казват...обачеее ваксинираните какви ги бълват срещу неваксинираните,страх да те хване...

281

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 324 "Ако ни задължат да работим и учим със зелен паспорт ще поискаме ли излизане от ЕС? Ако е да +!" А дано, та да спрете да мърсите на нормалните хора, но едва ли. ***--ьо от келепир се отказва само ако го изкарат с краката напред .... което в този случай може и да е реална стратегия.

280

Анонимен

преди 2 години

Ако ни задължат да работим и учим със зелен паспорт ще поискаме ли излизане от ЕС? Ако е да +!

279

Анонимен

преди 2 години

Вашия вирус го изкарах за 5 дни и няма да се ваксинирам ако ще и пембен паспорт да въведете, за да угодите на Урсула ***.

278

Анонимен

преди 2 години

До До 316/320 О, да, досега само на теб разчитах да ми обясниш за "нормалния и естествен живот на човека". Добре, че се появи вирусът, та да "блеснеш". Няма такива нагли типове като теб.

277

Анонимен

преди 2 години

Ало..уни..ят,затуй е такъв,ащото или себе си за най-умен!Това е начин за оцеляване на лишените от условна дейност!И в найкритична ситуация те да с весело изражение на лицето,смеят се като че им белят бонбони Като го плюят,те мост,че роса ги роси!Маймунска му работа.

276

До 316

преди 2 години

Ти си толкоз грамотен, че не знаеш елементарни неща за нормалния и естествен начин на живот на човека, изграден през хилядолетията на съществуване. Без вълшебните ваксини и без да разбираш, какво е естествен имунитет създаден природно, много преди пилешкия ти мозък.

275

Киртак

преди 2 години

Не знам защо всички си мислят , че като се боцне цялото население , този шит ще свърши? Ми няма, ще продължава докато решат глобалистите. Ние сме пионки в тази игра.И ни жертват първи.

274

БРЦК

преди 2 години

Този престъпник убива хора . Днес пореден наш близък почина от отровата наречена ваксина. Нетърпимостта е огромна . Срам ияд кипи в сърцата ни . Това е огромен вълкан . .....

273

Анониен

преди 2 години

Ащомълчие за гръцкият художник прилежно ваксиниран с европейски ваксини,съдебен сертификат!Защото представи този сертификат пред свети Петър?Защо не сработи ваксинира и не го предпази от от леко оледувае нитоот заразяване, нито от смърт?От какво трябваше да го предпази от суши,арка или абремеяване ли?

272

Анонимен

преди 2 години

До До 307/313 "Разболяват се хората(без значение от болестта), ко>й<то не са здрави" Не знам как може да си толкова неграмотен, но да имаш наглостта да обясняваш кое как е.

271

Анонимен

преди 2 години

До АнонименТи, ваксирания, като се заразиш в бункер ли да те слагаме или направо да те копаме?

270

Анонимен

преди 2 години

Не сертификат ами пълно ограничение за неваксинираните !!!Затваряйте ги в бункери и ги заразете с к19 да преболедуват.Нали това лансират !!!

269

До 307

преди 2 години

Ковид не убива здрави хора, това е вирус който убива болни хора, както е всеки вирус. Потретвам, дано го проумее пилешкия ти мозък. Разболяват се хората(без значение от болестта), който не са здрави. Здрав човек няма смисъл да си боде експериментални, безсмислени ваксини.

268

Вьзмутен

преди 2 години

Да си завре тоя с предложенията сертификата , тои знае кьде