63

Анонимен

преди 2 години

Ще си продам Теслата, не издържам да я зареждам...много ток харчи тая ***

62

Анонимен

преди 2 години

До Ямболски *** Да се иска отговор от Станишев и БСП защо продадоха оригиналните реактори на Русия на безценица.

61

до 69

преди 2 години

Ти си яко спрял. Държавата купува зелената енергия на 11ст, а тази от АЕЦ на около 14ст. И ти искаш да продадеш по-евтината и да ползваме по-скъпата. Мега спреляк си, провери поне цените преди да дрискаш глупости.

60

Анонимен

преди 2 години

До 69 Че то АЕЦ Козлодуй печели точно от тока който продава на свободния пазар, не от тоя регулирания, дето го продава на пенсионерите. Ако АЕЦа спре да изнася, след 2 години ще фалира.

59

Анонимен

преди 2 години

Ток, газ, парно, вода, билети, храни, стоки, БДЖ, услуги.... Какво става бе? И не скачат с 2-3%, скачат с 30-40%. Да няма нова 1996-1997 зима ?

58

Ямболски цървул

преди 2 години

Да се иска отговор от Борисов,Станишев и предните сървули.....а не от сегашните.

57

123

преди 2 години

До разбирач 60Да се изнася излишно скъпия ток, произведен от "зелените" перки, мерки и дадо ми хвърчилото. Енергията произведена от АЕЦ Козлодуй да се ползва за вътрешния пазар? Какво не разбра "бизнес" настроения???

56

Анонимен

преди 2 години

Всеки има по 2-3 телефона. Като ги включи в Мрежата и кръволочи ток!

55

Шумен

преди 2 години

имам 3 копачки с по 6 видеокарти. Плащах около 300лв ток. Сега ще плащам вече около 400лв. Неприятно е, но се преглъща. Пак някоя друга хилядарка ще ми остане.

54

Анонимен

преди 2 години

Целият свят копае криптовалута...........................Цената ще се вдига.

53

Анонимен

преди 2 години

Яко копане на крипто.

52

Анонимен

преди 2 години

Тежко имна следващите управляващи. Ще ядат дървото, ако не е заради фалшивата пандемия ще е заради цените.

51

Анонимен

преди 2 години

Топлината в парното е вторична енергия, чрез загряване, превръщат водата в пара, която задвижва турбини и произвеждат ток , а остатъчната пара , която не им трябва, минава през вашите радиатори и така се охлажда, по-добре си наптравете локално парчно,че даже и минитурбини за ток и парно,топла вода, така няма да ви мародерстват олигарсите!

50

Анонимен

преди 2 години

Жалбите пращайте на Мария Капон от БеляНЕ....................Жалбите пращайте на Мартин Димитров от Демокрадците.

49

Анонимен

преди 2 години

Работонаематели, вече не щете ли пазарна икономика, свободна борса за ток? Не щете ли да правите реформи, за фалирате като по света? Фалирате само източени фирми с милиони и искате държавни помощи за частния ви бизнес. Държавата трябва да се грижи за вас като бебета да не фалирате от некадърност..................Искате социализъм и комунизъм за вас. А народът да живее във вашия див капитализъм. Но пасаран.

48

до 56

преди 2 години

И като забраниш износа какво ще се промени ? Като не разбираш, не се обаждай. Изнася се излишък от електроенергията в даден часови интервал, когато имаш ниско потребление. Примерно централите общо правят да кажам 2 единици ток, а потреблението е 1 единица. Ако другата не я продадеш, къде ще си я вреш ? Ако не я продадеш, ще трябва тази загуба да я калкулираш в цената на тока и хората ще плащат още повече, промит мозък.

47

Анонимен

преди 2 години

До Ямболски цървулДа каже и защо една община има задължения над 3 милиона за ток към един гербер и как е придобил собствеността?

46

до 53

преди 2 години

И електрическите тротинетки и те. И електрическите самобръсначки и четки за зъби.

45

На тръстиката

преди 2 години

A можеше да имаме едно китно Белене и да не четем такива глупости. Но вие гласувахте за крадлива мутра от СИК. Сега ще плащате и няма да мрънкате.

44

69

преди 2 години

забрана на износа и нещата ще се оправят, излиза, че всички са в играта:))