72

славянин

преди 2 години

Каква е тази нечовечност към професионалните лъжци и манипулатори и техните постоянни манипулации!? Това питат пишещите тук мазохисти! Ами като минимум срещу такива професионални лъжци и манипулатори има член в Наказателния кодекс, който предвижда затвор за тях! Ама понеже имаме ''законопослушна'' прокуратура, затова и тя спи и не си върши работата, за която и плащаме да я върши с нашите данъци!

71

Витанов

преди 2 години

Днес има 850 случая, което показва само, че над 1000 случая не са регистрирани. В другите дни са над 2000. Плюс 1000, излизат над 3000, точно каквото казва Витанов. Витанов предсказа вълната, предсказа и че ще има два пика и ето, вторият се надига. Не можахте да му излете насреща 18 месеца и сега се опитвате физически да се разправите с него.

70

Анонимен

преди 2 години

ИЗМИСЛЕН ПРОФЕСОР ОТ ИЗМИСЛЕН "УНИВЕРСИТЕТ". ОТКАК МАХНАХА ВАК ПРОФЕСОРИТЕ СЕ ПЛОДЯТ КАТО МУХИ.

69

Анонимен

преди 2 години

За кое не се проваляш... - цитирам "Витанов: Пикът на четвъртата вълна ще е в средата на септември". Ако на това разминаване с няколко седмици му се вика успех... "Знаете, че 25% от населението не вярват, че има пандемия, не искат да се ваксинират и си търсят най-различни теории" - и като почваш с грешни данни няма как да имаш верни резултати. От месеци на всички е ясно, че 40-50% не щат да се ваксинират, ти прогнозирай в моделите с 25% браво, браво на "успехите" ти.

68

Анонимен

преди 2 години

Професоре, човек освен тяло има и психика. Никой не омаловажава труда Ви, но е много важно как се поднася една информация. Има хора, които приемат заплахата с ирония, други се вслушват, разбрали са вече какви са правилата и не им е необходимо всеки ден да им се напомня, че ще умрат.Но има едни хора, които по принцип приемат нещата от живота много трагично и тези ежедневни психоатаки ги превърнаха освен в хипохондрици, но и проблеми с други органи вследствие стрес.Достатъчно ни е трудно...

67

Искрени пожелания...

преди 2 години

към всички, които са фенове на Радев, Петков, Трифонов, Манолова, Хаджигенов.......

66

Анонимен

преди 2 години

Не смятам, че това, пък и което и да е друго, фрик-шоу има място в телевизионните канали. Де се показват хора с параноидна шизофрения за развлечение на тълпата е грозно и безчовечно.

65

до 55 от славянин

преди 2 години

Ами твоят математик ни излъга, че в края на август ще имаме по 3000 заразени на ден а в средата на септември ще имаме по 5000 заразени на ден! Е нито в кая на август имах по 3 000 нито в средата на септември имахме по 5000 та май не само той, а и ти лъжеш като разпран, не аз! И както ти обясних търпенето на лъжи и манипулации от професионални лъжци и манипулатори не е признак на човечност, а на мазохизъм! Първо си изяснени значението на понятията и тогава пиши, за да не се излагаш!

64

Анонимен

преди 2 години

Аз никога не съм участие .....Тоя е супер глу пав

63

Шаши

преди 2 години

Затова е измислена физиката. Защото математици като този чешит не вършат никаква работа.

62

Анонимен

преди 2 години

До славянин "Имаше член от Наказателния кодекс, който предвиждаше затвор за такива, които насаждат страх и паника сред населението чрез средствата на масмедиите!" Ми, хайде, като си много сигурен, че това е каквото прави Витанов, заведи дело! Нали "знаеш" че е така, ще спечелиш даже не само за себе си ами и за всичките ти прятелчета антиваксърчета. Или знаеш, че мяташ партенки, м?

61

ни съ смейти!

преди 2 години

Тоз брадатия козел по цели нощи боб хвърля за познавани щот изгорял бушона на ИЗКУСТВЕНИО ИНТИЛЕКТ (супер компютъро),дето дадоха милиони за негу!

60

Анонимен

преди 2 години

Ето, пример за човек, който си измисля конспирации :)

59

Анонимен

преди 2 години

антивакъра винаги е прав, особенно като бърза да умира.

58

Политолог

преди 2 години

В България е в пълна сила ефекта на Дънинг Крюгер. Властта беше заграбена от прости, нагли мутри, които си мислят, че могат да управляват най - добре и овъртолват в лаааайййна всеки, можещ скромен с капацитет от 3 до 5 пъти по-голям от техния, само и само да не им разбърка ***. Незнам дали Дънинг Крюгер са намерили решение на този проблем, но аз не виждам друго освен - на стадиона и публичен...

57

Шаши

преди 2 години

Префесоре, не те ли е срам, че неваксиниран учител от Русия реши уравнение на хилядолетието. А ти от хвърляне на боб забрави какво е вектор.

56

славянин

преди 2 години

Имаше член от Наказателния кодекс, който предвиждаше затвор за такива, които насаждат страх и паника сред населението чрез средствата на масмедиите! Тогава защо нашата прокуратура не се самосезира вече над година и половина срещу такива като този математик и с-ие и не завежда наказателни дела срещу тях!

55

vlady

преди 2 години

Големият пианист Витанов халюцинира в поредния делириум.

54

бааа го

преди 2 години

Бутнато е НЕЩО, за да може да се случи НЕЩО! И този е от сериозните "специалисти".

53

Шаши

преди 2 години

На снимката виждаме един човек, който иска да си намести корона на главата. Какви заплахи към този? Предизвиква само смях и съжаление. Индианците са смятали, че такива са защитени от Маниту.