23

Анонимен

преди 2 години

Колкото и да не харвсвам ПП, тези патагонци, неграмотния адвокат, дебелия арменец и тази кокошка Галева, са на светлинни години от тях и заслужено остават под 4%, няма да липсвате продажници.

22

Анонимен

преди 2 години

До ДОНЯ ЛОРЕНСИЯЕто - Боко е мръсен селянин ! Сега ще ме набиеш ли ? :)))) Селяните изядоха неколко тупаника, пожалил съм ги, виждам че са родом от гората :))

21

Анонимен

преди 2 години

Още една лъжлива троика на прехода.На мая Сигорно им е интересно да го прави с двама

20

Еееее

преди 2 години

има си хас да нямате!!! Къш!

19

Анонимен

преди 2 години

Как се предлага лъжливата крадлива изпаднала комунистка! Тази е способна сам самичка да нагълта цял един корупционен реактор за един милиард за Белене.

18

Анонимен

преди 2 години

Солон (634-559 г. пр. Хр.) и Клистен (570 г. пр. Хр. - година на смъртта е неизвестна), които са бащите на атинската демокрация, биха се изповръщали, ако бяха сред нас и гледаха делата на Мая.

17

ДОНЯ ЛОРЕНСИЯ

преди 2 години

Аз също не мога да понасям разни Чалгарски фльорци от провинцията, който обиждат Лидера на ГЕРБ из коментарите по сайтовете, ами и по улиците, особено в София, марш на село, провинциални чалгарки.

16

Анонимен

преди 2 години

ХОРАТА се изморихме от твойте скандали, циркови изпълнения /акробатика по первази и цял ШЕВ НА НСО да се прави на маъмуна/хипер активна и арогантна!Използва майките ГОРКИТЕ деца! МОТОТО'' МУТРИ ВЪН ''ДА ИЗЛИЗА ОТ УСТАТА НА АДВОКАТИ НА МУТРИ,колкото сте ЖАЛКИ ,ТОЛКОВА и отвращението от цялата ти БИОГРАФИЯ!

15

Анонимен

преди 2 години

До Ей ейСлавчо смята ли го за фактор некой ? Вчера сритах двама селяни, направиха ми проблеми, не знаели, че се намират в голям град.....те така с чалгарите избиратели на Славчо, ако са останали такива разбира се.........хахахаха :))

14

Алекс

преди 2 години

Коалиция се прави след като влезеш в парламента.Рибата е още в морето.Прибери тигана.

13

БРУТАЛНИ КРАДЦИ...

преди 2 години

РУМЕН РАДЕВ И НЕГОВИТЕ МИНИСТРИ КИРО ПЕТКОВ И АСАН ВАСИЛЕВ...... МАЯ МАНОЛОВА, БАБИКЯН, ХАДЖИГЕНОВ СА СЪУЧАСТНИЦИ В КРАЖБАТА НА ДЕПУТАТИ И ЦЕЛИ ПАРТИИ...... НАЙ-ПОТЪРПЕВШИ СА ИТН И БСП......... "ПРОМЯНАТА" ВЪРВИ НА БОЙ..

12

Анонимен

преди 2 години

Ей такова пилеене на време, здраве му кажи.

11

Маша и Мечокът

преди 2 години

Уважаеми, Другари и Другарки от ДНЕС.БГ, аз пиша срещу МашаиПи.окът, която е от ГЕРБ, а Бие, ме триете, сега кой от кои е последно, че е найстина хаос ?!

10

Уточнение

преди 2 години

"ИБГНИ е склонна да търси максимално широк формат на коалиция, защото хората се уморили от разправии между партии, които наричаме "формации на протеста" и очакват общи действия." Думите й са измама, защото тя търси максимално широк формат на коалиция, но с цел да се добере до властта. А какво казва? Търся широка коалиция, защото хората са се уморили от разправии. Как само се опитва да хитрува! Как се гаври с избирателите с това лукаво изказване! Жалка работа!

9

Ангелов

преди 2 години

Хайде нещастните мутри Манолова капон Дончева миризливия арменец и некъдърния адвокат ще драпат да сменят каруцата че старата се счупи и взеха да падат един по един ясно е от сега че многото маймуни ще счупят и този клон.

8

Ей ей

преди 2 години

Слави диванов намига на Кирчо, Маяма и тя, и пак ще се изядат накрая. А ние като жаби в тенджера гледаме как инфлацията расте, и така докато стане положението мари антоанетово и няма пари и за хляб и за пасти, тогава ще видят всички какво означава думата промяна

7

Амчъкистанец

преди 2 години

Е добре де злоупотреби злоупотреби във всяко правителство а един осъден няма !Всички си пълните гyшaта и въобще не ви пука за народа и България!

6

и та така

преди 2 години

пожелала им успех с надежда да се залепи за тях та евентуално да влезе в парламента , щото без подкрепа от друга партия мая общата си заминава . а пари трябва да връща на един в Дубай .

5

toti

преди 2 години

Айде вече сте извън борда отървахте и тоя влак,други вече ням да ви качат !!!

4

Анонимен

преди 2 години

Да ама ти си аут. Лошото е ,че ще има и парламнет и няма да има 4 избори,, сега тези които не влязат ще са най преебаните.