76

Ми глей сега:

преди 2 години

Примерно Франк Синатра - за никой не е тайна как са го наричали, певеца на мафията, ама пее ама да е бил на държавна служба или да е бил министър! В тоя ред на мисли ...мафията си има хора - триадите си имат, якудза си имат, сицилианската мафия си имат художници, декоратори, църквата си има стенописци светски не иконографи може да не харесвам как си изкарват хляба някой колеги, ама е с труд ...и някой път имат попадения в смисъл некой от тях изкарват бая повече от мен

75

V2K

преди 2 години

Първанов са го заплашвали и то здраво!

74

Мутрите на Борисов

преди 2 години

Влизат им в главите чрез Синтетична Телепатия(електронно следене) - така нареченото СРС и им източват всички компромати на политиците от главите, после ги заплашват!

73

Анонимен

преди 2 години

Гоце е част от мафията ГЕРБ/ДПС.

72

Анонимен

преди 2 години

До АнонименНе е вярно, АБВ също пострадаха,а Първанов никога не е бил милионер или твърде заможен

71

Анонимен

преди 2 години

Гоце се сдуши с Бойко още в началото на ГЕРБ и си изкараха спокойно мандатите.Направи си Гоце и бизнес...за милиони..за които никой не попита от къде са.Сега пок изплува от блатото да си споделя ггллупостите.Явно защитата ДС агентите на Герб и ДПС.

70

Та говорехме си

преди 2 години

За Светлин Русев как от него художник не става, а от Вежди Рашидов художник ставаше преди да стане министър ама после се оказа че и министър не става от него. От Светлин Русев ставаше цербер с тая нали невинна кротка физиономия ама колко млади автори си изпатиха. В смисъл ако знаете ректора на френската академия къв скандалджия и пияница, обаче знаеш как си гледа работата защото знае, че изкуството в наши дни се воюва всеки ден за него, защото иначе алчни и безкрупулни копилета ...

69

Анонимен

преди 2 години

Първанов от социалист стана голем капиталист - хотели плюс президенска пенсия с екстри. Първанов си е част от ГЕРБ - СДС.

68

Анонимен

преди 2 години

Тепърва РР има да си изпуска нервите защото Герджиков е много добра кандидатура! А какво квичене ще има след изборите!

67

До73

преди 2 години

Каква кръгла маса бе това да не ти е Коза Ностра събрание на фамилийте и разпределяне на печалбите

66

Надблюдател

преди 2 години

Надали Гоце е дал още една звезда към генералските пагони на Борисов, заради "ранното" му чувство за хумор!

65

Анонимен

преди 2 години

Кога Борисов "решил"да влиза в политиката отишъл да пита Първанов.

64

До73

преди 2 години

Браво бе обеднение да се обединят партийте да ни крадат заедно още 30 години аз предлагам закриване и забрана на, всички партий и 240 из.. рода да, си изкарват хляба с честен труд

63

Анонимен

преди 2 години

Първанов е прав , той предлага обединение и кръгла маса между партиите, ако не го направите, ще стане страшно в България!

62

Анонимен

преди 2 години

Едни и същи стари муцу.. ни изкарват по телевизиите мръс.. ни крадци заради тези изр... оди избягаха всички по чужбина който остана яде...

61

Електронен тероризъм

преди 2 години

Главорези на Гешев убиват неудобни!

60

Пазете се

преди 2 години

Пернишката секта на Гешев и Борисов се занимава с поръчкови убийства!Тези същите които викаха Гешев радост, Гешев радост сега убиват!

59

Анонимен

преди 2 години

Първанов, два мандата нищо освен помилване на престъпници и раздаване на ордени "Стара планина" като носни кърпи на всеки чужд посланик пръднал на наша територия. За тоз толкоз!

58

Анонимен

преди 2 години

Гоце, къде си бе човек? Как са хотелите, има ли натоварване?

57

Гиб Мелсън

преди 2 години

Откъде изпълзя Седефчов? Бях забравил че съществува.