55

Номер2

преди 2 години

Времето трябва да се сменя, защото така е по-умно! Няма значение какво мислят глупаците! Смяна и никакви коментари!

54

Анонимен

преди 2 години

В моята компания, като се сменя времето можеш да идваш според него или старото. МНого е удобно, ако трбва да съм честен.

53

Странно ?! Защо ?!

преди 2 години

В развитите държави - ЕС, САЩ, Канада се редуват лятно и зимно време, а само някои по-слабо развити е фиксирано !

52

Минчо Празников

преди 2 години

По-добре да продължи да се сменя часът. Ние сме южна страна и нас не ни устройва зимното часово време, което е по принцип стандартното. Предпочитам през юли деня да започва в 05.00 ч. и да продължава до 21.00 ч., вместо да се стъмва в 20.00 ч. и да се съмва в 04.00 ч. Хората ще разберат тогава защо 24.00 ч. е полунощ.

51

До 54

преди 2 години

Прочети малко изследвания- в една модерна икономика всичко работи нон стоп и няма значение колко е часа, дори САЩ, Русия, Турция и Япония още отказаха защото се оказа, че икономическите вреди са сериозни и първите 3 седмици производителността пада с 30-40%. Никоя от горните държави не е глупава като ес :))

50

Бонго Бонго

преди 2 години

Допускам, че не е вярно това,че бг в чужбина трудно виреели били, заради часовия пояс. По скоро ЗАРАДИ ИМУНИТЕТА, КОЙТО СЕ ИЗГРАЖДА НА МЯСТО,КЪДЕТО СМЕ РОДЕНИ.И второ: виреем навсякъде, където има работа,можем да спестим, да ходим по почивки, да дадем на близки и хладилника да ни е пълен. О, да виреем навсякъде, където сме щастливи и оценени.Няма да се смени часовото време.Направено е мъдро и така ще остане

49

ДонДон

преди 2 години

Пълни глупости са това.Нито е толкова вредна смяната на времето, нито пък в 21 век има някакъв смисъл от това.просто трябва да спре да се правим на габровски кокошки и да се фиксира едното време - най-логично да е астрономическото, за да едно и също за всички държави. Така ще се съхрани обективната логика в определянето на точното време при пътуване м-у часовите зони на планетата.А ако някой работодател толкова иска да сезонно работно време, да си го въвежда. Нищо не му пречи.

48

Има смисъл !

преди 2 години

При редуването се ПЕСТИ ЕНЕРГИЯ ! Това е и смисъла на редуването на зимно и лятно време !

47

анонимен

преди 2 години

Тия, че ни умарт! Значи, можаха да гласуват закона за ***-де-растите и лес-бий-ките, а не могат да сложат край на вредното за здравето въртене на стрелките два пъти в годината?!

46

Анонимен

преди 2 години

Бюрократ му кажи и повече не го обиждай! 80% от хората искат тая глупост да спре, но не...няколко м... ци не могат да се разберат и милиони страдат.

45

Анонимен

преди 2 години

Когато някой му е празна дупката само дупки са му в главата.

44

Анонимен

преди 2 години

Какво заглавие само...............УЖАСт !!!ПрУвинциалист-жмурналист..............УЖАСт !!!

43

Анонимен

преди 2 години

А, първо да решат по-важните въпроси, като напр. кривите краставици!

42

Анонимен

преди 2 години

Защо пак чакаме някой да ни нареди дори за нещо тъй елементарно? Много държави вече си решиха сами този въпрос и не си играят да въртят стрелки!

41

Ало

преди 2 години

Смяната на часовника, както и много други неща са направени за да тормозят обикновените хора. Тия дето са взели това глупаво решение дали стават в 3 през ноща за да отидат 1- ва смяна на работа?

40

Торбо

преди 2 години

Важното е евроовцете да си носят плътно маските , щото техните шефове са решили на всяка цена да ги спасят от короната. Пък дали здравето се влошава от други фактори - на кой му пука....Бееееее-бееееее!!!

39

Анонимен

преди 2 години

Психиатърът е напълно прав - нещо рядко за психиатър.

38

Анонимен

преди 2 години

Вярно е всичко това. След смяна на времето, независимо дали напред, или назад,на боката суджука му се скапва ритъма и не може да усвоява (краде) като див, това трае цяла седмица. А на енергийният вампир цветанов му се разбишкват чакрите .

37

Анонимен

преди 2 години

Без проба няма как да стане. Трябва една година да сме изцяло по зимното време. Да се направи проучване на 50000 дали им харесва или не. Ако не е подходящо, да остане смяната. Лятното време е много неподходящо за целогодишно в БГ.

36

Анонимен

преди 2 години

До АнонименНали ако решат въпроса няма да има с какво да се занимават.