372

Боко

преди 2 години

Колкото повече хора не се ваксинират, толкова по-малко *** ще останат в България. Да живее ***! Пие и пуши, шмърка, амфетки ала бала, яде *** с по 10 Е-та всеки, диша най-мръсния въздух, пие радиоактивна вода, обаче не, няма да позволи на световните конспиратори и биг фарма да го отровят с графен и клетки от абортирани зародиши....УжасТ!

371

Чоко

преди 2 години

До БокоДа но ако си под 70 години шанса да стигнеш до болница е почти нулев. Тогава , защо трябва да се издевателства над младите хора ?? Тогава защо да ваксинираме възрастните ? По твоята логика и с ваксина и без ваксина пак ще умрат.

370

Боко

преди 2 години

До ЧокоАко си над 80 години или/и с много болести, и ваксиниран да си, има доста голям шанс да умреш. Така и не го разбрахте това. Погледнете статистиките всеки ден, пише годините на починалите, после коментирайте....

369

Анонимен

преди 2 години

Нефаксинираните имат фобия от игли и лекари, но не си признават. Предпочитат да раздават акъл.

368

Чоко

преди 2 години

От сайта за коронавирус се вижда, че около 10% от умрелите са ваксинирани. Т.е по около 10 човека и повече са напълно ваксинирани и въпреки това умират. Скоро тази статистика ще се скрие тъй като не е лицеприятно да те ваксинират а ти да умираш. Някак си не е хубаво да се дава тази информация. Хората четат и установяват, че при 20 % ваксинирани, 10 % от умрелите са от тези набодените. Как да агитираш за ваксини като виждаш че и вакснатите умират като кучета.

367

весел

преди 2 години

Ковида се разнася и от ваксинирани!Просто плашат хората, за да си набодат и продадат химикалите!Медицински фашизъм!А в БГ умират повече хора, щото който е стоял в БГ болница предпочита да умре вече вкъщи ... Нема да ни плашите, че нема да ви гласуваме!!!

366

Анонимен

преди 2 години

тоя фантазьор молко по-надолу 100%е някой 15 годишен пИк.ЛьО , дете на "ортодоксални хипохондрици" дето техните са го наболи насила

365

Анонимен

преди 2 години

Като чета надолу коментарите , виждам че злобата и параноидната шизофрения явно са страничен ефект от ваксината при някои индивиди ...затвори , огради , решетки , до стената ... Халюцинираш , момче ! Казаха че скок от 7ет. усилва ефекта след втора доза . Отвори прозореца и 'зЕми тоя бустер:)

364

Анонимен

преди 2 години

До проф. д-р Локумчев Всички ще се тестват, антиваксърите в лагер. И така....

363

Анонимен

преди 2 години

До ЧокоМоже да разнасят, но не попадат в болниците, още по- малко в тежко състояние. Като на едно място има само ваксинирани, дори и да има някой положителен- все тая. Или няма да разберат че са заразени, или ще го изкарат на крак.

362

Чоко

преди 2 години

Тези ваксинираните зомбита са много по-опасни от неваксинираните хора. Те си мислят, че са безсмъртни , защото са се наболи а не е така. Заразяват се, разнасят заразата и най-накрая попадат в болниците в тежко състояние.

361

...

преди 2 години

#401 ви го каза хахахахахахаха БРАВО ПИЧ

360

...

преди 2 години

до 400 и той не е ваксиниран , ама напъва другите да се ваксинират ... имал високи антитела и щял да изчака ... Ей мършооо ,... Само в моя квартал (София , ул. Раковски до пожарната) тоя *** строи 4! кооперации , иначе от глад щял да умира ... ***

359

проф. д-р Локумчев

преди 2 години

Значи ваксинираните разнасят зараза, обаче ние няма да ги тестваме дали са заразни, и ще тестваме само неваксинираните, и така обектите няма да са развъдник на ковид, тъй като ние сме тествали всички потенциални вирусоносители...ъъъ, тоест ние не сме тествали всички потенциални вирусоносители, а само "антиваксърите", но това са подробности - вие все пак трябва да вярвате на нашите локум...т.е. трябва да вярвате в нАуката, а нАуката казва, че едните ще се тестват, другите - не, и това е ОК!

358

ВНИМАНИЕ ГРАЖДАНИ!

преди 2 години

Ричард Алибегов говори за вируса по Нова HD.

357

художника

преди 2 години

М-у другото, това е много полезно решение на имуно-вирусолозите. Представете си че само ваксинирани имат право да се събират на обществени места. Като се изпозаразят и влезнат в болница, ще лъсне истината за измисления сироп - вакцина. Хахахахаха....

356

Анонимен

преди 2 години

Отпреди те знам каква *** си, но сега те разбра цяла България.

355

Exa

преди 2 години

Аз само да питам. Ако този вирус не се бе появил сега, щеше ли да изчезне човешкия вид? Да речем ако се беше появил през 1887-*** година?

354

Добре дошли в 21 век

преди 2 години

Добре дошли в Двадесет и Първи Век, когато кашлицата е изравнена с куршум. 2 милиона години еволюция и *** реши че трябва да пребори грипа. DARWIN AWARD!

353

Lina

преди 2 години

Ако съм имала гърлобол и треска за 1 ден, а не съм ваксинирана и се окаже ковийй. На колко време ще трябва да си правя тези тестове? Защо? Не се признава минимум 6 месеца защита за преболедувалите, а трябва да се тестват постоянно. т.е колко точно свобода ще ми гарантира теста? Защо моя естествен имунитет( ако е ковийй) не се признава , макар че е по- дългосрочен от ваксинираните. Тук ще дам пример с Кумчев. Ваксиниран, но и тий каза, че не му се регистрират антитела???