45

Анонимен

преди 2 години

Такава е схемата навсякъде: болниците се запълват, съчинява се форма (формат) на зелен сертификат и се ободрява тази форма, после се въвежда БЕЗболезнено в обществото. Е, почти безболезнено, мхм

44

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен "Сертификати въобще не трябва да има ние не сме животни." Ти паспорт имаш ли, лична карта, шофьорска книжка, здравна книжка от НЗОК, военна книжка (ако си бил в казармата де), Дипломи за какво ли не, сертификати за ваксинации и курсове? Кое от горните не е някаква регистрация на базата на показателите ти?

43

ся

преди 2 години

само да припомня на ваксинираните, че всички *** и овце, и те бяха ваксинирани, *** като свирнаха от Европата и ги избиха поголовно.

42

ДДРОнег

преди 2 години

До Германец___Браво, германецо, добре си научил Български език ...

41

Корона

преди 2 години

Зелен сертификат е пряк път към фалит.При 20% ваксинирани ще има не повече от 20-30% посещаемост,което е равно на локдаун.Сандокан-а с мазната коса се самопростреля - да хлопват кепенците на кръчмите,от тоз сертификат заек няма да изскочи.

40

ДДРОнег

преди 2 години

И с к'во ще помогне зеленият сертификат, той не е панацея ?! ___Един се опита да налепи едни "златни" звездички на хората, които не му харесват и самият той не свърши добре !!!

39

Германец

преди 2 години

"ако 3 милиона си купят сертификатите от 100 000 човека" -- И тези сертификати ще имат каква точно стойност? Достатъчно *** сте да се изръсите по 200-300 лева за нещо, което после никой няма да признае. В ЕС сте вече на мушката по тоз въпрос. Дерзайте :)

38

Ваксър

преди 2 години

До Анонимен 48 "Благодаря ви, политици и фанатици, че помогнахте за тяхното пробуждане! :)))" И ние ви благодарим, но по малко по-различни причини :))))

37

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 45Сертификати въобще не трябва да има ние не сме животни.

36

Анонимен

преди 2 години

Ами,който не иска сертификат ,че е ваксиниран,другият документ,който може да му издадат скоро се казва некролог.

35

Анонимен

преди 2 години

Почти всички мои познати, които в началото бяха на неутрална позиция и дори леко ЗА коваксините, вече са стопроцентови антиваксъри. Благодаря ви, политици и фанатици, че помогнахте за тяхното пробуждане! :)))

34

Анонимен

преди 2 години

По добре локдаун да 2-3 седмици, отколкото "сертификати".

33

Вървите към

преди 2 години

Зелена здрава дряновица.

32

Анонимен

преди 2 години

Не дай си Боже да дойде истинска пандемия с нашата продънена здравна система.

31

Анонимен

преди 2 години

Очаквайте бум от фалшиви "сертификати". Когато повече от 80 % от народа ти е против нещо и ти го наложиш това не е демокрация, а фашизъм. И накрая проверки или не - ако 3 милиона си купят сертификатите от 100 000 човека, които ги издават в затвора ли ще ги пъхнете всичките? Хахах.

30

Анонимен

преди 2 години

Хората няма да се ваксинират. Твърде много лъжи ви се насъбраха последната година и половина.

29

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 32 "70 легла изобщо." Искаш да кажеш, че на територията на цяла Област Велико Търново има общо 70 болнични легла? Това е КАТЕГОРИЧНО НЕВЯРНО. Наскоро съобщиха за откриването на 40 НОВИ легла и то само в двете общински болници и частната кардиология в града.

28

Анонимен

преди 2 години

"И зеленият сертификат с кво ще помогне?" --- Ще помогне на някой и друг психически лабилен льо-льо да си тури спасителната игла. Поне според западните психолози. Ама тука нещо не са познали народа.

27

.

преди 2 години

Вървим към кафяв сертификат!

26

@ Германец

преди 2 години

@ Германец || Möchtegern-Schlau, колко пъти да повтарям, че не си германец и никога няма да бъдеш? Завърши като мен гимназия и след това икономическо право и тогава може да поспорим. Wixxer.