25

Нане

преди 2 години

Българи, бойкотирайте всички тия смешници поне за година!!

24

Анонимен

преди 2 години

Абе Али защо толкова евтино се продаде бе човек, урезели се яко.

23

Анонимен

преди 2 години

Тоя пък колко не го понасям!

22

Талибан

преди 2 години

Бойкот на зеления сертификат,като налага работодателя ваксина масово напускане,работа се намира здраве и живот не

21

1244

преди 2 години

Ало бегов, ало бакшишев, цяла България разбра че си *** на Бойко! Стига съботаж!В кръчмите с документ ! По европейски!!!!!!!

20

Фактите

преди 2 години

Ресторанти, хотели, театри, кина и т.н. са първи поддръжници на фашизма. Тоя си го казва, че трябвало да се подкупват хората, за да се набодат на всяка цена. Няма да се набодат. Карастоянова пък си тръби по медиите, че трябвало и хляб да се купува само със сертификат. Бойкот на всички обекти, които пропагандират ваксини, тестове, сертификат, маски и т.н.

19

Да бе!

преди 2 години

Всеки, който си е правил бърз тест знае колко гаден е. Кой ще се подложи на това за да ходи на кръчма? Най-много веднъж да се излъже. И от къде толкова медицински лица да турнат пред всяка кръчма по един пункт да тества неистово желаещите клиенти?

18

Всички

преди 2 години

ще претърпите щети, ако се водите по световните простотии..

17

Анонимен

преди 2 години

Дискриминира мнозинството за сетка на малцинството това ще му излезе солено на бизнеса.

16

мак

преди 2 години

Пак тоя. Как не разбира, че никой не може да принуждава хора да правят нещо, което не е задължително, само и само да уйдисва на някого. Тока е скъп и прескъп за всички, не само за кръчмари, те искат компенсации, а кой ще компенсира домакинствата? В кръчмите ще вдигнат цените на всичко, пак ще имат клиенти и пак няма да фалират, споко. За разлика от всички останали.

15

Анонимен

преди 2 години

Скрий се с този сертификат бе само преболедувалите имат имунитет вакснатите могат да боледуват и разпространяват, а дали боледуват по-леко е спорно.

14

Нане

преди 2 години

Тия толупи, като тоя, тоест чорбаджиите са били против Априлското възстание... Добре, че винаги има луди млади глави... Иначе още да сме си под османско... А гусина, черкезин ли е... Или просто е гробарски слуга...

13

Германец

преди 2 години

Докъде го докарахте, щом тип като Алибегов говори най-смислено от всички останали :)

12

Анонимен

преди 2 години

Алибег ти вирусолог ли си или кръчмар, що не се надигнахте на протести да не ва затварят ми налагате сегрегация и фашистки мерки. Кой ти плаща

11

Анонимен

преди 2 години

Ваксините са почти безполезни, който иска да става опитно зайче, но не трябва да е задължителна. В на Алибегов и другите искащи сертификат няма да им стъпя в заведенията да не се безпокоят.

10

Анонимен

преди 2 години

Тоя е такъв васал на ГЕРБ, че нищо чудно ако ГЕРБ спечелят изборите да го направят Министър на туризма или на мазните коси.

9

Нане

преди 2 години

Средният бизнес се продаде на олигархията безславно и занулен... Пак Ние Работническата класа, ще извоюваме Свободата... Смърт на фашизма, Свобода за Народа!

8

Анонимен

преди 2 години

Нали имаха създаден ясен план и конкретни критерии за въвеждане на мерки, при създаването му участваха най-добрите експерти и представители на браншовите организации, включително и Сандокан. Просто трябваше да го следват, но те решиха да си играят на политика. Цяло лято се чешаха, където не ги сърбеше. Цялото служебно правителство се измъква като мокра връв от всякакви задължения.Последствията ги виждаме. Хаос и смърт!

7

RELAX

преди 2 години

В чужбина има всякви хора, но има и жени, които са раждали и раждат деца от БИ сексуални мъже !Те знаят че техните мъже са БИ сексуални, въпреки това им е кеф да са с тях !

6

Тато из Правец

преди 2 години

Какъв нормален живот като в Италия навсякъде са с маски по лицата!!!И не нужно да вярвате на когото и да било ,а просто включете Realivecams!!!