153

Иван

преди 2 години

Това твърдение е "антинаука", много държа независимо от коя страна на спора си, да казваш пълната истина. Единственото реално изследване на ефекта от боледуване+ваксина беше направено в Израел и то показа наистина най-добра защита, но данните не бяха статистически значими поради малкия сегмент. Възможно е това да е най-добрата форма на защита, но не е доказана и остава отворен въпросът дали потенциалните рискове си струват потенциална допълнителна защита, на и без това много силната естествена?

152

Анонимен

преди 2 години

овце в бг има 20%

151

Анонимен

преди 2 години

биха го

150

Анонимен

преди 2 години

вакси имам, експерименти нямам

149

Анонимен

преди 2 години

Алкохолът в умерени дози но редовно при среща с вирусите е най-сигурната защита и никакви хапове.

148

Анонимен

преди 2 години

НЕМА ПЪЪ ДЪЪ СЪЪ ВАНЦИНИРВЪМ! САКАМ ПАРЕ ОТИ ША ОДЪ И ША ВА ЗАРАЗЕВЪМ ТЪ ДЪ ВИДИТЕ ВИЪ! ЯЗЕ НА САМ САМИЧЪК! НА ЧИС БЪГЪРСКИ ВИ *** КАЗВЪМ!

147

Анонимен

преди 2 години

статистиката ще е такава каквото искат вие да виждате, все пак овцете търсят

146

Анонимен

преди 2 години

Зомбираните от страх от ваксинирането така и не схващат какво им обясняват специалистите - ваксинирането намалява заразените, силно намалява влизащите в болница, още по-силно намалява хората в интензивното и най-много намалява броя на починалите. Никога не се е твърдяло,че ваксините предпазват на 100%. Всички данни от държавите с повече ваксинирани го доказват - Дания, Испания, Израел, Швеция, UK и т.н. Примерно в UK умират 0,357% от заразените, а в България 4,5%.

145

Анонимен

преди 2 години

В Швеция 87% са с поне 1 доза. 80% напълно ваксинирани. Сега ваксинират 12-15 годишните. Има х 1 -2 смъртни случаи дневно.

144

Швецарско сирене

преди 2 години

"комплекс от мерки, на принципа на швейцарското сирене, да си го представим нарязано на филийки. Всяко от тях е с дупчици, по същия начин всяка мярка би могла да пропусне вируса, но идеята е следващата мярка, следващата филийка да блокира този, който е успял да се промуши през предишната". - Прощавайте, но това е метафора за разпарчетосан промит мозък, в който всяка "филийка" блокира евентуалното проникване на разумна мисъл.

143

Язе

преди 2 години

И те така те! Видеете ли колку утт вазе сам научил декъ нема вирусе! А така! Колку сеги връвът партамените на тиа дека иззмреееа? Оти язе немам могу паре.

142

Анонимен

преди 2 години

странно, ваксъните доцента почват един след един да сдават багажа, ваксата ги пази :)

141

До 152

преди 2 години

И в Швеция е същото. Никакви рестрикции, поне 80% ваксинирани. Много рядко смъртни случаи с ковид.

140

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен... Ми сигурно е лекувал някой антиваксър закъсал.... Като Корнела, например. Утре си Ти! А той ще се оправи, защото се е ваксинирал. Ако е болен, разбира се, а този пост не е поредната идиотия на поредния ***.

139

Живеещ в Дания

преди 2 години

В ваксинирана Дания, в която няма никакви рестрикции, почти няма смъртни случаи с ковид.

138

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен148 Тава язе сам ги бруил. Да *** цитирвъш оти ша излезне дека си ми уткраднъл изричениету!

137

Анонимен

преди 2 години

за да гарантираш, значи може да поемеш и отговорност, а такъв подпис не виждам да има, а иначе ми казват, колко много ми гарантират

136

Анонимен

преди 2 години

Току що разбрах, че и ваксинираният Мутафчийски е болен от коронавирус.

135

Анонимен

преди 2 години

Пичове, не че нещо искам да ви разочаровам, ама във ваксинирана Англия в момента смъртните случаи са, както по това време миналата година без ваксини. А заразяването е яко 0т поне три месеца и не спира. Ваксинираните яко боледуват от делта и мрът. За другите щамове нямам информация. Явно вакиснираните смело щъкат нагоре-надолу и затова яко мрът.

134

Анонимен

преди 2 години

агитираш за ваксина, махни подписа и сложи друг подпис, че поемаш отговорноста, да са обезпечени цялата ми рода с по мкилион, нали гарантирате? ако е гаранция, не би трябвало да има претенеции, факт е ;)